bannerPos

Nyt samarbejde om New Holland-maskiner på Fyn

- Mellem syv partnere vil der være en klar forøget servicesikkerhed, og vi aktiverer stordriftsfordele mellem os uden at miste nærhed til kunderne, udtaler Jesper Kragmann, Kragmann A/S, i forbindelse med det nye strategiske samarbejde med »Lyngfeldt-familien«. Arkivfoto

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
08-10-2020 15:52
Egebjerg Smedie ApS og Kragmann A/S indleder strategisk samarbejde med Lyngfeldt A/S om markedsføring, salg og service af New Holland-landbrugs- og entreprenørmaskiner på Fyn.

Pr. 1. januar 2021 vil Egebjerg Smedie og Kragmann indgå i »Lyngfeldt-familien« med ansvar for New Holland-landbrugs- og entreprenørmaskiner på Fyn og øerne, på lige fod med Maskinpartner, SP Maskiner, Lykkesmeden og Landbrugsservice Kolind, for deres respektive områder.

- Fyn er fin, men for lille, udtrykte Kragmann i pressen allerede for fem år siden.

- Leverandørkrav til kompetencer blandt forhandleres medarbejdere er for stigende, og for at kunne yde den bedst mulige indsats i forbindelse med service og salg til kunderne i landbrugs- og entreprenørbranchen vil en fortsat specialisering være nødvendig. Specialisering kræver volumen, og som konstateret er Fyn ikke tilstrækkelig stor nok, udtaler maskinhandler Jesper Kragmann, Kragmann A/S.

Egebjerg og Kragmann anser sig selv for blivende kræfter i branchen, og har derfor valgt at blive »en del af noget større«, så alle i familien kan trække på hinandens ekspertise til fordel for både kunder, ansatte og forretningerne hver især, hedder det i en pressemeddelelse.

Større bedrifter

Der foregår en konsolidering i maskinbranchen såvel som i landbruget, hvor det medfører større bedrifter med færre og mere effektive maskiner. Afledt heraf øges sårbarhed ved maskinstop i de meget koncentrerede driftsperioder.

- Flere i maskinhandlerbranchen arbejder mod færre geografiske enheder med langdistanceservicebiler. Vi vil i vores samarbejdsaftale bibeholde nærhed til kunderne. Mellem syv partnere vil der være en klar forøget servicesikkerhed, og vi aktiverer stordriftsfordele mellem os uden at miste nærhed til kunderne, forklarer maskinhandleren, og fortsætter:

- Vi har i en årrække afsondret muligheder for samarbejder, der kunne gøre os større, og vi er glade for, at Lyngfeldt ser samme fordele, som vi gør. Vi vil gerne være på forkant med udviklingen og frivilligt indgå i en stærk alliance, som vi også kan komme til at sætte vores præg på og være med til at udvikle i fremtiden, slutter han.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

0

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Mange landmænd har en mere bæredygtig virksomhed, end de tror

Ifølge Patriotisk Selskab kan en RISE-analyse give landmændene et overblik over, hvor bæredygtig deres virksomhed faktisk er.

Manden med de gode nødder

Lars Olesen er Danmarks største valnøddeavler. Hans mål er at gøre de sunde nødder til en nicheproduktion med en god indtjening.

New Holland i jysk samarbejde

De to fynske forhandlere, Kragmann og Egebjerg Smedie, har indgået strategisk samarbejde med Lyngfeldt A/S i Hadsten. Det vil styrke virksomhederne og vores kompetencer overfor kunderne, understreger Jesper Kragmann.

Ærlighed og god service

Et solidt kundeunderlag, specielt indenfor landbrugs- og entreprenørmaskiner, men også transport og personvognskunder, har været med til at sikre Ovethi – Dansk Dæk Service en stabil omsætning, trods coronasituationen i Danmark.

Besøg et minivådområde

Fire fynske landmænd inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober.

Kartoffelfabrik er stadig i kog

Med kun 4.000 tilmeldte hektarer undersøger de fynske initiativtagere de sidste muligheder for at etablere en kartoffelmelsfabrik.

Geder skal pleje Svanninge Bakker

Naturstyrelsen vil benytte et større gedehold til at holde græsset, gyvel og den øvrige bevoksning i ave i det unikke naturområde på 80 hektar.
Side 1 af 61 (1208 artikler)Prev1234567596061Next