bannerPos

Automatisk hurtigskift letter maskinførernes hverdag

Det automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil der gør det muligt at til- og frakoble hydrauliske redskaber på gravemaskiner uden at skulle forlade kabinen, bliver mere og mere udbredt.
29-07-2020 15:07

EC-Oil, Engcons automatiske hurtigskiftsystem, gør i kombination med en tiltrotator og hydraulisk redskaber en stor forskel i maskinførerens hverdag, men også for gravebranchen generelt i form af øget effektivitet og sikkerhed. Fordele der har betydet, at Engcon har valgt at gøre EC-Oil tilgængeligt for så mange som muligt ved at gøre det til standard i forbindelse med køb af tiltrotator med DC2 styresystem og O-Safe hurtigskift medfølger EC-Oil.

MASKINER Det automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil der gør det muligt at til- og frakoble hydrauliske redskaber på gravemaskiner uden at skulle forlade kabinen, bliver mere og mere udbredt.

Systemet betyder, at redskabet, hydraulik, el- og centralsmøring tilkobles automatisk, og gør at. maskinførerens hverdag bliver mere effektiv og sikker. Automatisk hurtigskiftsystem i kombination med tiltrotator og hydrauliske redskaber, gør entreprenøren hurtigere og mere fleksibel med hensyn til udførelsen af arbejdsopgaverne.

Engcon anbefaler, at entreprenørerne arbejder med produkter, der er udviklet til at fungere optimalt med hinanden.

For at flere maskinførere kan få glæde af den smarte måde at arbejde på har Engcon valgt at tilbyde sit automatiske EC-Oil hurtigskiftsystem som standard uden beregning, ved bestilling afQ-Safe hurtigskift og tiltrotator med Engcons styresystem DC2 medfølger EC-Oil med automatisk olietilkobling i både hurtigskiftet og på overdelen af tiltrotatoren.

- Vi vil naturligvis gerne øge sikkerheden og effektiviteten for de mange maskinførere rundt om i verden, så vi har valgt at gøre vores automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil til standard. Kort sagt: Vi vil tilbyde alle maskinførere moderne teknologi, der gør deres hverdag nemmere, gør dem i stand til at lave mere på kortere tid og derudover tjene flere penge, siger Stig Engström, ejer og grundlægger af Engcon, og fortsætter:

– Vi ønsker ikke, at omkostningerne ved at investere i EC-Oil skal være en hindring for vores slutkunder, derfor traf vi den lidt specielle beslutning i 2019, om at gøre vores automatiske hurtigskift til standard. Naturligvis under forudsætning af, at kunden køber Engcons system.

 

Sikkert og tidsbesparende for maskinføreren

Engcons automatiske hurtigskiftsystem er tidsbesparende og sikkert, da maskinføreren ikke behøver at springe ind og ud af kabinen for at bøvle med manuelle, og ofte tilsølede beskidte hydrauliktilkoblinger.

– Alt efter, hvilken type arbejde der udføres, kan tidsbesparelserne blive på op til en time om dagen. En traditionel udskiftning kan tage op til 3-4 minutter, mens til- eller frakobling af et hydraulisk redskab med EC-Oil kun tager ca. ti sekunder. Det gør maskinførerens arbejde nemmere, og det gør gravemaskinerne endnu mere rentable, slutter Stig Engström.

Engcons unikke beslutning om at gøre EC-Oil til en gratis standard gælder over hele verden.

Ud over at EC-Oil er standard på Engcons hurtigskift og på overdelen af tiltrotatorerne med Q-Safe hurtigskift, indgår EC-Oil også altid på alle Engcons hydrauliske redskaber, f.eks. gribeklo, pladevibrator, pallegaffel og fejekost med fæstetypen QS45-QS80.

 Hvis kunderne vælger at købe et hydraulisk redskab sammen med tiltrotatoren, er EC-Oil også som standard inkluderet i tiltrotatorens nederste beslag.

jba

0

Mærkning af heste og mærkningspladser på Fyn

Der tilbydes besigtigelse og mærkning med mikrochip af heste og ponyer i forbindelse med de to følskuer der afholdes på Fyn i august. Dansk Varmblod gør dog opmærksom på at årets følskuer er lukket for publikum grundet COVID-19.

Vinterraps skal etableres rettidigt

De nye krav om øget areal med efterafgrøder, der gælder fra kommende efterår, lægger yderligere pres på landmændene, der går en meget travl august måned i møde. Reglerne sætter blandt andet rapssåningen under pres og gør, at mange landmænd i højere grad har brug for sorter, der er hurtigstartende.

Stor styrbar sprøjte

Den nye Amazone UX6201 vist frem ved arrangement hos O. Søndergaard & Sønner.

Landbrugsrådgivning Syd opruster på ejendomsfronten

1. august tiltræder Niels Jepsen som revisor og ejendomsrådgiver.

Fynsk bondegårdsferie melder alt optaget

Kulinariske Kildegaarden i Frørup må sige nej til flere, som gerne vil på bondegårdsferie.

Middel høst i sigte

Høsten af vinterbyggen er overstået, og nu går høsten af raps og de store afgrøder som hvede, rug og vårbyg for alvor i gang.

En aften med natur på Aalegaarden

Velas indbyder torsdag aften til markvandring med fokus på læhegn, skov, eng og biodiversitet.

Landbrugsjord omlægges til skov

Fynsk projekt er blandt de første med multifunktionel jordfordeling, hvor 630 hektar øst for Svendborg forventes at blive omlagt til skov. I alt regner Landbrugsstyrelsen med, at der kan blive omfordelt mere end 2.000 hektar landbrugsjord gennem frivillige aftaler.

50-års fødselsdag i Glamsbjerg

Hos GMC indbydes på fredag til reception i anledning af medindehaver Kristian Jørgensens runde fødselsdag.
Side 1 af 56 (1114 artikler)Prev1234567545556Next