bannerPos

Historisk anbefaling fra formandskab

Torben Povlsen og Lars Iversen, formand og næstformand i Centrovice, anbefaler at stemme personligt på Asger Christensen (V) for at få landbruget repræsenteret i det kommende Europa-Parlament.

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
08-05-2019 08:00
Centrovice støtter op om Asger Christensen ved EU-valget.

Det er nok aldrig set før og kommer måske aldrig til at ske igen, at formandskabet i Centrovice anbefaler én politisk kandidat fra et parti. Men dette viser sig at være tilfældet frem mod det kommende Europa-Parlamentsvalg.

Her går formandskabet Torben Povlsen og Lars Iversen sammen ud og anbefaler at stemme personligt på landmand Asger Christensen fra Venstre til EU-valget den 26. maj. Ved valget er han nummer 3 på liste V.

- Landbruget har med Asger Christensen en chance for at få en landmand i Bruxelles igen. Det er 10 år siden, vi sidst havde en, og det var Niels Busk. På den måde har vi igen en, som vi bare kan ringe til, når vi synes, der er et problem, siger Lars Iversen og Torben Povlsen.

Ved et Europa-Parlamentsvalg er landbruget en meget væsentlig faktor, da det er et landsdækkende valg, hvor man kan stemme på samme kandidat i hele landet. Derfor kan de stemmeberettiget fra landbruget faktisk med egne stemmer sikre valget af en kandidat, hvis erhvervet står sammen.

- Jeg er enormt taknemmelig for den enorme opbakning fra landbruget. Det skal forhåbentlig være med til at sikre, at vi for første gang i mange år får valgt en landmand til Europa-Parlamentet, siger Asger Christensen, der driver en kvæggård ved Jordrup i Sydjylland.

Grimme grøntsager går som varmt brød

Siden 2017 har gartneriet Alfred Pedersen og Søn afsat hele gartneriets produktion af 2. sorteringsvarer som et led i bekæmpelsen af madspild.

Korinth klarer kloak og dræn i stor stil

Korinth Entreprenørfirma har hos Gøma fået skræddersyet 12 tons slamsuger/spuler til de mange opgaver for landbruget, virksomheder og private husstande.

Heden kører videre med Krampe-vogne

Som MI-forhandler har Heden Maskinforretning siden 2010 solgt de tyske kvalitetsvogne. Nu er maskinforretningen blevet Krampe-forhandler for hele det fynske område.

Fremragende fynsk fodboldgræs

Den fynske virksomhed AML Entreprise ApS, der også omfatter firmaerne NKI-Nordisk Kunstgræs Import, Mixto Hybridgræs DK og LB Watertech, er en af Danmarks førende virksomheder inden for anlæg og vedligehold af kunstgræsbaner – samt filtre til rensning af drænvand fra kunstgræsbaner og befæstede arealer.

Styrelse svarer på tvivlsspørgsmål om nye firmabil-regler

Nye registreringskrav for varebiler har høstet mange spørgsmål. Færdselsstyrelsen svarer her på de mest gængse.

- Jeg bliver aldrig den samme

Bent Juul Sørensen er netop blevet frikendt i et seks år langt sagsforløb om grøfter, dige og en privatvej i Rise Mose. Men med sagerne blev det nærmest legitimt at anklage ham for alt, oplevede den ærøske mælkeproducent og lokalpolitiker.

Krone-klar til sæsonen

JA Maskinstation i Brenderup har investeret i nyt grej til den forestående sæson med ensilering og halmbjærgning.

Det betaler sig at opdatere drænanlægget

Et nyt drænanlæg kan afskrives over fem år, så det bør ikke være svært at få økonomi i at få sine marker opdateret med hensyn til dræning, vurderer dræningsspecialist.

Medlemmer på gårdbesøg med Merrild

Centrovice inviterer for første gang alle medlemmer på bedriftsbesøg. Det foregår på Lykkeslund ved Uggerslev, hvor der også vil være mulighed for at møde og høre et indlæg af Landbrug & Fødevarers formand.

Møde om strategier for råvarehandel

Centrovice inviterer til møde om økonomi og strategi i forbindelse med handel med råvarer.
Side 1 af 28 (555 artikler)Prev1234567262728Next