bannerPos

Gule maskiner i Flemløse

Salgskonsulent Christian Kyhn Lorenzen fra MI ønsker Martin Andersen og Stefan Møller (tv) held og lykke med Flemløse Maskinforretnings nye Bednar-forhandling.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
07-02-2020 08:00
Fra nytår er Flemløse Maskinforretning blevet forhandler af redskabsprogrammet fra Bednar.

Flemløse Maskinforretning har med virkning fra 1. januar indgået aftale med importøren Maskinhandler Indkøbsringen (MI) om at forhandle og servicere det stærke Bednar-maskinprogram.

Især det spændende harveprogram har været en medvirkende årsag til, at Flemløse Maskinforretning har indgået forhandleraftalen.

- Ved at inddrage Bednar i produktporteføljen kan vi imødekomme de efterspørgsler, vi har haft fra vores kunder, da vi nu er fuldt på højde med de øvrige brands på markedet, fastslår Martin Andersen og Stefan Møller, sælgere hos Flemløse Maskinforretning.

 

Rotorklippere

Flemløse Maskinforretning har oplevet stor efterspørgsel på mulchmaskiner, hvor forretningen i dag allerede har et sortiment af slagleklippere, men har manglet rotorklippere til de lidt større og mere professionelle landbrug.

- Bednar-maskinerne udstråler kvalitet, hvilket skinner igennem på hjul, galvanisering, skjold mv. Derudover er de enormt langt fremme i forhold til udstyr, hvilket gør det nemt at tilpasse maskinerne, så de passer til kundernes behov, uddyber de to sælgere.

De første gule redskaber er ankommet til Flemløse, og et par Bednar-maskiner er allerede solgt. Derfor er sælgerne også klar til at drage til demo med blandt andet Swifter disc’en i foråret.

 

Tjekkisk kvalitet

De tjekkiske Bednar-redskaber til jordbearbejdning tæller blandt andet discharver, såbedsharver og halmstrigler. Og det vokser hele tiden - i takt med ønsker fra store landmænd, godser og maskinstationer.

Bednar er en forholdsvis ung virksomhed, der blev grundlagt i 1997, og som på kort tid formåede at gøre sig bemærket som en stærk og proaktiv virksomhed i branchen.

Den tjekkiske virksomhed har især specialiseret sig inden for jordbearbejdning, såning, gødskning og mulchning.

På nuværende tidspunkt beskæftiger Bednar 250 personer og eksporterer til mere end 35 lande.

Vandløbene passes bedre

Generelt er der tilfredshed med kommunernes indsatser, lyder det ved generalforsamlingerne i de lokale vandløbslaug. Kun i Middelfart er der markante problemer på grund af manglende kommunal oprensning.

DLG tjente 36,5 millioner på Fyn

Den fynske grovvareafdeling er forbillede for DLG’s nye landsdækkende struktur.

625 kroner kiloet

Karl Larsen fra Herrested på Østfyn er for femte år i træk først med nye danske kartofler.

Udskyd skatten på ubestemt tid

Særligt for svineproducenter kan der være en skattemæssig gevinst i at omdanne sin virksomhed til et ApS eller A/S. Netop nu kan omdannelsen klares skattefrit, fortæller Velas-skatteekspert.

Virksomme veteraner

2019 var et aktivt og begivenhedsrigt år for Motor og Veterantraktor Klubben Fyn.

Ib Jensen stopper

Fyns Familielandbrug skal vælge ny formand på den kommende generalforsamling.

Vådt år for planteavlen

Efter tørken i 2018 blev 2019 et af de vådeste år nogensinde, fastslog Fyns Familielandbrugs formand på LRS’s planteavlsaften i Svendborg.

Dødeligheden blandt køer og kalve kan nedbringes trods stigning

Seges har med tilskud fra Landdistriktsfonden udviklet værktøjer til at forebygge mod sygdom og skader i besætningerne.

Øget viden og større motivation gør en forskel

Der skal mere systematik og stor selverkendelse til i besætningerne for at gøre noget ved dødeligheden, påpeger Seges.

Fleksible bladgødninger

Flex Fertilizer-systemet tildeler næringsstofferne effektivt til afgrøden og efter aktuelt behov. Samtidig er det en både klima- og miljøvenlig gødningsform.
Side 1 af 45 (895 artikler)Prev1234567434445Next