bannerPos

Studietur til Sydamerika

Studieturen omfatter på besøg på helt anderledes landbrug.

Redaktionen

23-08-2019 14:16
Spændende studietur til Brasilien og Argentina fra den 20. november til 2. december.

Det er ved at være sidste udkald, hvis man vil på en spændende studietur fra den 20. november til 2. december 2019. Her går turen til Brasilien og Argentina, som byder på anderledes landbrug, natur og kultur på grund af helt andre klimatiske og politiske betingelser.

Turen begynder i den brasilianske millionby Rio de Janeiro, hvor rejsedeltagerne skal opleve seværdigheder som for eksempel Sukkerbjerget og den berømte Kristus-figur.

Næste stop er de storslåede Iguazu-vandfald med en sejltur i store gummibåde. Derfra går det videre sydpå mod Argentinas hovedstad, Buenos Aires, hvor der undervejs bliver besøg på en te-plantage og en risfarm.

Inden der køres ud på pampassen for at besøge spændende landbrug med forskellige, typiske produktioner, bliver der selvfølgelig også lejlighed til at opleve et tangoshow.

 

Få pladser tilbage

Rejseleder på hele turen er tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen, der sørger for oversættelse ved besøgene og er behjælpelig med råd og vejledning fra tilmelding til turen slutter.

Der er kun få pladser tilbage på denne studietur, der inklusiv helpension koster 29.200 kroner i delt dobbeltværelse.

På www.rejsogoplev.dk er der et detaljeret program med tilmeldingsblanket, og for yderligere oplysninger kan man også kontakte Niels Damsgaard Hansen på mobil 51 41 71 58 eller via mail på niels@rejsogoplev.dk

Det skal bemærkes, at absolut sidste frist for tilmelding er forlænget til fredag den 13. september.

Regler for nødslagtning præciseres

Kreaturer må kun slagtes på marken ved akut tilskadekomst eller hvis et vildt dyr på slagteriet vil kunne være til fare for sig selv og sine omgivelser.

Handelsgigant i højt gear

Gasa Group er blandt de helt store spillere på det europæiske blomstermarked, og med det nye domicil i Odense er den fynske handelsvirksomhed gearet til fremtiden.

Fordel for følgeerhverv

EU’s støttekroner har med udvidelsen af Lars Iversens bedrift også åbnet for flere arbejdspladser.

Miljøtilskud har styrket landmands overlevelsesevne

Lars Iversens kvægbrug er blevet rustet bedre til fremtiden af myndighedskrav til dyrevelfærd og miljø.

Fynsk Kvæg har fået ny formand

Næstformand Peter Høj tager over efter Lars Iversen, der siden år 2000 var været de fynske kvægbrugeres førstemand.

Udfordringer og muligheder i grovfoder

Fynske majsmarker og attraktive græssorter var i fokus, da Kvægrådgivning Danmark sammen med DLG forleden inviterede til grovfodermøde hos mælkeproducent Palle Bjerggaard Hansen i Såderup på Østfyn.

Fra kultur til køer

Den tidligere kulturchef i Odeon er ansat som ny dyrskuechef.

Blev selvstændig uden bankens hjælp

Banken sagde nej, og så måtte den unge Thomas Bæk Jensen gøre det selv. Købe et slidt husmandssted, etablere malkerum og købe 40 køer. I dag sidder han for bordenden på Kjærholm – en mælkeproduktionsejendom med plads til knap 300 malkekøer.

Gør plads til næste års blomsterstriber

Det er en god idé at tænke de populære sommerblomster ind i efterårsarbejdet, opfordrer maskinstationsejer Bjarne Nygaard.

Rytteriet opfylder rytterens ønsker

Eva Overgaard har pr. 30. august fået indfriet drømmen om at blive selvstændig erhvervsdrivende, og byder nu hestefolket velkommen til et bredt udvalg af rideudstyr i »Rytteriet«, der har til huse i snedkeriet på Valdemars Slot.
Side 1 af 36 (704 artikler)Prev1234567343536Next