bannerPos

Tre skovture i juni

Redaktionen

30-05-2019 08:00

Skovdyrkerforeningen Øerne har i juni tre arrangementer. Medlemmerne får blandt andet mulighed for at komme på sommerudflugt de to første tirsdage klokken 19.

Den 4. juni går turen til Gisselfeld Kloster ved Haslev på Sjælland, der er en erhvervsdrivende fond med et jordtilliggende på cirka 4.000 hektar og har driftsgrene inden for landbrug, skovbrug, jagt, husudlejning og event. På rundturen kommer deltagerne blandt andet forbi det nye store tårn, som for nylig blev indviet.

Ugen efter, tirsdag den 11. juni, er der besøg på Arreskov Gods ved Korinth på Sydfyn, hvor godsejer Jacob Schaffalitzky vil fortælle om Arreskovs historie, ligesom der bliver en orientering om et naturgenopretningsprojekt.

Torsdag den 20. juni klokken 17 holder Skovdyrkerforeningen Øerne så et arrangement om nobilisdyrkning, og det foregår i Langesø Skovdistrikt og i Traun Skov.

 

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Dyrskuechefen til Lundsgaard

Alex Nielsen er blevet ansat som eventchef for Anexet på godset ved Kerteminde.

Stougaard vil holde regeringen op på klimaløfter

Halmbranchen glæder sig over en klimaambitiøs regering. Men nu skal der handling bag ordene, mener Danske Halmleverandører.

Køng-landmand styrer sin risiko med succes

Hans Raahauge har gode erfaringer med DLG’s risikostyringsværktøj Risk Management.

Plovekspert holder nyt pløjekursus

Landbrugsrådgivning Syd inviterer til pløjekursus ved Ørbæk den 3. september, hvor man kan deltage både med og uden plov.

Dyrskuechef har søgt nye muligheder

Siden oktober 2018 har Alex Nielsen stået i spidsen for Danmarks ældste dyrskue. Han har nu efter flere overvejelser valgt at søge nye veje og fratræder derfor stillingen som dyrskuechef.

Direktør fik syn for skoven

Fra en karriere i byggebranchen har Lars Muldbak tilpasset organisationen og intensiveret fremtidssikringen af Skovdyrkerne Øerne.

Begrænsningens kunst ved skovrejsning

- Vi er midt i en ansøgningsperiode for tilskud til privat skovrejsning, og mange spændende projekter er på tegnebrættet, lyder det fra skovrider Thomas Ravn, der har gode råd til, hvordan skovrejsningsprojekter kommer vellykket fra start og bliver til bæredygtig skov og ikke krat.

Gør kulturerne klar til salg

Langesømessen er lig med startskuddet for fremvisning af kulturer.

Fremmer madforståelse og sociale færdigheder

1.900 børn har i år deltaget på en af de over 100 madskoler, som 4H arrangerer i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Rema 1000.
Side 1 af 34 (662 artikler)Prev1234567323334Next