bannerPos

Miljøstyrelsen er i fuld gang med flytningen til Odense

- Vi har haft over 7.200 ansøgere til de godt 270 stillinger, vi har nyansat. Så det må siges samlet set at være et fornuftigt rekrutteringsbillede, siger vicedirektør Lars Møller Christiansen, Miljøstyrelsen.

Ebbe Mortensen

Freelance journalist
05-01-2019 08:00
Cirka halvdelen af Miljøstyrelsens nuværende 580 ansatte arbejder nu fra Englandsgade i Odense.

- Vi er blevet godt modtaget på Fyn.

Miljøstyrelsen er i fuld gang med flytningen fra Haraldsgade 53 i København til den fynske forpost i Englandsgade 25 i Odense. Og vicedirektør Lars Møller Christiansen er godt tilfreds med den modtagelse, styrelsen har fået i forbindelse med flytningen, der er en del af regeringens plan for udflytning af statslige arbejdspladser under sloganet »Bedre balance II«.

- Det er samlet set gået rigtig fint, og det skyldes ikke mindst, at vi har haft et godt samarbejde med Syddansk Universitet og Odense Kommune. Samtidig har vi formået at få skabt synlighed om de opgaver, vi kommer til byen med, og den arbejdsplads vi er og ønsker at være, siger Lars Møller Christiansen, der selv har rødder i den fynske muld i Nørre Søby.

500 nye arbejdspladser

Miljøstyrelsens indtog på Fyn betyder på sigt cirka 500 nye arbejdspladser i Odense. Aktuelt arbejder 274 af styrelsens nuværende cirka 580 medarbejdere nu med tjenestested i Odense. De fleste sidder på adressen i Englandsgade, men der sidder også en gruppe på cirka 50 medarbejdere i Finlandsgade.

De 274 medarbejdere er nyansættelser foretaget siden januar 2018, og ifølge Lars Møller Christiansen er det generelt set lykkedes at finde nye medarbejdere. Der har således været over 7.200 ansøgere til de godt 270 stillinger.

I forbindelse med flytningen til Odense har foreløbig 196 medarbejdere valgt at opsige deres stilling i Miljøstyrelsen siden januar.

Læs mere om Miljøstyrelsen i Odense i næste uges LandbrugFyn. Avisen kan læses allerede nu her på hjemmesiden. Klik på avisen i øverst højre hjørne.

 

Hegne inde - og hegne ude

Uanset om man vil holde heste eller kreaturer inde, eller holde for eksempel kronvildt ude, er løsningen hos Poda Hegn, der også har udviklet specielle låger.

Semler satte fokus på graduering

Semler Agro Odense samlede ikke mindre end 70 mennesker, da der var inviteret til temaaften om mulighederne for graduering i gødskningen på marken.

Danish Agro tilpasser medlemsdemokratiet

Andelsgrovvareselskabet etablerer fra næste år en delegeretforsamling. De fynske medlemmer valgte ved mandagens regionsmøde Søren Dyssemark Knudsen som nyt bestyrelsesmedlem.

Overskud i Centrovice

Rådgivningsvirksomheden havde en omsætning på tæt ved 100 millioner kroner og et overskud efter skat på 500.000 kroner.

Kokkenborg samler salgsdyrene i nyt stort staldanlæg

Lettere logistik og bedre overblik er blandt andet baggrunden for Dorte og Jens Himmelstrups store udvidelse langs Svendborg-motorvejen ved Kirkeby.

Kom krondyrene i forkøbet

Hegn vildtet ude med el-hegn, inden de spiser markudbyttet.

Stress fik mælkeproducent ned med nakken

Landmænd er ekstra modtagelige overfor stress, fordi de ofte er for længe om at erkende arbejdspresset. En af dem er fynske Klaus Jørgensen, som fortalte om tabu-sygdommen på årets kvægkongres.

Markvanding med bedre driftsøkonomi

Ødelagte afgrøder og unødige reparationsudgifter til rørbrud midt i højsommeren er et scenarie, de fleste landmænd gerne vil undgå. Men rørbrud og andre gener i forbindelse med markvanding kan undgås ved at skifte til en frekvensreguleret pumpe, der giver langt bedre driftsøkonomi og minimal risiko for rørbrud.

Lange lige løgrækker

Hos Skiftekær Økologi ApS på Tåsinge satses der i stigende grad på den mere specialiserede produktion. Løg og kartoffelproduktionen fylder dog fortsat mest i markplanen.
Side 1 af 24 (472 artikler)Prev1234567222324Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer