bannerPos

Ny Bactocell Farm - uden krav om HACCP

Ifølge Lallemand Animal Nutrition er Bactocell Farm velegnet til at styre foderhygiejne i vådfoder, at hindre fejlgæring, udvikling af patogene bakterier og vækst af skimmel. Arkivfotos
27-06-2020 23:24

Fordelene er mange ved det netop lancerede produkt Bactocell Farm, et af dem er ifølge producenten, at det ikke kræver HACCP på gården.

Lallemand Animal Nutrition er klar med et nyt produkt - Bactocell Farm.

Bactocell Farm består af mælkesyrebakterien Pediococcus Acidilatici. Den er specielt udviklet til grise og kan bruges som tilskud eller tilsættes hjemmeblandet foder.

Der er tale om et tilskudsfoder, der ikke kræver HACCP på gården. Det består af 80 procent ren Bactocell, opblandet med calciumcarbonat og inaktiveret gær.

Det tilsættes med 125 gram pr. 1000 kg tørt foder i blandingen.

Ifølge Jens Peter Hansen fra Lallemand Nordic er Bactocell Farm velegnet til at styre foderhygiejne i vådfoder, at hindre fejlgæring, udvikling af patogene bakterier og vækst af skimmel.

- Samtidig er det med til at sikre maksimal udnyttelse af foderets energi og aminosyrer. Større tilvækst, bedre foderudnyttelse, højere leveringsprocent og reducerer problemer med slagsmål og halebid, lyder det endvidere fra Jens Peter Hansen om de mange fordele.

cab

 

 

0

Landbrugsrådgivning Syd opruster på ejendomsfronten

1. august tiltræder Niels Jepsen som revisor og ejendomsrådgiver.

Fynsk bondegårdsferie melder alt optaget

Kulinariske Kildegaarden i Frørup må sige nej til flere, som gerne vil på bondegårdsferie.

Middel høst i sigte

Høsten af vinterbyggen er overstået, og nu går høsten af raps og de store afgrøder som hvede, rug og vårbyg for alvor i gang.

En aften med natur på Aalegaarden

Velas indbyder torsdag aften til markvandring med fokus på læhegn, skov, eng og biodiversitet.

Landbrugsjord omlægges til skov

Fynsk projekt er blandt de første med multifunktionel jordfordeling, hvor 630 hektar øst for Svendborg forventes at blive omlagt til skov. I alt regner Landbrugsstyrelsen med, at der kan blive omfordelt mere end 2.000 hektar landbrugsjord gennem frivillige aftaler.

50-års fødselsdag i Glamsbjerg

Hos GMC indbydes på fredag til reception i anledning af medindehaver Kristian Jørgensens runde fødselsdag.

Coronakrisen slår hårdest til i landdistrikterne

Der er brug for en langsigtet plan, mener Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug og Fødevarer, som er kommet med et udspil.

Resultat af forsøg med no-till skal nu vise sig i høsten på Nordlangeland

Ulrik Bremholm på Nordlangeland nåede at høste en god portion af sin vinterbyg, inden regnen satte ind. I år har han eksperimenteret med no-till på en femtedel af bedriften, så det er spændende at se, hvad udbyttemålerne viser.

Overarbejde kan koste dyrt

En medarbejder må over en periode på fire måneder i gennemsnit maksimalt arbejde 48 timer om ugen, påpeger Patriotisk Selskab.
Side 1 af 56 (1111 artikler)Prev1234567545556Next