bannerPos

Karl Åge Hansen

Økonomikonsulent, Centrovice

24-01-2019

40 år i rådgivningsbranchen hos Centrovice - og stadig ikke to ens dage

Fredag den 1. februar kan økonomikonsulent Karl Åge Hansen fejre 40 års jubilæum ved Centrovice.

Karl Åge tog landbrugsteknikeruddannelsen fra Vejlby, hvor han valgte økonomilinjen og derfor allerede der satte snuden i økonomisporet.

Selvom det nu ligger hele 40 år tilbage, husker Karl Åge tydeligt, hvordan hans karriere i landbrugsrådgivningen startede. ’Jeg blev anbefalet af min underviser fra Vejlby til den daværende formand for Svendborg Amts landøkonomiske Selskab, Knud Ringskær, som havde efterspurgt en dimittend. Formaliteterne skulle være på plads, så jeg skulle til samtale – en samtale jeg aldrig glemmer. Den 28. december om formiddagen mødte jeg ind til samtale. Undervejs i samtalen begyndte det at sne, og det tog til. Derfor sluttede samtalen hurtigere end forventet, for vi måtte hellere komme hjem, mens det var muligt. De næste 4 dage sneede det uafbrudt. Vejene var lukkede. Det var umuligt at komme frem. Mælkebilerne kørte på hovedvejene, men kunne ikke komme ind til mange af gårdene. Det blev den værste snestorm i over 100 år.’

Jobbet fik han og efter endt eksamen startede Karl Åge som økonomikonsulent den 1. feb. 1979 i Svendborg Amts landøkonomiske Selskab. Siden har han på nært hold fulgt udviklingen i dansk landbrug og været med, når de mindre fynske landboforeninger slog sig sammen og blev det centrum for rådgivning og udvikling, som Centrovice er i dag.

Karl Åge startede med at udføre alle forefaldende økonomiopgaver som regnskabsopgørelse, drift, skat og ansøgninger. Senere kom der nye opgaver til som budgetter og ejendomsavancer, og Karl Åge har siden midt i 80’erne specialiseret sig i dødsboopgørelser.

Da Karl Åge startede, hed regnskabssystemet S72. Og den tekniske udvikling skræmmer ikke Karl Åge, når det handler om et fagligt redskab. Derfor tog Karl Åge medansvar i tilpasninger af regnskabssystemet i midten af 80’erne og senere, da Ø90 kom til, blev Karl Åge kredsansvarlig og er stadig den dag i dag kontaktperson til SEGES, når regnskabssystemet skal tilpasses behovene for brugerne.

I dag er 40 års jubilarer en uddøende race, som Karl Åge siger det. ’Jeg har været glad for at være her i alle årene. Mine opgaver er forskellige, for der er ikke to landmænd, der er ens, og derfor ikke to regnskaber, der er ens. Jeg får hele tiden nye spændende udfordringer. Også i takt med udviklingen i landbruget er gået fra mindre landbrug til større landbrug, er opgaverne blevet større og mere komplekse’.

’Og så er jeg glad for kontakten til mine kunder.  Jeg har haft mange af de samme kunder alle årene igennem. En kunde havde jeg lige fra jeg startede, til han stoppede for få år siden. Mange har jeg været med til at starte op og nogen af dem lukke ned igen, når det var tid til pension for dem. Og jeg har fortsat med kunder efter et generationsskifte, så jeg har fulgt familierne i årenes løb.’

Det er ikke kun arbejdsopgaverne, der har holdt fast i Karl Åge i de mange år. ’Og så holder man vel kun ved, hvis det er en god arbejdsplads og gode kollegaer’, siger han.

Jubilæet markeres internt.

Niels Blumensaadt

Produktspecialist, Danish Agro A.M.B.A.

16-04-2019

Læs mere her

Peter Nielsen

Salgsansvarlig, Alo Danmark

11-04-2019

Læs mere her

Rikke Skov

Økonomikonsulent, Centrovice

10-04-2019

Læs mere her

Helle Bundgaard Elander

Planteavlskonsulent, Centrovice

10-04-2019

Læs mere her

Erik Jensen-Dahm

Seniorkonsulent, Patriotisk Selskab

08-04-2019

Læs mere her

Sofie Bjørn Skovsgaard

Juniorkonsulent, Centrovice

05-04-2019

Læs mere her

Christian Schädler

Afdelingsleder, LMO

03-04-2019

Læs mere her

Ulrik Hollingdal

Regnskabschef, Centrovice

28-03-2019

Læs mere her

Anne-Marie Larsen

Svinebrugskonsulent, Centrovice

28-03-2019

Læs mere her

Kai Henriksen

Virksomhedskonsulent, Centrovice

28-03-2019

Læs mere her

Kurt Lund

Regnskabschef, Big Dutchman (Skandinavien) A/S

22-03-2019

Læs mere her

Salgskonsulent Hans Munk Nielsen

Reception i anledning af 25 års jubilæum, Danish Agro, Region Fyn

19-03-2019

Læs mere her

Allan Pedersen

Reservedelsekspedient, Dansk Maskincenter A/S Jelling

15-03-2019

Læs mere her

Mie Meldgaard Jensen

Salgs-backup, Dansk Maskincenter A/S Jelling

14-03-2019

Læs mere her

Kim Søgaard Rasmussen

Kvægkonsulent, Centrovice

14-03-2019

Læs mere her

Ulrik Thorlak

Distriktschef, Samson Agrolize A/S

07-03-2019

Læs mere her

Tine Vayland

Sekretær, LMO

06-03-2019

Læs mere her

Pia Brendborg

Økonomiassistent, LMO

06-03-2019

Læs mere her

Mogens Bredtoft

Eftermarkedssælger, Dansk Maskincenter A/S Rimmerhus

04-03-2019

Læs mere her

Ivan Fischer

Salgsleder, DMC Toftlund, Dansk Maskincenter A/S Toftlund

28-02-2019

Læs mere her

Anders Madsen

Administrativ værkfører, Dansk Maskincenter A/S Rimmerhus

27-02-2019

Læs mere her
Side 1 af 6 (106 artikler)Prev123456Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer