bannerPos

Erfaren sælger til Brdr. Holst Sørensen

Redaktionen

22-05-2019 16:46

Frank Johansen er pr. 15. maj tiltrådt som ny sælger hos Brdr. Holst Sørensen.

Han får ansvaret for salget af Siloking mikservogne i hele Danmark og vil derfor både have kontor i Obbekær og vil være at finde på vejene. Frank Johansen har stor erfaring med kontakt til landbruget og har været i maskinhandlerbranchen i mange år.

Ansættelsen sker i forbindelse med Brdr. Holst Sørensens nylige import af Siloking Mikservogne. Importprogrammet består af selvkørende mikservogne med en kapacitet fra 12 – 32 m3 og bugserende mikservogne med en kapacitet fra 7 – 45 m3.

Den første Siloking mikservogn fra Brdr. Holst Sørensen bliver udstillet ved Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa og ved Landsskuet i Herning. Her kan interesserede se nærmere på maskinen, få brochurer og mere info, samt aftale tid for en efterfølgende demonstration.

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Dyrskuechefen til Lundsgaard

Alex Nielsen er blevet ansat som eventchef for Anexet på godset ved Kerteminde.

Stougaard vil holde regeringen op på klimaløfter

Halmbranchen glæder sig over en klimaambitiøs regering. Men nu skal der handling bag ordene, mener Danske Halmleverandører.

Køng-landmand styrer sin risiko med succes

Hans Raahauge har gode erfaringer med DLG’s risikostyringsværktøj Risk Management.

Plovekspert holder nyt pløjekursus

Landbrugsrådgivning Syd inviterer til pløjekursus ved Ørbæk den 3. september, hvor man kan deltage både med og uden plov.

Dyrskuechef har søgt nye muligheder

Siden oktober 2018 har Alex Nielsen stået i spidsen for Danmarks ældste dyrskue. Han har nu efter flere overvejelser valgt at søge nye veje og fratræder derfor stillingen som dyrskuechef.

Direktør fik syn for skoven

Fra en karriere i byggebranchen har Lars Muldbak tilpasset organisationen og intensiveret fremtidssikringen af Skovdyrkerne Øerne.

Begrænsningens kunst ved skovrejsning

- Vi er midt i en ansøgningsperiode for tilskud til privat skovrejsning, og mange spændende projekter er på tegnebrættet, lyder det fra skovrider Thomas Ravn, der har gode råd til, hvordan skovrejsningsprojekter kommer vellykket fra start og bliver til bæredygtig skov og ikke krat.

Gør kulturerne klar til salg

Langesømessen er lig med startskuddet for fremvisning af kulturer.

Fremmer madforståelse og sociale færdigheder

1.900 børn har i år deltaget på en af de over 100 madskoler, som 4H arrangerer i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Rema 1000.
Side 1 af 34 (662 artikler)Prev1234567323334Next