bannerPos

Manitou til Fyn

- Vi ser frem til samarbejdet med Scantruck og Manitou og vi har en række kunder til netop dette produktprogram, herunder teleskoplæssere, siger maskinhandler Frederik Bergholdt, KSM Maskinservice.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
04-11-2019 16:27
KSM Maskinservice på Fyn er blevet forhandler af Manitous store læsser- og teleskopprogram.

Det er Scantruck i Skive, der er importør af Manitou i Danmark, og de har valgt KSM Maskinservice ApS på Fyn som ny forhandler af Manitous læsser- og teleskopprogram.

- Vi ser frem til samarbejdet med Scantruck og Manitou og vi har en række kunder til netop dette produktprogram, herunder teleskoplæssere, siger maskinhandler Frederik Bergholdt, KSM Maskinservice.

Manitou blev grundlagt i 1890 i Frankrig af familierne Braud & Faucheux og i 1958 ændrede virksomheden navn til BF Manitou og er i dag 65 procent familieejet.

Virksomheden har 11 fabrikker, 26 datterselskaber, 4.200 medarbejdere og 1.500 forhandlere verden over og udover Manitou produceres mærker Mustang, Gehl, Edge og Loc også.

0

Spildevandsbombe også på Fyn?

Erling Bonnesen (V) vil have miljøministeren til at redegøre for, hvad der udledes af urenset spildevand fra de fynske renseanlæg til vandmiljøet.

Vent med at tegne lange mineralkontrakter

En lukning af den kinesiske mineralproduktion har medført prisstigninger på mineraler på op til 20 procent siden januar. Derfor skal der kun tegnes korte kontrakter nu, lyder rådet fra Jonas Bøge Breinholt, svinekonsulent hos Velas.

Store varmeforskelle kan give udfordringer i stalden

Maj måneds varme dage og kolde nætter er en udfordring for staldenes ventilationsanlæg. Det koster både på dyrenes produktionstal og sundheden, lyder det fra svinekonsulent, der opfordrer til at få tjekket staldenes luftstrømme netop nu.

Stærke køer på Dyregård

Endnu en jerseyko i besætningen hos Anders Nielsen i Gelsted er blevet hædret for en livsydelse på over 10.000 kg værdistof.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.

- Vi skal også dyrke landbruget her

Tidligere i år fik Sparekassen Sjælland-Fyn ny landbrugschef. Peter Jørgensen har en fortid som markedschef hos VKST. Og det giver klare fordele for bankens landbrugskunder, mener han.

Høst solens stråler og få 15.000 kroner pr. hektar

Solceller er en ny »afgrøde«, som kan give landmanden et solidt dækningsbidrag.

Personlig relation prioriteres højt

I over 20 år har minkavler Thomas Beck haft alle sine forsikringer i Lokal Forsikring med landbrugsassurandør Christian Bang som tæt samarbejdspartner.
Side 1 af 52 (1031 artikler)Prev1234567505152Next