bannerPos

Store forventninger til lille teleskoplæsser

Den nye Manitou-teleskoplæsser, MLT420-60 H, har en løftehøjde på knap 4,5 meter, en rækkevidde på godt 2,6 meter og en kapacitet på to tons.

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
30-05-2020 12:27
Scantruck spår stor interesse for den lille nye Manitou MLT420-60 H, der udelukkende er produceret til landbruget.

MASKINER Corona-pandemien tog livet af alle årets dyrskuer, og det ærgrer Claus Bjerregaard, der er salgschef hos Scantruck, som altid er blandt maskinudstillerne på Roskilde Dyrskue.

- Vi havde blandt andet set frem til at præsentere den lille nye Manitou MLT420-60 H, som er en teleskoplæsser, der helt sikkert ville have skabt interesse i Roskilde, fortæller Claus Bjerregaard.

Den nye Manitou-teleskoplæsser har en løftehøjde på knap 4,5 meter, en rækkevidde på godt 2,6 meter og en kapacitet på to tons.

- Den er således ideel og faktisk specielt designet til mindre landbrug, rideskoler, fjerkræ/ægproduktion eller minkbrug – eller som en nummer to-læsser på større kvægbrug, meddeler Claus Bjerregaard.

Opdateret udgave

Claus Bjerregaard oplyser også, at Manitous 961’er nu findes i en opdateret udgave, og mellem de to teleskoplæssere er der et stort udvalg, hvor især dem på syv-otte meter er vældig populære.

Man kan naturligvis altid se de forskellige Manitou-maskiner i Scantrucks Ringsted-afdeling, hvor der også er mulighed for at opleve to andre gode mærker – Komatsu og Weycor.

- Vi havde naturligvis også set frem til at vise de nye læssemaskiner fra Komatsu og Weycor frem i Roskilde, men det kan så ske i Ringsted. Her har vi altid kaffe på kanden og står klar til at fortælle om alt det, vi kan tilbyde, siger Claus Bjerregaard.

- Som Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel og teleskoplæssere kan vi opfylde ethvert krav og behov og skræddersyr meget gerne individuelle løsninger, oplyser han videre.

Rullende værksted

Scantruck, der har hovedsæde i Skive, kan blandt andet tilbyde en serviceaftale, som giver tryghed, skarpe priser på over 1.500 varenumre og planlagt service. 

- Det kan ikke undgås, at maskiner indimellem går i stykker, men med vores serviceaftale giver man en fast pris og er så dækket ind for ubehagelige overraskelser. Vi garanterer assistance døgnet rundt inden for maksimalt to timer – og ofte hurtigere, forklarer Claus Bjerregaard og tilføjer:

- Vi har over 45 veluddannede servicemontører på vejene. De kører ud fra privaten med deres rullende værksted, og om natten har de fået leveret en »natkasse« med reservedele til dagens arbejde.

0

14.300 kroner for DSV-frø

Sidste år satte frøfirmaets avlere ny rekord i alm. rajgræs med 1.892 kg pr. hektar.

Dyhr står på flere ben

Gudbjerg-virksomheden startede for 50 år siden med reparation af alt fra knallerter til traktorer, biler, lastvogne og entreprenørmaskiner. J. Dyhr A/S er i dag en moderne maskinforretning, hvor værkstedsarbejdet er en stor aktivitet, blandt andet med klargøring og service af lastvogne med kraner.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Problemplanter op med rod

Selektiv fjernelse af stive bundplanter som pindsvineknop vil gavne både miljø, dyreliv og vandgennemstrømning, lyder det fra erfarne vandløbsfolk, der udfører grødeskæringsforsøget i Assens Kommune.

Vestfynske vandløb med i enestående forsøg

I Assens Kommune kører nu et firårigt projekt, som skal medvirke til en forbedret grødeskæring til gavn for både vandløb, fisk, dyreliv og de omkringliggende arealer.

Dalum tredobler antallet af ansøgere til 10. klasse

Alle stole er optaget, når Dalum Landbrugsskole efter sommerferien byder velkommen til et nyt hold elever i 10. klasse.

Kuhn-maskiner i øko-græs

I det flotte sommervejr var græskaravanen fra Maskinhandler Indkøbsringen forleden nået til Fyn.

Hvem kan løse problemet med krybestrøm?

- Det er ikke holdbart at enkelte besætninger spredt over landet skal stå med sådanne problemer uden der løbende sker en udvikling i opklaringsarbejdet. Vi må appellere til at de berørte myndigheder tager dette mere seriøst op. To LVK-dyrlæger opfordrer til handling og søger hjælp til afdækning af problemer med krybestrøm i en jysk besætning.
Side 1 af 55 (1092 artikler)Prev1234567535455Next