bannerPos

Demo-center i Ringsted fik en lovende start

Masser af aktivitet og heftig trafik ud og ind af de intelligente maskiner på Danmarks første demo-center for intelligente maskiner hos Scantruck i Ringsted. Foto: Scantruck.dk

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
17-11-2019 08:36
Scantrucks demo-og træningsområde for intelligent maskinstyring levede fra start op til intentionerne.

Demonstration af den mest moderne teknologi foregår bedst, når forberedelserne er i orden, og de avancerede maskiner er gearet til at spille optimalt sammen med forholdene på arbejdsstedet.

Derfor er forventningerne store til Scantrucks nye demo-område dedikeret til intelligent maskinstyring. Ikke mindst har maskinfolket store forventninger, viste indvielsen af demo-centret i Scantrucks sjællandske afdeling i Ringsted.

- Vi havde besøg af et rigtig flot antal entreprenører og maskinførere, som kom med både professionel og dedikeret interesse for at høre en masse om intelligent maskinstyring og Smart Construction, fortæller Jan Larsen, som leder Scantrucks ekspertgruppe i intelligent maskinstyring.

Han oplyser videre, at demo-centret er indrettet til både at give mulighed for at prøve de avancerede systemer under optimale forhold, og til at give svar på alle de spørgsmål, som maskinførerne og entreprenørerne har om IMC og Smart Construction.

0

14.300 kroner for DSV-frø

Sidste år satte frøfirmaets avlere ny rekord i alm. rajgræs med 1.892 kg pr. hektar.

Dyhr står på flere ben

Gudbjerg-virksomheden startede for 50 år siden med reparation af alt fra knallerter til traktorer, biler, lastvogne og entreprenørmaskiner. J. Dyhr A/S er i dag en moderne maskinforretning, hvor værkstedsarbejdet er en stor aktivitet, blandt andet med klargøring og service af lastvogne med kraner.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Problemplanter op med rod

Selektiv fjernelse af stive bundplanter som pindsvineknop vil gavne både miljø, dyreliv og vandgennemstrømning, lyder det fra erfarne vandløbsfolk, der udfører grødeskæringsforsøget i Assens Kommune.

Vestfynske vandløb med i enestående forsøg

I Assens Kommune kører nu et firårigt projekt, som skal medvirke til en forbedret grødeskæring til gavn for både vandløb, fisk, dyreliv og de omkringliggende arealer.

Dalum tredobler antallet af ansøgere til 10. klasse

Alle stole er optaget, når Dalum Landbrugsskole efter sommerferien byder velkommen til et nyt hold elever i 10. klasse.

Kuhn-maskiner i øko-græs

I det flotte sommervejr var græskaravanen fra Maskinhandler Indkøbsringen forleden nået til Fyn.
Side 1 af 55 (1093 artikler)Prev1234567535455Next