bannerPos

Klar til det seje træk på slottet

Lørdag den 12. oktober fra klokken 11-16 arrangerer Egeskov for syvende gang traktortræk på plænen bag labyrinten. Arkivfoto: Camilla Bønløkke
01-10-2019 08:00

Egeskov Slot er igen i år klar til at lade adskillige hestekræfter flankere museumsgenstande og parkanlæg, når der i den første weekend af efterårsferien inviteres til Egeskov Traktortræk.

For syvende gang afholdes der traktortræk på Egeskov, og det finder som altid sted den første lørdag i efterårsferien. I år er det dermed lørdag den 12. oktober fra klokken 11-16.

Der forventes 50-70 deltagende traktorer til eventen, og der er åbent for tilmelding frem til onsdag den 9. oktober. Interesserede har derfor fortsat mulighed for at være blandt dem, der viser hestekræfterne frem og får mulighed for at modtage gavepræmier som en af de bedst placerede.

I løbet af dagen vil der også være forskellige lodtrækninger om gevinster blandt billetnumre. Som tilskuer kan det derfor godt betale sig at passe godt på sin billet.

Trækket finder sted på plænen bag den store labyrint, og Egeskov sørger for pølser på grillen, burgere og kolde fadøl i hanen samt varme drikke. Gæster med almindelig entrebilletter og årskort til Egeskov har også adgang til traktortræk via almindeligt billetsalg og parken.

 

0

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.

Bukkejagten er belønningen for en god forvaltning af områdets råvildt

Jagtfaglig chef peger på en voldsom underhøstning af hundyr og unge dyr, når de fynske jægere skyder to bukke ud af rådyr.

Det Fynske Dyrskue sælger støtteaktier

Arrangørerne håber på økonomisk hjælp til et endnu større skue næste år.

Nordfyn tror på storken

Alt tyder på, at storken er på vej tilbage til Danmark. Kendt storkeekspert »møblerede« forleden to storkereder på taget af Oregaard.

Intet skue på Brahetrolleborg i år

På grund af den verdensomspændende coronakrise er årets Brahetrolleborg Heste- og Ponyskue aflyst.

Danskerne køber fleste øko-varer

Sidste år steg salget med ni procent og Landbrug & Fødevarer forudser, at danskernes lyst til økologiske fødevarer vil fortsætte i 2020.

Agernæs Øko udvider det økologiske areal

De nuværende 200 hektar udvides med 120 hektar over de næste fem år.

Landbruget går en spændende fremtid i møde

- Jeg tror, landbruget står foran et økonomisk kvantespring, siger Patriotisk Selskabs formand, Peter Cederfeld, der fylder 60 år fredag den 22. maj.

Omlægningstjek kan bane vej for nye muligheder

Økologisk VKST tilbyder alle konventionelle landmænd et gratis omlægningstjek, der giver overblik over mulighederne for økologisk drift på den enkelte ejendom.
Side 1 af 51 (1020 artikler)Prev1234567495051Next