bannerPos

25 år i Egense

I år er det 25 år siden, Erland Pedersen etablerede Egense Service Værksted. Privatfoto

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
08-04-2019 08:00
Erland Pedersen markerer på fredag og lørdag jubilæet med Egense Service Værksted.

Det er nu 25 år siden, Erland Pedersen på sin ejendom i Egense ved Otterup etablerede Egense Service Værksted med salg og service af skov- og havemaskiner.

Det startede med forhandlingen af Jonsered, og siden er flere andre kendte mærker, blandt andet Cub Cadet, Klippo, Gardena, Stiga og Texas, kommet til.

Erland Pedersen, der til daglig har hjælp af et par arbejdsdrenge og i højsæsonerne en indlejet medarbejder, råder over et 100 kvadratmeter værksted og en butik til udstilling af det store udbud af maskiner og udstyr.

Desuden er opført en 150 kvadratmeter hal til opbevaring af plæneklippere og andre kundemaskiner, der så gennem vinterens løb bliver efterset og serviceret.

25-års jubilæet markeres på fredag den 12. og lørdag den 13. april med åbent hus i forretningen, hvor der bydes på pølser og forfriskningen, samt en væld af gode tilbud.

 

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Dyrskuechefen til Lundsgaard

Alex Nielsen er blevet ansat som eventchef for Anexet på godset ved Kerteminde.

Stougaard vil holde regeringen op på klimaløfter

Halmbranchen glæder sig over en klimaambitiøs regering. Men nu skal der handling bag ordene, mener Danske Halmleverandører.

Køng-landmand styrer sin risiko med succes

Hans Raahauge har gode erfaringer med DLG’s risikostyringsværktøj Risk Management.

Plovekspert holder nyt pløjekursus

Landbrugsrådgivning Syd inviterer til pløjekursus ved Ørbæk den 3. september, hvor man kan deltage både med og uden plov.

Dyrskuechef har søgt nye muligheder

Siden oktober 2018 har Alex Nielsen stået i spidsen for Danmarks ældste dyrskue. Han har nu efter flere overvejelser valgt at søge nye veje og fratræder derfor stillingen som dyrskuechef.

Direktør fik syn for skoven

Fra en karriere i byggebranchen har Lars Muldbak tilpasset organisationen og intensiveret fremtidssikringen af Skovdyrkerne Øerne.

Begrænsningens kunst ved skovrejsning

- Vi er midt i en ansøgningsperiode for tilskud til privat skovrejsning, og mange spændende projekter er på tegnebrættet, lyder det fra skovrider Thomas Ravn, der har gode råd til, hvordan skovrejsningsprojekter kommer vellykket fra start og bliver til bæredygtig skov og ikke krat.

Gør kulturerne klar til salg

Langesømessen er lig med startskuddet for fremvisning af kulturer.

Fremmer madforståelse og sociale færdigheder

1.900 børn har i år deltaget på en af de over 100 madskoler, som 4H arrangerer i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Rema 1000.
Side 1 af 34 (662 artikler)Prev1234567323334Next