bannerPos

Miljøstyrelsen er i fuld gang med flytningen til Odense

- Vi har haft over 7.200 ansøgere til de godt 270 stillinger, vi har nyansat. Så det må siges samlet set at være et fornuftigt rekrutteringsbillede, siger vicedirektør Lars Møller Christiansen, Miljøstyrelsen.

Ebbe Mortensen

Freelance journalist
05-01-2019 08:00
Cirka halvdelen af Miljøstyrelsens nuværende 580 ansatte arbejder nu fra Englandsgade i Odense.

- Vi er blevet godt modtaget på Fyn.

Miljøstyrelsen er i fuld gang med flytningen fra Haraldsgade 53 i København til den fynske forpost i Englandsgade 25 i Odense. Og vicedirektør Lars Møller Christiansen er godt tilfreds med den modtagelse, styrelsen har fået i forbindelse med flytningen, der er en del af regeringens plan for udflytning af statslige arbejdspladser under sloganet »Bedre balance II«.

- Det er samlet set gået rigtig fint, og det skyldes ikke mindst, at vi har haft et godt samarbejde med Syddansk Universitet og Odense Kommune. Samtidig har vi formået at få skabt synlighed om de opgaver, vi kommer til byen med, og den arbejdsplads vi er og ønsker at være, siger Lars Møller Christiansen, der selv har rødder i den fynske muld i Nørre Søby.

500 nye arbejdspladser

Miljøstyrelsens indtog på Fyn betyder på sigt cirka 500 nye arbejdspladser i Odense. Aktuelt arbejder 274 af styrelsens nuværende cirka 580 medarbejdere nu med tjenestested i Odense. De fleste sidder på adressen i Englandsgade, men der sidder også en gruppe på cirka 50 medarbejdere i Finlandsgade.

De 274 medarbejdere er nyansættelser foretaget siden januar 2018, og ifølge Lars Møller Christiansen er det generelt set lykkedes at finde nye medarbejdere. Der har således været over 7.200 ansøgere til de godt 270 stillinger.

I forbindelse med flytningen til Odense har foreløbig 196 medarbejdere valgt at opsige deres stilling i Miljøstyrelsen siden januar.

Læs mere om Miljøstyrelsen i Odense i næste uges LandbrugFyn. Avisen kan læses allerede nu her på hjemmesiden. Klik på avisen i øverst højre hjørne.

 

Besøg i Odense tæt ved sidste års tal

43.459 besøgte Det Fynske Dyrskue, trods det elendige vejr lørdag.

Halm er fremtiden

Der er masser af nye muligheder for udnyttelse af halm som miljø- og klimavenlig råvare til blandt andet energi. Det er emnet for et arrangement, som Danske Halmleverandører indbyder alle interesserede til hos Heden Maskinforretning på torsdag.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Spirende fynsk kartoffelprojekt

Et år efter offentliggørelsen af planerne om en kartoffelmelsfabrik ser bestyrelsesformand Lau Hvid Hansen optimistisk på realiseringen af muligheden for, at fynske landmænd kan føje denne specialafgrøde til markplanen.

Præmieliste for kødkvæg på Det Fynske Dyrskue

Se her, hvor alle kødkvæg blev bedømt af dommerne på førstedagen. Dyrskuet i Odense fortsætter i dag og i morgen.

Præmieliste for malkekvæg på Det Fynske Dyrskue

Se her, hvor alle malkekøer blev bedømt af dommerne på førstedagen. Dyrskuet i Odense fortsætter i dag og i morgen.

- Stoltheden springer i øjnene her på dyrskuepladsen

- Her midt i Odense er Det Fynske Dyrskue hvert år med til at minde os om, hvorfor vi med god grund kan være stolte af dansk landbrug og danske fødevarer, lød det fra Torben Povlsen ved åbningen af årets skue.

Operationel leasing kræver indblik i timetal og hektarer

For traktorer skal timebehovet generelt nærme sig 850-1.000 timer pr. år, før operationel leasing er interessant, mens der også ses eksempler på positive kalkulationer ved mindre timetal, vurderer DM&E Agro i en leasing-analyse.

Praktisk Porcus-app letter dokumentationen

Siden 1. januar i år har et EU-krav betydet, at behovet for halekupering skal dokumenteres skriftligt. Porcus Svinefagdyrlæger er klar med en gratis app, der gør dokumentationen ualmindelig enkel.
Side 1 af 30 (600 artikler)Prev1234567282930Next