bannerPos

Fortsætter med Spearhead og GreenTec

Salgskonsulent Søren Bollesen viser på lageret hos Ringe Maskinforretning det knivsystem med seks skiver, der gør Spearhead-maskiner effektive til afpudsning af frøgræsmarker, raps-, majsstubbe og brakarealer.

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
05-04-2019 08:00
Forhandlingerne af afpudsere og hegnsklippere er uændret hos Ringe Maskinforretning.

Der kom kun til at gå en kort periode, inden de kendte engelske Spearhead-maskiner til afpudsning, stubmanagement og hegnsklipning fik en ny importør, efter samarbejdspartneren GreenTec i Kolding. I forrige uge kunne Danish Agro-koncernen således meddele, at deres maskindivision er blevet distributør af Spearhead-programmet i både Danmark, Finland, Norge og Sverige.

For Danmarks vedkommende betyder det, at Danish Agro Machinerys seks egne afdelinger, heriblandt Ringe Maskinforretning, alle får Spearheads sortiment som et godt supplement til Claas høstmaskinerne for de danske frøavlere, som det udtrykkes i pressemeddelelsen med offentliggørelsen af endnu en redskabsforhandling.

I forvejen er Danish Agro Machinery ud over Claas-hovedforhandlingen som bekendt også blevet distributør af Lemken og Fliegl produkterne.

Uændret i Ringe

For koncernens fynske maskinforretning betyder det ingen ændringer, idet Spearhead i de seneste fem år allerede har været på programmet med succes. Således blev Ringe Maskinforretning i 2017 hædret som den europæiske forhandler, som havde solgt flest Spearhead Stubble Master afspudsere.

Ligeledes fortsættes forhandlingen af produkterne fra GreenTec, der frem til nytår i 25 år var dansk Spearhead-importør, og som trods importskiftet fortsætter samarbejdet med blandt andet leverancer af hegnsklippere, armklippere, slagleklippere mm til den engelske men amerikanskejede maskinproducent.

- Det er to produktområder, som vi uændret kan tilbyde vores kunder. For Spearheads vedkommende er det nærmest et ikon, når det gælder afpudsning af frøgræsmarker, som vi jo på Fyn har rigtig mange af, påpeger salgskonsulent Søren Bollesen, og fremhæver det unikke stjerneformede knivsystem på de kendte Multicut og Stubble Master-modeller.

- Det knuser og fordeler det afklippede materiale så effektivt, at det ikke påvirker den kommende afgrøde. Men også til afpudsning af rapsmarker og majsstubbe er Spearhead-maskinerne eftertragtede, påpeger salgskonsulenten og tilføjer, at de ligeledes er effektive brakhøstere.

Hegnsklipning

Indenfor GreenTec-forhandlingen er det især løsninger til armklippere, som Ringe Maskinforretning har fokus på. Det være sig såvel modeller med rundsav, fingerklipper eller hæksnitter, som knuser alle grene, så der ikke behøves opsamling af materialet efter hegnsklipning.

- Flere og flere landbrugsbedrifter klarer efterhånden selv hegnsklipningen, der med en sådan hæksnitter med et par års mellemrum er både nemt og effektivt. Og som sidste år med god tid i efteråret efter høst, blev rigtig mange hegn ordnet på den måde, påpeger Søren Bollesen.

 

- Jeg sidder sjældent stille

Den nyvalgte første kvindelige formand for DM&E Fyn trives med travlheden og de mangeartede opgaver både hjemme på maskinstationen, i den fynske forening og i landsorganisationen.

Jagten på spild er skudt i gang

Tørken kom naturligvis til at præge tallene hos de fynske besætninger i KvægNøglen for 2018, der lander med lidt lavere dækningsbidrag for året forinden. Stor spredning i resultaterne får dog konsulenterne til at opfordrer til at gå på spildjagt.

Dyretilmeldingen er åbnet

Det er frem til 15. maj at tilmelde kvæg og får til årets fynske dyrskue.

Aktiv fåredag i Sallinge

I år er Lotte og Martin Philip fra Sallinge for tredje gang med på Fårets Dag.

Ud at se påskelam

13 fynske fåreavlere holder åben stald på Fårets Dag påskelørdag. Heriblandt Lotte og Martin Philip i Sallinge, der er med for tredje gang.

Multihåndværker med tre spidskompetencer

Jonas Nielsens virksomhed i Mesinge startede med smedearbejde og småjobs som underleverandør. I dag er Joni Manpower miljønedbrydning, jord, beton og kloakarbjede, samt nærmest dansk mester i anlæg af græsplæner.

Landbrugsforeninger sender skarp kritik af minister

Tolv landbrugsforeninger, der har berørte medlemmer af gasledningen Baltic Pipe, er utilfredse over manglende hjælp fra energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.

Over 200.000 på gårdbesøg i søndags

På Fyn var der 4.000 gæster hos Anita og Niels Erik Maegaard i Eskildstrup, og ikke mindre end 12-13.000 deltog ved økodagen på Statsfængslet Søbysøgaard.

Fræser sår blomster på stribe

Mads Møller Andersen, Ørbækgård, tilbyder såning af blomsterstriber med selvudviklet redskab, som både kan så frø i rækker og som bredsåning.
Side 1 af 26 (516 artikler)Prev1234567242526Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer