bannerPos

- Du fik skabt en god virksomhed

- Vi vil savne dig, og husk at blive ved at være, som du er, lød det, da afdelingschef Niels Borello Lausen på vegne af sine mange kolleger på Centrovice tog afsked med deres direktør gennem det seneste fem og et halvt år, Louise Helmer.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
29-11-2019 08:00
Mange roser til Louise Helmer ved afskedsreceptionen for Centrovice-direktøren.

– Da du tiltrådte direktørstillingen, havde du tre klare mål: At skabe den bedste arbejdsplads, have fokus på forretningen og dens drift, og sikre nye kunder til den gode rådgivning i huset. Det har du knoklet for, og det er lykkedes for dig at skabe en god virksomhed. Men magten har end ikke en direktør, og du blev ikke færdig med dit projekt.

- Vi vil savne dig, og husk at blive ved at være, som du er.

Med disse ord og velmente råd ønskede afdelingschef Niels Borello Lausen på vegne af sine kolleger på Centrovice-kontorgangene god vind fremover til Louise Helmer ved afskedsreceptionen i forrige uge for deres nu forhenværende chef.

I sit livs ledelsesform

Louise Helmer valgte selv ikke at være en del af ledelsen i den nye fælles rådgivningsvirksomhed for Centrovice og LMO, der blev en realitet med virkning fra 1. november i år. Om sin beslutning sagde hun fra talerstolen til de omkring 100 Centrovice-medarbejdere og et tilsvarende stort fremmøde af receptionsgæster:

- To stærke direktører kommer ofte til at stå i vejen for hinanden. Derfor takkede jeg nej til stillingen som vicedirektør.

- Men naturligvis er det med blandede følelser, jeg står her og må sige farvel til virksomheden og jer. Jeg føler selv, jeg er i mit livs ledelsesform. Derfor er det nærmest som at blive sat af holdet lige før et OL.

- Jeg er stolt over det, vi har nået sammen, pointerede Louise Helmer, der som den sidste opgave er ved at færdiggøre det sidste Centrovice-årsregnskab, som altså kun blev på 10 måneder.

- Alt tegner til, at det bliver det bedste resultat for rådgivningsselskabet, lød hendes slutbemærkning.

Borgmester besøgte gødningsfirma

Med en forventning om at kunne udnytte gødningen bedre ved brug af bladgødninger, indviede Odenses borgmester Flex Fertilizers nyeste generation blandeanlæg, der er blevet mere brugervenligt og lettere at håndtere.

Organisationen på plads

Fyn har fået tre chefer med i den øverste ledelse i fusionen mellem Centrovice og LMO.

Raps ud, rapskager ind og måske rapsolie i fodervognen

Vestfynsk mælkeproducent dyrker raps og får rapskager retur til sine jerseykøer. Og Torben Goltermann Hansen er klar til endnu større indsats til gavn for klimaet.

100 rådgivere tager imod

Landbrugsrådgivning Syd holder åbent hus på seks lokationer på torsdag.

Flemløse gi’r den gas

Et moderne lokalt biogasanlæg er netop nu under opførelse i Flemløse på Vestfyn. Anlægget får en årskapacitet på syv millioner kubikmeter biogas.

En dag i køernes tegn

Fynsk Kvægs årsmøde afvikles torsdag den 12. december med mange spændende programpunkter.

25 års guldkorn til marken

Siden det første kursus blev afholdt i 1995, har planteavlerne Steen Jessen, Arne Larsen og Hans Banke troligt gennempløjet programmet hvert år, og endnu ikke fundet det for let til ikke at deltage. Sammen med kursusleder og planteavlskonsulent Kirsten Larsen kan de i år fejre jubilæum.

Syv fynske delegerede til Danish Agro

På et ekstraordinært regionsmøde er den fynske repræsentation til grovvareselskabets nye folkevalgte struktur blevet udpeget.

Småt med økologi uden EU-støtte

Priserne på økologiske fødevarer ville være meget højere uden støtten fra EU’s landbrugsordning.

Mange tilskudskroner til øko-arealstøtte er spildt

Mens politikerne agter at booste de økologiske tilskud, så får mange økologer flere støttekroner, end de har behov for i kompensation for deres ekstra dyrkningsomkostninger.
Side 1 af 41 (809 artikler)Prev1234567394041Next