bannerPos

Fuldt fokus på eget brand hos GreenTec

- Fremover vil vi koncentrere os 100 procent om produktudvikling, produktion og markedsføring af vort eget produktprogram under brandet GreenTec, siger Kim Brodersen, der her ses i GreenTec A/S’ svejseafdeling.

Henning K. Andersen

Journalist
25-08-2019 08:46
GreenTec A/S udfaser Spearhead og bruger nu store ressourcer på udvikling af egne produkter, hvoraf en betydelig andel eksporteres. På Agritechnica præsenterer firmaet en ny serie af armklippere og arbejdsredskaber.

Da GreenTec A/S i Kolding i efteråret 2018 opsagde det 25 år lange samarbejde med britiske Spearhead, var det en nøje planlagt, strategisk beslutning. Selskabet er nemlig gået egne veje nu.
- Nu udfaser vi Spearhead og koncentrerer os 100 procent om produktudvikling, produktion og markedsføring af vort eget produktprogram under brandet GreenTec, siger Kim Brodersen, medindehaver af GreenTec A/S. 
- Vi bruger store ressourcer på produktudvikling, og her trækker vi på både egne fagfolk og på eksperter udefra. I øvrigt foregår alle vore aktiviteter nu her i Kolding, fortæller Kim Brodersen.
Blandt GreenTec’s nøgleprodukter vil fremover være armklippere og arbejdsredskaber til vedligeholdelse af vejrabatter, parker, sportspladser og grønne områder.

Nyheder på Agritechnica
- På Agritechnica i november præsenterer vi vores nye GreenTec Scorpion armklipperserie med rækkevidder fra 3,0 til 8,3 meter samt vore nye GreenTec FR slagleklippere med arbejdsbredder fra 0,9 til 1,6 meter, fortæller Kim Brodersen.
- Når det drejer sig om udvikling og produktion af armklippere, drager vi stor nytte af en årrækkes erfaringer. Allerede i 2007 begyndte vi nemlig at bygge Spearhead armklippere specielt tilpasset det europæiske marked, forklarer Kim Brodersen.
De mange forskellige typer maskiner og redskaber kan ved hjælp af GreenTec’s egenproducerede redskabsrammer monteres på enten minilæssere, kompakttraktorer, frontlæssere, teleskoplæssere, gummigeder eller rendegravere. Det gør redskabsrammerne til et andet vigtigt nøgleprodukt hos Kolding-firmaet.
GreenTec yder i øvrigt to års garanti på alle sine produkter som en tydelig indikation af, at man står 100 procent inde for dem.

6.500 reservedelsnumre
- Vi producerer også selv alle vore reservedele - også til de cirka 8.500 Spearhead- maskiner, vi har solgt i tidens løb. Disse mange kunder ønsker vi nemlig stadig at kunne forsyne med reservedele, selv om vi ikke mere har Spearhead-produkter på programmet, understreger Kim Brodersen.    
- Derfor har vi ikke mindre end 6.500 reservedelsnumre på lager, siger han.
Til firmaets faste sortiment af sliddele hører eksempelvis en højkvalitets kniv til rotorklippere af forskellige fabrikater. 
- Vi har selv udviklet og designet vores kniv til rotorklippere ud fra vore egne erfaringer. Kniven fremstilles i Hardox højstyrkestål, så den har en meget stor slidstyrke, fortæller Kim Brodersen.
I disse år sælger GreenTec 1.200 maskiner årligt, og salget har været stigende de seneste år.
 

Regler for nødslagtning præciseres

Kreaturer må kun slagtes på marken ved akut tilskadekomst eller hvis et vildt dyr på slagteriet vil kunne være til fare for sig selv og sine omgivelser.

Handelsgigant i højt gear

Gasa Group er blandt de helt store spillere på det europæiske blomstermarked, og med det nye domicil i Odense er den fynske handelsvirksomhed gearet til fremtiden.

Fordel for følgeerhverv

EU’s støttekroner har med udvidelsen af Lars Iversens bedrift også åbnet for flere arbejdspladser.

Miljøtilskud har styrket landmands overlevelsesevne

Lars Iversens kvægbrug er blevet rustet bedre til fremtiden af myndighedskrav til dyrevelfærd og miljø.

Fynsk Kvæg har fået ny formand

Næstformand Peter Høj tager over efter Lars Iversen, der siden år 2000 var været de fynske kvægbrugeres førstemand.

Udfordringer og muligheder i grovfoder

Fynske majsmarker og attraktive græssorter var i fokus, da Kvægrådgivning Danmark sammen med DLG forleden inviterede til grovfodermøde hos mælkeproducent Palle Bjerggaard Hansen i Såderup på Østfyn.

Fra kultur til køer

Den tidligere kulturchef i Odeon er ansat som ny dyrskuechef.

Blev selvstændig uden bankens hjælp

Banken sagde nej, og så måtte den unge Thomas Bæk Jensen gøre det selv. Købe et slidt husmandssted, etablere malkerum og købe 40 køer. I dag sidder han for bordenden på Kjærholm – en mælkeproduktionsejendom med plads til knap 300 malkekøer.

Gør plads til næste års blomsterstriber

Det er en god idé at tænke de populære sommerblomster ind i efterårsarbejdet, opfordrer maskinstationsejer Bjarne Nygaard.

Rytteriet opfylder rytterens ønsker

Eva Overgaard har pr. 30. august fået indfriet drømmen om at blive selvstændig erhvervsdrivende, og byder nu hestefolket velkommen til et bredt udvalg af rideudstyr i »Rytteriet«, der har til huse i snedkeriet på Valdemars Slot.
Side 1 af 36 (704 artikler)Prev1234567343536Next