bannerPos

Ny centerleder hos Euromaster

Centerleder Tommy Vest Bern-Lindrup – fra Euromaster i Svendborg til Odense.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
24-03-2020 08:19
Tommy Vest Bern-Lindrup er netop tiltrådt som ny leder af dækcentret i Odense.

Det er en erfaren fagmand, der netop er tiltrådt som leder af Euromasters dæk- og autoservicecenter på Peder Wessels Vej i Odense. Tommy Vest Bern-Lindrup har siden 1995 arbejdet inden for dækbranchen. Han er uddannet maskinarbejder og har arbejdet hos en lang række Euromaster-afdelinger - senest som centerleder i Euromaster Svendborg.

– Det er mit håb, at jeg i samarbejde med mine medarbejdere kan udvikle afdelingen i Odense, så vi i fremtiden udvider vores forretningsområder. Vi skal ikke bare være eksperter i dæk, men også være den foretrukne partner inden for lastbil- og Heavy segmentet i lokalområdet, udtaler den nye 57-årige centerleder, der privat bor i Ollerup.

Vil udvide forretningen

- Et centerlederjob ved Euromaster er en spændende udfordring, som matcher min baggrund og mine kvalifikationer. Som leder for et center i vækst får jeg mulighed for at bruge meget af min tid på kundekontakt, og det vil jeg se meget frem til, siger han og fortsætter:

- For mig er det afgørende at få lov til at udvikle og optimere. Og med den positivitet, jeg allerede har oplevet, er jeg sikker på, at vores koncept nok skal tiltrække en masse nye kunder.

Det er ambitionen, at værkstedet fortsat skal udvide forretningen, og det er Tommy Vest Bern-Lindrup intention, at han vil trække på sine erfaringer fra tidligere lederjob, hvor han har formået at få værksteder til at vokse.

Tilfredse kunder vender tilbage

Ikke overraskende opfatter den nye centerleder god kundekontakt som afgørende.

- Jeg ser frem til at give kunderne højtkvalificeret og professionel rådgivning. Det er vigtigt, at vi får en god relation til vores kunder, så de også kommer igen, forklarer han.

Desuden lægger centerlederen vægt på, at man hos Euromaster. Således arbejdes der med dæk til både personvogne, lastbiler, busser, motorcykler, trucks, landbrugsmaskiner og entreprenørmateriel, men også autoreparation.

Foruden centerlederen består salgsteamet af key account manager Flemming Brandt og salgschef Per Merstrand.

0

Naturpleje er på vej til at blive et levebrød

Naturstyrelsen og Seges arbejder på at ophøje med naturpleje med græssende dyr til en regulær driftsgren.

Billigt brændstof til resten af sæsonen – og næste år

Mange landmænd udnytter muligheden for at fastlåse brændstofprisen på det historisk lave niveau. Det har givet travlhed hos Ole’s Olie.

Alle stande på fødevaremarkedet er besat

Opbakningen til årets dyrskue er trods coronakrisen markant. Forberedelserne fortsætter i håb om afvikling af skuet efter planen den 12. til 14. juni.

Hegn til alle formål på hele Fyn

Poda Hegn er specialist inden for sit felt til både store som mindre hegns-opgaver. Det gælder også på Fyn.

Helt ud til hegnet

PIT Hegn er klar med gode tilbud og forsendelse af varer i den ekstraordinære situation, her hvor dyrene skal på græs.

Det snerper efterhånden til med at få vedligeholdt eller nyplantet læhegn

Gamle læhegn vil snart være sprunget ud og dække for overblikket. Og nye planter bliver udsolgt om et par måneder, siger plantningskonsulent hos HedeDanmark.

Ny fynsk maskinwebshop med udstilling og service

Efter 14 år hos Kellfri Danmark har Carsten Vesthammer startet Middelfart Maskiner blandt andet med forhandlingen af netop Kellfri-produkterne.

Stop for tilskud får efterspørgslen på plantning af læhegn til at dale

Der er stadig gode grund til at oprette nye læhegn, siger plantningskonsulent Sune Glistrup.

- Planen er, at jeg skal leve af butikken

Naturpleje med kvæg og får sikrer efterhånden en stor del af indtægten for ægteparret Michael Baun og Bente Villadsen på Fanø.

Bidt af naturpleje

Før overså Michael Baun sjældne sommerfugle og blomster i marken. Sidste år fik han sammen med sin hustru, Bente Villadsen, 15. Juni Fondens årlige ildsjælepris for at have gjort en særlig indsats for naturen.
Side 1 af 48 (958 artikler)Prev1234567464748Next