bannerPos

Miljøstyrelsen er i fuld gang med flytningen til Odense

- Vi har haft over 7.200 ansøgere til de godt 270 stillinger, vi har nyansat. Så det må siges samlet set at være et fornuftigt rekrutteringsbillede, siger vicedirektør Lars Møller Christiansen, Miljøstyrelsen.

Tekst og foto: Ebbe Mortensen

Freelance journalist
05-01-2019 08:00
Cirka halvdelen af Miljøstyrelsens nuværende 580 ansatte arbejder nu fra Englandsgade i Odense.

- Vi er blevet godt modtaget på Fyn.

Miljøstyrelsen er i fuld gang med flytningen fra Haraldsgade 53 i København til den fynske forpost i Englandsgade 25 i Odense. Og vicedirektør Lars Møller Christiansen er godt tilfreds med den modtagelse, styrelsen har fået i forbindelse med flytningen, der er en del af regeringens plan for udflytning af statslige arbejdspladser under sloganet »Bedre balance II«.

- Det er samlet set gået rigtig fint, og det skyldes ikke mindst, at vi har haft et godt samarbejde med Syddansk Universitet og Odense Kommune. Samtidig har vi formået at få skabt synlighed om de opgaver, vi kommer til byen med, og den arbejdsplads vi er og ønsker at være, siger Lars Møller Christiansen, der selv har rødder i den fynske muld i Nørre Søby.

500 nye arbejdspladser

Miljøstyrelsens indtog på Fyn betyder på sigt cirka 500 nye arbejdspladser i Odense. Aktuelt arbejder 274 af styrelsens nuværende cirka 580 medarbejdere nu med tjenestested i Odense. De fleste sidder på adressen i Englandsgade, men der sidder også en gruppe på cirka 50 medarbejdere i Finlandsgade.

De 274 medarbejdere er nyansættelser foretaget siden januar 2018, og ifølge Lars Møller Christiansen er det generelt set lykkedes at finde nye medarbejdere. Der har således været over 7.200 ansøgere til de godt 270 stillinger.

I forbindelse med flytningen til Odense har foreløbig 196 medarbejdere valgt at opsige deres stilling i Miljøstyrelsen siden januar.

Læs mere om Miljøstyrelsen i Odense i næste uges LandbrugFyn. Avisen kan læses allerede nu her på hjemmesiden. Klik på avisen i øverst højre hjørne.

 

35 millioner fra Danish Agro

Andelsgrovvareselskabet havde sidste år rekordomsætning og et overskud før skat på 402 millioner kroner.

Tysk sag kostede DLG dyrt

Tørken i sommeren 2018 kostede DLG et trecifret millionbeløb på bundlinjen i regnskabet. I 2019 er det en konkurrencesag fra Tyskland, som koster koncernen 119 millioner kroner.

Oplagt for de unge

DM&E Fyns nye formand opfordrede ved generalforsamlingen medlemmerne til at tage flere elever ind i virksomheden.

Formandsskifte i Fyns LandboUngdom

Da Fyns LandboUngdom for nylig afholdt Årssamling, inkluderede det en overlevering af formandsposten. Den afgående formand Frederik Petersen går efter post i LandboUngdoms landsledelse.

700 til schnitzler og svinefagligt nyt

Porcus Svinefagdyrlæger havde igen i år stor deltagelse ved årsmødet i Vissenbjerg Hallerne.

Næstformand i DLG trækker sig

To år efter hans navn blev nævnt som mulig ny formand stopper DLG’s næstformand. Siden 2007 har Torben Thomsen været næstformand og samtidig siddet i repræsentantskabet. Han understreger, at stoppet ikke har noget at gøre med opgøret i DLG-bestyrelsen i 2018.

Bedre ledere giver endnu bedre resultater på bundlinjen

I takt med at bedrifterne bliver større, er der behov for, at landmændene forbedrer sig som ledere. En løsning kan eksempelvis være, at både landmand og driftsledere kommer på lederkursus.

Årets første HandelsErfa i Vissenbjerg

Velas afvikler årets første markedsmøde tirsdag og onsdag den 25. og 26. februar.

To dage med fokus på klima

Velas og Dalum Landbrugsskole inviterer etablerede landmænd og studerende til klimaworkshop.

Højeste indtjening på smågrise nogensinde

Smågriseproducenterne indkasserede rekordhøje 4,3 millioner kroner på bundlinjen i snit i 2019.
Side 1 af 45 (896 artikler)Prev1234567434445Next