bannerPos

Flere forhandlinger i Ringe

På redskabssiden har Ringe Maskinforretning nu både Amazone, Köckerling og den nye forhandling af Lemken-produkterne. Billedet er fra den nyligt afviklede demonstration af denne Amazone UX01 sprøjte, hvor bommen kan bevæge sig under niveau og dermed følge et meget kuperet terræn. Foto: Ringe Maskinforretning

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
27-11-2018 08:00
Ringe Maskinforretning har ligesom de øvrige Danish Agro-forretninger på det seneste fået forhandlingen af både Lemken og Fliegl produkterne.

Sidste sommer blev Ringe Maskinforretning, ligesom fem øvrige af landets største Claas-forhandlere, opkøbt af Danish Agro-koncernen.

I denne sammenhæng har Danish Agro sammen med de seks danske maskinforretninger truffet beslutning om eksempelvis med Fliegl at overtage agenturet for hele landet, ligesom fem af forretningerne nu starter op med Lemken-produkterne.

- Et sådant netværk giver mange fordele, og samtidig stor tilgængelighed af service og support, påpeger direktør Hanne Korsdal Olsen, Ringe Maskinforretning, som med aftalerne får fynsk eneforhandling af både Fliegl vognene og hele Lemken-programmet af plove, jordbehandlingsredskaber og såteknik.

Hun understreger, at det gode samarbejde redskabssiden med Amazone lige siden 2006 fortsættes, ligesom Köckerling også fortsat vil være et vigtigt varemærke i maskinforretningens område.

Hun nævner i den sammenhæng, at der har været afviklet en velbesøgt demonstration af en ny Amazone UX01 sprøjte, ligeledes der er kørt demonstrationer af Köcklerling-produkter her i efteråret.

Læs mere om Ringe Maskinforretnings aktiviteter i denne uges LandbrugFyn

 

Grimme grøntsager går som varmt brød

Siden 2017 har gartneriet Alfred Pedersen og Søn afsat hele gartneriets produktion af 2. sorteringsvarer som et led i bekæmpelsen af madspild.

Korinth klarer kloak og dræn i stor stil

Korinth Entreprenørfirma har hos Gøma fået skræddersyet 12 tons slamsuger/spuler til de mange opgaver for landbruget, virksomheder og private husstande.

Heden kører videre med Krampe-vogne

Som MI-forhandler har Heden Maskinforretning siden 2010 solgt de tyske kvalitetsvogne. Nu er maskinforretningen blevet Krampe-forhandler for hele det fynske område.

Fremragende fynsk fodboldgræs

Den fynske virksomhed AML Entreprise ApS, der også omfatter firmaerne NKI-Nordisk Kunstgræs Import, Mixto Hybridgræs DK og LB Watertech, er en af Danmarks førende virksomheder inden for anlæg og vedligehold af kunstgræsbaner – samt filtre til rensning af drænvand fra kunstgræsbaner og befæstede arealer.

Styrelse svarer på tvivlsspørgsmål om nye firmabil-regler

Nye registreringskrav for varebiler har høstet mange spørgsmål. Færdselsstyrelsen svarer her på de mest gængse.

- Jeg bliver aldrig den samme

Bent Juul Sørensen er netop blevet frikendt i et seks år langt sagsforløb om grøfter, dige og en privatvej i Rise Mose. Men med sagerne blev det nærmest legitimt at anklage ham for alt, oplevede den ærøske mælkeproducent og lokalpolitiker.

Krone-klar til sæsonen

JA Maskinstation i Brenderup har investeret i nyt grej til den forestående sæson med ensilering og halmbjærgning.

Det betaler sig at opdatere drænanlægget

Et nyt drænanlæg kan afskrives over fem år, så det bør ikke være svært at få økonomi i at få sine marker opdateret med hensyn til dræning, vurderer dræningsspecialist.

Medlemmer på gårdbesøg med Merrild

Centrovice inviterer for første gang alle medlemmer på bedriftsbesøg. Det foregår på Lykkeslund ved Uggerslev, hvor der også vil være mulighed for at møde og høre et indlæg af Landbrug & Fødevarers formand.

Møde om strategier for råvarehandel

Centrovice inviterer til møde om økonomi og strategi i forbindelse med handel med råvarer.
Side 1 af 28 (555 artikler)Prev1234567262728Next