bannerPos

Nyt tilbud om strategirådgivning

24-06-2020 07:03

Nyt samarbejde mellem Seges og LandboNord skal sikre sund strategisk udvikling og styrket ledelse på de danske landbrugsvirksomheder. LandboNords kunder bliver de første til at få det nye tilbud.

Landbrugenes bundlinjer skal løftes, og landbrugsvirksomhederne skal rustes til fremtiden.

Det er ikke noget nyt, og i mange år er der arbejdet med at sænke omkostninger og øge ydelser, tilvækst og udbytter. Men virksomheden og bundlinjen kan også styrkes gennem målrettet arbejde med strategi og forretningsudvikling for det enkelte landbrug.

Det ved Seges og LandboNord, som sammen har arbejdet med strategi og forretningsudvikling for en række LandboNord-kunder de seneste år.

En af dem er landmand Anders Peter Jensen fra Asaa i Vendsyssel.

- Fra dag ét var strategiforløbet en øjenåbner. Det har været en motivationsfaktor og løftet hele bedriften til et højere niveau, siger Anders Peter Jensen.

Nu formaliserer Seges arbejdet med strategirådgivning til landmænd via det nystiftede selskab Seges Consulting.

I første omgang har Seges Consulting indgået en samarbejdsaftale med LandboNord. Det skyldes, at der allerede er opbygget et samarbejde og skabt erfaringer sammen med LandboNord, men tilbuddet udvides på sigt til andre rådgivningsvirksomheder i Dansk Landbrugsrådgivning (DLBR), alt efter interesse.

teba

0

Landbrugsrådgivning Syd opruster på ejendomsfronten

1. august tiltræder Niels Jepsen som revisor og ejendomsrådgiver.

Fynsk bondegårdsferie melder alt optaget

Kulinariske Kildegaarden i Frørup må sige nej til flere, som gerne vil på bondegårdsferie.

Middel høst i sigte

Høsten af vinterbyggen er overstået, og nu går høsten af raps og de store afgrøder som hvede, rug og vårbyg for alvor i gang.

En aften med natur på Aalegaarden

Velas indbyder torsdag aften til markvandring med fokus på læhegn, skov, eng og biodiversitet.

Landbrugsjord omlægges til skov

Fynsk projekt er blandt de første med multifunktionel jordfordeling, hvor 630 hektar øst for Svendborg forventes at blive omlagt til skov. I alt regner Landbrugsstyrelsen med, at der kan blive omfordelt mere end 2.000 hektar landbrugsjord gennem frivillige aftaler.

50-års fødselsdag i Glamsbjerg

Hos GMC indbydes på fredag til reception i anledning af medindehaver Kristian Jørgensens runde fødselsdag.

Coronakrisen slår hårdest til i landdistrikterne

Der er brug for en langsigtet plan, mener Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug og Fødevarer, som er kommet med et udspil.

Resultat af forsøg med no-till skal nu vise sig i høsten på Nordlangeland

Ulrik Bremholm på Nordlangeland nåede at høste en god portion af sin vinterbyg, inden regnen satte ind. I år har han eksperimenteret med no-till på en femtedel af bedriften, så det er spændende at se, hvad udbyttemålerne viser.

Overarbejde kan koste dyrt

En medarbejder må over en periode på fire måneder i gennemsnit maksimalt arbejde 48 timer om ugen, påpeger Patriotisk Selskab.
Side 1 af 56 (1111 artikler)Prev1234567545556Next