bannerPos

Manitou til Fyn

- Vi ser frem til samarbejdet med Scantruck og Manitou og vi har en række kunder til netop dette produktprogram, herunder teleskoplæssere, siger maskinhandler Frederik Bergholdt, KSM Maskinservice.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
04-11-2019 16:27
KSM Maskinservice på Fyn er blevet forhandler af Manitous store læsser- og teleskopprogram.

Det er Scantruck i Skive, der er importør af Manitou i Danmark, og de har valgt KSM Maskinservice ApS på Fyn som ny forhandler af Manitous læsser- og teleskopprogram.

- Vi ser frem til samarbejdet med Scantruck og Manitou og vi har en række kunder til netop dette produktprogram, herunder teleskoplæssere, siger maskinhandler Frederik Bergholdt, KSM Maskinservice.

Manitou blev grundlagt i 1890 i Frankrig af familierne Braud & Faucheux og i 1958 ændrede virksomheden navn til BF Manitou og er i dag 65 procent familieejet.

Virksomheden har 11 fabrikker, 26 datterselskaber, 4.200 medarbejdere og 1.500 forhandlere verden over og udover Manitou produceres mærker Mustang, Gehl, Edge og Loc også.

Gårdbiogasanlæg bidrager til CO2-neutralt kvægbrug

Det batter tungt i klimaregnskabet for det økologiske kvægbrug, Kroghsminde, at et biogasanlæg laver strøm og afgasset gødning af gyllen fra bedriften selv og fire naboer.

- Udfordringer skal til åben diskussion

Der var vilje til smidigere sagsbehandling og en løsning på kreditudfordringer for LAG-midlerne, da erhvervsminister Simon Kollerup (S) gæstede landsbytopmøde

Nye muligheder med ny Lawsonia-vaccine

MSD Animal Health lancerer nu en intramuskulær Lawsonia-vaccine, der giver mulighed for et fleksibelt og arbejdsbesparende vaccinationsprogram.

Novana-rapport bekymrer miljøminister

Nye tal fra årets NOVANA-rapport viser, at kvælstofudledning er på samme niveau som tidligere. Derudover er der flere fund af sprøjtemidler i drikkevand og grundvand.

Landboforeningen fortsætter uændret

Centrovice består som landboforening fuldt selvstændigt med øgede muligheder og kræfter, blev det fastslået ved fusions-generalforsamlingen.

Stort ja til storfusionen

147 stemte for, 13 imod, da det blev vedtaget at sammenlægge rådgivningen i Centrovice og LMO med tilbagevirkende kraft fra 1. november til landets største rådgivningsselskab indenfor landbruget.

Endnu bedre service fra Samson Agrolize

Den danske salgs- og serviceorganisation bag Samson gyllevogne og møgspredere, Samson Agrolize, justerer nu sin serviceorganisation i Danmark og opnår derved en endnu bedre dækning med specialiserede servicemedarbejdere og reservedelsadgang for sine kunder.

Centrovice sætter fokus på finansiering

Deltagerne ved mødet den 20. november vil blive rustet til finansforhandlinger og få et aktuelt økonomisk indblik.

Øerne klar til fremtiden

På generalforsamlingen i Skovdyrkerforeningen Øerne glædede formanden, Rudolf Iuel, sig over succes med to nye kampagner til hvervning af nye medlemmer.

Manitou til Fyn

KSM Maskinservice på Fyn er blevet forhandler af Manitous store læsser- og teleskopprogram.
Side 1 af 39 (774 artikler)Prev1234567373839Next