bannerPos

To gange Axial Flow tog sig af vinterbyggen

De to Case IH Axial Flow mejetærskere var forleden i aktion i vinterbyggen.
02-08-2020 13:30

Forleden blev to Case IH mejetærskere og en nyindkøbt sneglevogn startet op på markerne hos Pedersminde, hvor det i første omgang var vinterbyggen, der skulle i hus.

MASKINER Til sæsonen 2020 har Pedersminde købt en Case IH Axial Flow 9250 med Macdon 40 fods skærebord. Mejetærskeren er bl.a. udstyret med GPS og Harvest Command. 

Demotærskeren, en Case IH Axial Flow 7250, blev indstillet og afprøvet inden høsten for alvor går i gang. Til at holde kornet fra de to mejetærskere, kørte Pedersminde selv med deres nyindkøbte sneglevogn fra HAWE med deres Case IH Magnum foran.

Pedersminde har en besætning på 1000 søer, 115.000 smågrise og 45.000 slagtesvin. Udover dette har producenten 800 hektar planteavl.

 

Demo-tour fortsætter

Brdr. Holst Sørensen kører i år demo med Case IH Axial Flow 7250 med 30 fods Variobord. 

- Vi har i år valgt en Axial Flow 7250 til kørsel af demo i høst. Vi har været ude i god tid og fortælle om demoturen, hvilke har resulteret i at bogen næsten er fyldt op. Vi har få ledige tider tilbage. Vi er selvfølgelig glade for reaktionerne, og glæder os meget til at komme ud og vise 7250’eren frem, fortæller Lars Andersen, Brdr. Holst Sørensen

Case IH Axial Flow 7250 mejetærskeren er nu klar til høst sæsonen 2020. Hvis en demo af Case IH Axial Flow 7250 har interesse i det sydjyske område, kan interesserede planteavlere henvende sig til Brdr. Holst Sørensen – se mere på www.bhsribe.dk.

jba

0

Landbrugsrådgivning Syd opruster på ejendomsfronten

1. august tiltræder Niels Jepsen som revisor og ejendomsrådgiver.

Fynsk bondegårdsferie melder alt optaget

Kulinariske Kildegaarden i Frørup må sige nej til flere, som gerne vil på bondegårdsferie.

Middel høst i sigte

Høsten af vinterbyggen er overstået, og nu går høsten af raps og de store afgrøder som hvede, rug og vårbyg for alvor i gang.

En aften med natur på Aalegaarden

Velas indbyder torsdag aften til markvandring med fokus på læhegn, skov, eng og biodiversitet.

Landbrugsjord omlægges til skov

Fynsk projekt er blandt de første med multifunktionel jordfordeling, hvor 630 hektar øst for Svendborg forventes at blive omlagt til skov. I alt regner Landbrugsstyrelsen med, at der kan blive omfordelt mere end 2.000 hektar landbrugsjord gennem frivillige aftaler.

50-års fødselsdag i Glamsbjerg

Hos GMC indbydes på fredag til reception i anledning af medindehaver Kristian Jørgensens runde fødselsdag.

Coronakrisen slår hårdest til i landdistrikterne

Der er brug for en langsigtet plan, mener Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug og Fødevarer, som er kommet med et udspil.

Resultat af forsøg med no-till skal nu vise sig i høsten på Nordlangeland

Ulrik Bremholm på Nordlangeland nåede at høste en god portion af sin vinterbyg, inden regnen satte ind. I år har han eksperimenteret med no-till på en femtedel af bedriften, så det er spændende at se, hvad udbyttemålerne viser.

Overarbejde kan koste dyrt

En medarbejder må over en periode på fire måneder i gennemsnit maksimalt arbejde 48 timer om ugen, påpeger Patriotisk Selskab.
Side 1 af 56 (1111 artikler)Prev1234567545556Next