bannerPos

- Du fik skabt en god virksomhed

- Vi vil savne dig, og husk at blive ved at være, som du er, lød det, da afdelingschef Niels Borello Lausen på vegne af sine mange kolleger på Centrovice tog afsked med deres direktør gennem det seneste fem og et halvt år, Louise Helmer.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
29-11-2019 08:00
Mange roser til Louise Helmer ved afskedsreceptionen for Centrovice-direktøren.

– Da du tiltrådte direktørstillingen, havde du tre klare mål: At skabe den bedste arbejdsplads, have fokus på forretningen og dens drift, og sikre nye kunder til den gode rådgivning i huset. Det har du knoklet for, og det er lykkedes for dig at skabe en god virksomhed. Men magten har end ikke en direktør, og du blev ikke færdig med dit projekt.

- Vi vil savne dig, og husk at blive ved at være, som du er.

Med disse ord og velmente råd ønskede afdelingschef Niels Borello Lausen på vegne af sine kolleger på Centrovice-kontorgangene god vind fremover til Louise Helmer ved afskedsreceptionen i forrige uge for deres nu forhenværende chef.

I sit livs ledelsesform

Louise Helmer valgte selv ikke at være en del af ledelsen i den nye fælles rådgivningsvirksomhed for Centrovice og LMO, der blev en realitet med virkning fra 1. november i år. Om sin beslutning sagde hun fra talerstolen til de omkring 100 Centrovice-medarbejdere og et tilsvarende stort fremmøde af receptionsgæster:

- To stærke direktører kommer ofte til at stå i vejen for hinanden. Derfor takkede jeg nej til stillingen som vicedirektør.

- Men naturligvis er det med blandede følelser, jeg står her og må sige farvel til virksomheden og jer. Jeg føler selv, jeg er i mit livs ledelsesform. Derfor er det nærmest som at blive sat af holdet lige før et OL.

- Jeg er stolt over det, vi har nået sammen, pointerede Louise Helmer, der som den sidste opgave er ved at færdiggøre det sidste Centrovice-årsregnskab, som altså kun blev på 10 måneder.

- Alt tegner til, at det bliver det bedste resultat for rådgivningsselskabet, lød hendes slutbemærkning.

0

14.300 kroner for DSV-frø

Sidste år satte frøfirmaets avlere ny rekord i alm. rajgræs med 1.892 kg pr. hektar.

Dyhr står på flere ben

Gudbjerg-virksomheden startede for 50 år siden med reparation af alt fra knallerter til traktorer, biler, lastvogne og entreprenørmaskiner. J. Dyhr A/S er i dag en moderne maskinforretning, hvor værkstedsarbejdet er en stor aktivitet, blandt andet med klargøring og service af lastvogne med kraner.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Problemplanter op med rod

Selektiv fjernelse af stive bundplanter som pindsvineknop vil gavne både miljø, dyreliv og vandgennemstrømning, lyder det fra erfarne vandløbsfolk, der udfører grødeskæringsforsøget i Assens Kommune.

Vestfynske vandløb med i enestående forsøg

I Assens Kommune kører nu et firårigt projekt, som skal medvirke til en forbedret grødeskæring til gavn for både vandløb, fisk, dyreliv og de omkringliggende arealer.

Dalum tredobler antallet af ansøgere til 10. klasse

Alle stole er optaget, når Dalum Landbrugsskole efter sommerferien byder velkommen til et nyt hold elever i 10. klasse.

Kuhn-maskiner i øko-græs

I det flotte sommervejr var græskaravanen fra Maskinhandler Indkøbsringen forleden nået til Fyn.
Side 1 af 55 (1093 artikler)Prev1234567535455Next