bannerPos

Studietur til Sydamerika

Studieturen omfatter på besøg på helt anderledes landbrug.
23-08-2019 14:16
Spændende studietur til Brasilien og Argentina fra den 20. november til 2. december.

Det er ved at være sidste udkald, hvis man vil på en spændende studietur fra den 20. november til 2. december 2019. Her går turen til Brasilien og Argentina, som byder på anderledes landbrug, natur og kultur på grund af helt andre klimatiske og politiske betingelser.

Turen begynder i den brasilianske millionby Rio de Janeiro, hvor rejsedeltagerne skal opleve seværdigheder som for eksempel Sukkerbjerget og den berømte Kristus-figur.

Næste stop er de storslåede Iguazu-vandfald med en sejltur i store gummibåde. Derfra går det videre sydpå mod Argentinas hovedstad, Buenos Aires, hvor der undervejs bliver besøg på en te-plantage og en risfarm.

Inden der køres ud på pampassen for at besøge spændende landbrug med forskellige, typiske produktioner, bliver der selvfølgelig også lejlighed til at opleve et tangoshow.

 

Få pladser tilbage

Rejseleder på hele turen er tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen, der sørger for oversættelse ved besøgene og er behjælpelig med råd og vejledning fra tilmelding til turen slutter.

Der er kun få pladser tilbage på denne studietur, der inklusiv helpension koster 29.200 kroner i delt dobbeltværelse.

På www.rejsogoplev.dk er der et detaljeret program med tilmeldingsblanket, og for yderligere oplysninger kan man også kontakte Niels Damsgaard Hansen på mobil 51 41 71 58 eller via mail på niels@rejsogoplev.dk

Det skal bemærkes, at absolut sidste frist for tilmelding er forlænget til fredag den 13. september.

Spændende fremtid for halmen

Der er mange muligheder for, at halm bliver brugt og får en merværdi, siger Hans Stougaard, der efter 23 år som formand for Danske Halmleverandører ikke stiller op til genvalg på generalforsamlingen 3. marts.

Sunde hønsefødder i kyllingestalden

Svidninger på trædepuderne er en vigtig indikator for dyrevelfærden i kyllingestalde. Med effektiv ventilation og selvrensende varmevekslere har sydjysk landmand reduceret svidningerne til under en procent.

Vandløbene passes bedre

Generelt er der tilfredshed med kommunernes indsatser, lyder det ved generalforsamlingerne i de lokale vandløbslaug. Kun i Middelfart er der markante problemer på grund af manglende kommunal oprensning.

DLG tjente 36,5 millioner på Fyn

Den fynske grovvareafdeling er forbillede for DLG’s nye landsdækkende struktur.

625 kroner kiloet

Karl Larsen fra Herrested på Østfyn er for femte år i træk først med nye danske kartofler.

Udskyd skatten på ubestemt tid

Særligt for svineproducenter kan der være en skattemæssig gevinst i at omdanne sin virksomhed til et ApS eller A/S. Netop nu kan omdannelsen klares skattefrit, fortæller Velas-skatteekspert.

Virksomme veteraner

2019 var et aktivt og begivenhedsrigt år for Motor og Veterantraktor Klubben Fyn.

Ib Jensen stopper

Fyns Familielandbrug skal vælge ny formand på den kommende generalforsamling.

Vådt år for planteavlen

Efter tørken i 2018 blev 2019 et af de vådeste år nogensinde, fastslog Fyns Familielandbrugs formand på LRS’s planteavlsaften i Svendborg.

Dødeligheden blandt køer og kalve kan nedbringes trods stigning

Seges har med tilskud fra Landdistriktsfonden udviklet værktøjer til at forebygge mod sygdom og skader i besætningerne.
Side 1 af 45 (897 artikler)Prev1234567434445Next