bannerPos

Dansk Maskincenter har ansat direktør

Fra venstre ses DMCs nye direktør, Charlotte Villum Jensen, ejerne Henning Lund Andersen og Holger Skjoldemose.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
29-10-2019 09:03
Charlotte Villum Jensen bliver ny direktør for Dansk Maskincenter.

- Vi har søgt en energisk og handlekraftig direktør med en naturlig autoritet, der kommunikerer ubesværet med folk, forklarer Henning Lund Andersen, som hidtil har været direktør for Dansk Maskincenter A/S, fortsætter:

- Lige præcis den profil, krydret med stærke faglige kompetencer og positive resultater fra tidligere brancherelevante jobs i bagagen, har vi fundet i Charlotte Villum Jensen, forklarer han.

Charlotte kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Fyns Karosseribyg A/S. Hun tiltræder sin stilling den 1. december og kommer dermed til at stå i spidsen for Dansk Maskincenter, som ejes af Henning Lund Andersen og Holger Skjoldemose.

- At Dansk Maskincenter (DMC) er ejerledet forskrækker mig ikke, jeg ser derimod en styrke i, at virksomhedens nuværende ledelse vurderer, at der er brug for en ny spiller på holdet, udtaler Charlotte Villum Jensen.

- Jeg ser frem til samarbejdet med de to indehavere, såvel som hele ledergruppen og øvrige medarbejdere bag det DMC, som jeg glæder mig til at få ind under huden. Jeg ser DMC, som en virksomhed med en stærk kultur, enorm meget viden og stærke kompetencer. Det glæder jeg mig til at blive en del af, fortæller Charlotte Villum Jensen.
0

Spildevandsbombe også på Fyn?

Erling Bonnesen (V) vil have miljøministeren til at redegøre for, hvad der udledes af urenset spildevand fra de fynske renseanlæg til vandmiljøet.

Vent med at tegne lange mineralkontrakter

En lukning af den kinesiske mineralproduktion har medført prisstigninger på mineraler på op til 20 procent siden januar. Derfor skal der kun tegnes korte kontrakter nu, lyder rådet fra Jonas Bøge Breinholt, svinekonsulent hos Velas.

Store varmeforskelle kan give udfordringer i stalden

Maj måneds varme dage og kolde nætter er en udfordring for staldenes ventilationsanlæg. Det koster både på dyrenes produktionstal og sundheden, lyder det fra svinekonsulent, der opfordrer til at få tjekket staldenes luftstrømme netop nu.

Stærke køer på Dyregård

Endnu en jerseyko i besætningen hos Anders Nielsen i Gelsted er blevet hædret for en livsydelse på over 10.000 kg værdistof.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.

- Vi skal også dyrke landbruget her

Tidligere i år fik Sparekassen Sjælland-Fyn ny landbrugschef. Peter Jørgensen har en fortid som markedschef hos VKST. Og det giver klare fordele for bankens landbrugskunder, mener han.

Høst solens stråler og få 15.000 kroner pr. hektar

Solceller er en ny »afgrøde«, som kan give landmanden et solidt dækningsbidrag.

Personlig relation prioriteres højt

I over 20 år har minkavler Thomas Beck haft alle sine forsikringer i Lokal Forsikring med landbrugsassurandør Christian Bang som tæt samarbejdspartner.
Side 1 af 52 (1031 artikler)Prev1234567505152Next