bannerPos

Dyhr får JCB

J. Dyhr A/S i Gudbjerg indgik med virkning fra 1. september aftale med Brøns Group om forhandlingen af JCB agri-programmet. I midten ses direktør Bo Bukkehave og salgskonsulent Toke Andersen, flankeret af repræsentanter fra Brøns Group og JCB i England. Foto: J. Dyhr

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
20-09-2020 08:00
Maskinforretningen i Gudbjerg har fået forhandlingen af de velanskrevne engelske teleskoplæssere og gummigeder.

Tidligere på året blev importen af entreprenørmaskinerne og landbrugsdelen af den store engelske JCB-koncern opdelt herhjemme. Brøns Group fik agri-delen, som primært består af teleskoplæssere og gummigeder, mens Nicolaisen & Larsen beholdt entreprenørdelen.

I forvejen har J. Dyhr A/S forhandling af Krone-redskaberne, som importeres af Brøns Group, og her pr. 1. september er samarbejdet med den sønderjyske importvirksomhed udbygget med forhandlingen af JCB agri-programmet.

- Det passer rigtigt godt både salgs- og servicemæssigt til vores landbrugskunder indenfor kvægbrug og maskinstationer, påpeger salgskonsulent hos J. Dyhr, Toke Andersen, og nævner, at både teleskoplæsserne og gummigederne allerede kører hos en del af kunderne.

Velanskrevet og fra stor koncern

Han tilføjer, at programmet har kapacitet og rækkevidder, som passer til læsning af de store fodervogne, som i dag findes i kvægstaldene. Men også teleskoplæsserne har trækkraft, så de kan fragte vogne med op til 32 tons, og i det hele taget fortrin, som værdsættes både i landbruget og andre brancher.

- Det er et meget velanskrevet mærke, som vi glæder os til at præsentere, men også at servicere på vores værksted, som i forvejen er godt kendt med læssere og entreprenørmaskiner.
JCB-koncernen, der i 1945 blev grundlagt af englænderen J.C. Bomford, har i dag 11.000 medarbejdere med produktion på 22 fabrikker verden over og udbyder ikke mindre end 300 forskellige maskiner.

Ny sælger

I forbindelse med den nye forhandling udvider J. Dyhr pr. 1. november medarbejderstaben på 15 ansatte med en ny salgskonsulent. Det er Henrik Matthiesen, som får ansvaret for JCB-programmet sammen med den ligeledes nye forhandling af den mindre svenske 6 tons skovmaskine fra Malwa, der især er velegnet til udtyndingsopgaver.

Henrik Matthiesen, der er 43 år og bor i lokalområdet, kommer fra salgsjob i dækbranchen. Han har også stor erfaring indenfor både maskinstationsarbejde og skovbruget, og har oprindelig en landbrugsfaglig uddannelse.
 

0

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Mange landmænd har en mere bæredygtig virksomhed, end de tror

Ifølge Patriotisk Selskab kan en RISE-analyse give landmændene et overblik over, hvor bæredygtig deres virksomhed faktisk er.

Manden med de gode nødder

Lars Olesen er Danmarks største valnøddeavler. Hans mål er at gøre de sunde nødder til en nicheproduktion med en god indtjening.

New Holland i jysk samarbejde

De to fynske forhandlere, Kragmann og Egebjerg Smedie, har indgået strategisk samarbejde med Lyngfeldt A/S i Hadsten. Det vil styrke virksomhederne og vores kompetencer overfor kunderne, understreger Jesper Kragmann.

Ærlighed og god service

Et solidt kundeunderlag, specielt indenfor landbrugs- og entreprenørmaskiner, men også transport og personvognskunder, har været med til at sikre Ovethi – Dansk Dæk Service en stabil omsætning, trods coronasituationen i Danmark.

Besøg et minivådområde

Fire fynske landmænd inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober.

Kartoffelfabrik er stadig i kog

Med kun 4.000 tilmeldte hektarer undersøger de fynske initiativtagere de sidste muligheder for at etablere en kartoffelmelsfabrik.

Geder skal pleje Svanninge Bakker

Naturstyrelsen vil benytte et større gedehold til at holde græsset, gyvel og den øvrige bevoksning i ave i det unikke naturområde på 80 hektar.

Solrig dag i den økologiske vinterraps

Vejret viste sig fra sin bedste side, da små 20 interesserede var samlet hos Jørgen Schiøttz-Christensen i Skårup, for at blive klogere på dyrkningen af økologisk vinterraps. Og budskabet var de erfarne dyrkere og konsulenter enige om: Et veletableret såbed er første skridt mod en succesfuld økologisk høst af vinterraps.
Side 1 af 61 (1207 artikler)Prev1234567596061Next