bannerPos

Ny centerleder hos Euromaster

Centerleder Tommy Vest Bern-Lindrup – fra Euromaster i Svendborg til Odense.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
24-03-2020 08:19
Tommy Vest Bern-Lindrup er netop tiltrådt som ny leder af dækcentret i Odense.

Det er en erfaren fagmand, der netop er tiltrådt som leder af Euromasters dæk- og autoservicecenter på Peder Wessels Vej i Odense. Tommy Vest Bern-Lindrup har siden 1995 arbejdet inden for dækbranchen. Han er uddannet maskinarbejder og har arbejdet hos en lang række Euromaster-afdelinger - senest som centerleder i Euromaster Svendborg.

– Det er mit håb, at jeg i samarbejde med mine medarbejdere kan udvikle afdelingen i Odense, så vi i fremtiden udvider vores forretningsområder. Vi skal ikke bare være eksperter i dæk, men også være den foretrukne partner inden for lastbil- og Heavy segmentet i lokalområdet, udtaler den nye 57-årige centerleder, der privat bor i Ollerup.

Vil udvide forretningen

- Et centerlederjob ved Euromaster er en spændende udfordring, som matcher min baggrund og mine kvalifikationer. Som leder for et center i vækst får jeg mulighed for at bruge meget af min tid på kundekontakt, og det vil jeg se meget frem til, siger han og fortsætter:

- For mig er det afgørende at få lov til at udvikle og optimere. Og med den positivitet, jeg allerede har oplevet, er jeg sikker på, at vores koncept nok skal tiltrække en masse nye kunder.

Det er ambitionen, at værkstedet fortsat skal udvide forretningen, og det er Tommy Vest Bern-Lindrup intention, at han vil trække på sine erfaringer fra tidligere lederjob, hvor han har formået at få værksteder til at vokse.

Tilfredse kunder vender tilbage

Ikke overraskende opfatter den nye centerleder god kundekontakt som afgørende.

- Jeg ser frem til at give kunderne højtkvalificeret og professionel rådgivning. Det er vigtigt, at vi får en god relation til vores kunder, så de også kommer igen, forklarer han.

Desuden lægger centerlederen vægt på, at man hos Euromaster. Således arbejdes der med dæk til både personvogne, lastbiler, busser, motorcykler, trucks, landbrugsmaskiner og entreprenørmateriel, men også autoreparation.

Foruden centerlederen består salgsteamet af key account manager Flemming Brandt og salgschef Per Merstrand.

0

Vinterraps skal etableres rettidigt

De nye krav om øget areal med efterafgrøder, der gælder fra kommende efterår, lægger yderligere pres på landmændene, der går en meget travl august måned i møde. Reglerne sætter blandt andet rapssåningen under pres og gør, at mange landmænd i højere grad har brug for sorter, der er hurtigstartende.

Stor styrbar sprøjte

Den nye Amazone UX6201 vist frem ved arrangement hos O. Søndergaard & Sønner.

Landbrugsrådgivning Syd opruster på ejendomsfronten

1. august tiltræder Niels Jepsen som revisor og ejendomsrådgiver.

Fynsk bondegårdsferie melder alt optaget

Kulinariske Kildegaarden i Frørup må sige nej til flere, som gerne vil på bondegårdsferie.

Middel høst i sigte

Høsten af vinterbyggen er overstået, og nu går høsten af raps og de store afgrøder som hvede, rug og vårbyg for alvor i gang.

En aften med natur på Aalegaarden

Velas indbyder torsdag aften til markvandring med fokus på læhegn, skov, eng og biodiversitet.

Landbrugsjord omlægges til skov

Fynsk projekt er blandt de første med multifunktionel jordfordeling, hvor 630 hektar øst for Svendborg forventes at blive omlagt til skov. I alt regner Landbrugsstyrelsen med, at der kan blive omfordelt mere end 2.000 hektar landbrugsjord gennem frivillige aftaler.

50-års fødselsdag i Glamsbjerg

Hos GMC indbydes på fredag til reception i anledning af medindehaver Kristian Jørgensens runde fødselsdag.

Coronakrisen slår hårdest til i landdistrikterne

Der er brug for en langsigtet plan, mener Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug og Fødevarer, som er kommet med et udspil.
Side 1 af 56 (1113 artikler)Prev1234567545556Next