bannerPos

Dansk Maskincenter har ansat direktør

Fra venstre ses DMCs nye direktør, Charlotte Villum Jensen, ejerne Henning Lund Andersen og Holger Skjoldemose.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
29-10-2019 09:03
Charlotte Villum Jensen bliver ny direktør for Dansk Maskincenter.

- Vi har søgt en energisk og handlekraftig direktør med en naturlig autoritet, der kommunikerer ubesværet med folk, forklarer Henning Lund Andersen, som hidtil har været direktør for Dansk Maskincenter A/S, fortsætter:

- Lige præcis den profil, krydret med stærke faglige kompetencer og positive resultater fra tidligere brancherelevante jobs i bagagen, har vi fundet i Charlotte Villum Jensen, forklarer han.

Charlotte kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Fyns Karosseribyg A/S. Hun tiltræder sin stilling den 1. december og kommer dermed til at stå i spidsen for Dansk Maskincenter, som ejes af Henning Lund Andersen og Holger Skjoldemose.

- At Dansk Maskincenter (DMC) er ejerledet forskrækker mig ikke, jeg ser derimod en styrke i, at virksomhedens nuværende ledelse vurderer, at der er brug for en ny spiller på holdet, udtaler Charlotte Villum Jensen.- Jeg ser frem til samarbejdet med de to indehavere, såvel som hele ledergruppen og øvrige medarbejdere bag det DMC, som jeg glæder mig til at få ind under huden. Jeg ser DMC, som en virksomhed med en stærk kultur, enorm meget viden og stærke kompetencer. Det glæder jeg mig til at blive en del af, fortæller Charlotte Villum Jensen.

Gårdbiogasanlæg bidrager til CO2-neutralt kvægbrug

Det batter tungt i klimaregnskabet for det økologiske kvægbrug, Kroghsminde, at et biogasanlæg laver strøm og afgasset gødning af gyllen fra bedriften selv og fire naboer.

- Udfordringer skal til åben diskussion

Der var vilje til smidigere sagsbehandling og en løsning på kreditudfordringer for LAG-midlerne, da erhvervsminister Simon Kollerup (S) gæstede landsbytopmøde

Nye muligheder med ny Lawsonia-vaccine

MSD Animal Health lancerer nu en intramuskulær Lawsonia-vaccine, der giver mulighed for et fleksibelt og arbejdsbesparende vaccinationsprogram.

Novana-rapport bekymrer miljøminister

Nye tal fra årets NOVANA-rapport viser, at kvælstofudledning er på samme niveau som tidligere. Derudover er der flere fund af sprøjtemidler i drikkevand og grundvand.

Landboforeningen fortsætter uændret

Centrovice består som landboforening fuldt selvstændigt med øgede muligheder og kræfter, blev det fastslået ved fusions-generalforsamlingen.

Stort ja til storfusionen

147 stemte for, 13 imod, da det blev vedtaget at sammenlægge rådgivningen i Centrovice og LMO med tilbagevirkende kraft fra 1. november til landets største rådgivningsselskab indenfor landbruget.

Endnu bedre service fra Samson Agrolize

Den danske salgs- og serviceorganisation bag Samson gyllevogne og møgspredere, Samson Agrolize, justerer nu sin serviceorganisation i Danmark og opnår derved en endnu bedre dækning med specialiserede servicemedarbejdere og reservedelsadgang for sine kunder.

Centrovice sætter fokus på finansiering

Deltagerne ved mødet den 20. november vil blive rustet til finansforhandlinger og få et aktuelt økonomisk indblik.

Øerne klar til fremtiden

På generalforsamlingen i Skovdyrkerforeningen Øerne glædede formanden, Rudolf Iuel, sig over succes med to nye kampagner til hvervning af nye medlemmer.

Manitou til Fyn

KSM Maskinservice på Fyn er blevet forhandler af Manitous store læsser- og teleskopprogram.
Side 1 af 39 (774 artikler)Prev1234567373839Next