bannerPos

God stemning på messe

Et view udover »Maskiner under Broen«, der afholdes i går onsdag og i dag, tæller 105 udstillere mod 65 i 2016. Det samlede udstillingsareal er på 10.500 kvadratmeter.

Per Jørgensen

Journalist
22-08-2018 13:03
»Maskiner under Broen« er i gang og allerede fra morgenstunden på førstedagen onsdag var der stor publikumsinteresse.

105 udstillere var linet op til Maskinleverandørerne – Park, Vej & Anlægs store maskinudstilling »Maskiner under Broen«.

For anden gang bliver »Maskiner under Broen« afholdt ved Lillebæltsbroen, og allerede fra morgenstunden på førstedagen onsdag var der stor publikumsinteresse for maskinudstillingen, der fokuserer på maskiner og redskaber til park, vej og anlægssektoren. Messen kan også besøges i dag, torsdag.

»Maskiner under Broen« er en parallelmesse til Have & Landskab, der afholdes i Slagelse ulige årstal. Udstillingen ved Lillebæltsbroen er tænkt som en enkel fagmesse, med nem adgang for de besøgende og der er gratis adgang for de besøgende.

- En udstilling som »Maskiner under Broen« er Maskinleverandørernes egen udstilling og det er medlemmerne af foreningen Maskinleverandørerne, der bestemmer udstillings fokusområder, siger Klaus Nissen, administrerende direktør for Maskinleverandørerne i Danmark.

- I år har mange tilmeldinger om besøgende på forhånd, så vi regner med ekstra run på i år, siger han.

El-maskiner i fokus

I år var der solgt 105 stande mod 65 i 2016 og det samlede udstillingsareal er på 10.500 kvadratmeter.

- Vores succeskriterie for udstillingen er, at der kommer 3.200 til 3.500 besøgende, siger udstillingsleder Erik Nissen.

- Tendens på maskinudstillingen er maskiner der går fra fossile brændstoffer til eldrevne maskiner, men også maskiner, der kører på naturgas og biobrændstoffer, forklarer han.

- Udstillingen i år er blevet større, men vi har flere udstillingsstande, som gør udstillingen bredere og mere fagligt indenfor mindre maskiner og redskaber.

Som eksempel nævner han et par større udlejningsfirmaer, en afdeling med professionelle trailere samt udstyr til golfbaner, ligesom en række af de førende fabrikater inden for minigravemaskiner også udstiller.

- Jeg sidder sjældent stille

Den nyvalgte første kvindelige formand for DM&E Fyn trives med travlheden og de mangeartede opgaver både hjemme på maskinstationen, i den fynske forening og i landsorganisationen.

Jagten på spild er skudt i gang

Tørken kom naturligvis til at præge tallene hos de fynske besætninger i KvægNøglen for 2018, der lander med lidt lavere dækningsbidrag for året forinden. Stor spredning i resultaterne får dog konsulenterne til at opfordrer til at gå på spildjagt.

Dyretilmeldingen er åbnet

Det er frem til 15. maj at tilmelde kvæg og får til årets fynske dyrskue.

Aktiv fåredag i Sallinge

I år er Lotte og Martin Philip fra Sallinge for tredje gang med på Fårets Dag.

Ud at se påskelam

13 fynske fåreavlere holder åben stald på Fårets Dag påskelørdag. Heriblandt Lotte og Martin Philip i Sallinge, der er med for tredje gang.

Multihåndværker med tre spidskompetencer

Jonas Nielsens virksomhed i Mesinge startede med smedearbejde og småjobs som underleverandør. I dag er Joni Manpower miljønedbrydning, jord, beton og kloakarbjede, samt nærmest dansk mester i anlæg af græsplæner.

Landbrugsforeninger sender skarp kritik af minister

Tolv landbrugsforeninger, der har berørte medlemmer af gasledningen Baltic Pipe, er utilfredse over manglende hjælp fra energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.

Over 200.000 på gårdbesøg i søndags

På Fyn var der 4.000 gæster hos Anita og Niels Erik Maegaard i Eskildstrup, og ikke mindre end 12-13.000 deltog ved økodagen på Statsfængslet Søbysøgaard.

Fræser sår blomster på stribe

Mads Møller Andersen, Ørbækgård, tilbyder såning af blomsterstriber med selvudviklet redskab, som både kan så frø i rækker og som bredsåning.
Side 1 af 26 (516 artikler)Prev1234567242526Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer