bannerPos

Fin dag med Fendt

På arealer ved Heden Maskinforretning blev forleden demonstreret Fendt traktorer – i forgrunden med en Kuhn tallerkenharve og i baggrunden med en Fendt Rogator trailersprøjte.
27-09-2019 08:00

Her midt i det travle efterårsarbejde havde interesserede landmænd mulighed for at se både Fendt traktorer og sprøjter i aktion ved en »Fendt Feldtag« hos Heden Maskinforretning forleden.

Demonstrationen foregik på arealer ved fynske Agco-forhandler, og blandt køretøjerne i marken var den nye Fendt 942 Vario Gen6 med en Kuhn Optimer+ 6003 tallerkenharve.

I marken kørte også en Fendt 724 Vario med en Fendt Rogator 344 trailersprøjte. Med dette sæt blev vist sektionskontrol og gradueret tildelingskort i praksis, udført direkte fra traktorens terminal via Isobus.

 

0

Vinterraps skal etableres rettidigt

De nye krav om øget areal med efterafgrøder, der gælder fra kommende efterår, lægger yderligere pres på landmændene, der går en meget travl august måned i møde. Reglerne sætter blandt andet rapssåningen under pres og gør, at mange landmænd i højere grad har brug for sorter, der er hurtigstartende.

Stor styrbar sprøjte

Den nye Amazone UX6201 vist frem ved arrangement hos O. Søndergaard & Sønner.

Landbrugsrådgivning Syd opruster på ejendomsfronten

1. august tiltræder Niels Jepsen som revisor og ejendomsrådgiver.

Fynsk bondegårdsferie melder alt optaget

Kulinariske Kildegaarden i Frørup må sige nej til flere, som gerne vil på bondegårdsferie.

Middel høst i sigte

Høsten af vinterbyggen er overstået, og nu går høsten af raps og de store afgrøder som hvede, rug og vårbyg for alvor i gang.

En aften med natur på Aalegaarden

Velas indbyder torsdag aften til markvandring med fokus på læhegn, skov, eng og biodiversitet.

Landbrugsjord omlægges til skov

Fynsk projekt er blandt de første med multifunktionel jordfordeling, hvor 630 hektar øst for Svendborg forventes at blive omlagt til skov. I alt regner Landbrugsstyrelsen med, at der kan blive omfordelt mere end 2.000 hektar landbrugsjord gennem frivillige aftaler.

50-års fødselsdag i Glamsbjerg

Hos GMC indbydes på fredag til reception i anledning af medindehaver Kristian Jørgensens runde fødselsdag.

Coronakrisen slår hårdest til i landdistrikterne

Der er brug for en langsigtet plan, mener Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug og Fødevarer, som er kommet med et udspil.
Side 1 af 56 (1113 artikler)Prev1234567545556Next