bannerPos

Mejetærsker på demonstrationstur

Foran Massey Ferguson Ideal 7 mejetærskeren, som nu drager rundt på demonstrationstur på Fyn, Langeland og Als, ses Area Sales Manager fra Massey Ferguson Martin D. Jensen og demopilot Lars Bonde. Lars Bonde er udlært i Heden Maskinforretning og læser i øjeblikket til maskinmester.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
22-07-2020 14:29
Heden Maskinforretning viser Massey Fergusons nyudviklede Ideal 7 mejetærsker her i høsten for alle interesserede.

På Fyn, Langeland og Als, hvor Heden Maskinforretning har sit salgsområde, vil man hen over høsten kunne opleve den nye Massey Ferguson Ideal 7 mejetærsker på demonstrationstur. Her vil alle interesserede kunne få mere viden om de unikke egenskaber for modellen og se mejetærskeren i fuld drift. Hovedpunkterne er lavt brændstofforbrug, meget lidt vedligeholdelse og en driftssikker maskine.

Det er demopilot Lars Bonde, som frem til høsten er færdig, er klar til at drage rundt for at give flest mulige landmænd og maskinstationer indblik i og mulighed for at opleve, hvad denne nyudviklede mejetærsker indeholder og kan præstere.

Ideal 7 er en 1-rotors maskine med 451 hestes 7-cylindret AgcoPower motor, 4-hjulstræk samt 35 fods SuperFlow skærebord, Autobalance og AirSense autokølingssystem og 8 rækket shortcut snitter med AciveSpread samt flere andre spændende nye features.

Hvis man vil vide mere om tid og sted for at opleve Ideal 7, så kan Heden Maskinforretning kontaktes, ligesom der kan ses mere om demo-turen på www.heden-fyn.dk.

0

Mærkning af heste og mærkningspladser på Fyn

Der tilbydes besigtigelse og mærkning med mikrochip af heste og ponyer i forbindelse med de to følskuer der afholdes på Fyn i august. Dansk Varmblod gør dog opmærksom på at årets følskuer er lukket for publikum grundet COVID-19.

Vinterraps skal etableres rettidigt

De nye krav om øget areal med efterafgrøder, der gælder fra kommende efterår, lægger yderligere pres på landmændene, der går en meget travl august måned i møde. Reglerne sætter blandt andet rapssåningen under pres og gør, at mange landmænd i højere grad har brug for sorter, der er hurtigstartende.

Stor styrbar sprøjte

Den nye Amazone UX6201 vist frem ved arrangement hos O. Søndergaard & Sønner.

Landbrugsrådgivning Syd opruster på ejendomsfronten

1. august tiltræder Niels Jepsen som revisor og ejendomsrådgiver.

Fynsk bondegårdsferie melder alt optaget

Kulinariske Kildegaarden i Frørup må sige nej til flere, som gerne vil på bondegårdsferie.

Middel høst i sigte

Høsten af vinterbyggen er overstået, og nu går høsten af raps og de store afgrøder som hvede, rug og vårbyg for alvor i gang.

En aften med natur på Aalegaarden

Velas indbyder torsdag aften til markvandring med fokus på læhegn, skov, eng og biodiversitet.

Landbrugsjord omlægges til skov

Fynsk projekt er blandt de første med multifunktionel jordfordeling, hvor 630 hektar øst for Svendborg forventes at blive omlagt til skov. I alt regner Landbrugsstyrelsen med, at der kan blive omfordelt mere end 2.000 hektar landbrugsjord gennem frivillige aftaler.

50-års fødselsdag i Glamsbjerg

Hos GMC indbydes på fredag til reception i anledning af medindehaver Kristian Jørgensens runde fødselsdag.
Side 1 af 56 (1114 artikler)Prev1234567545556Next