bannerPos

Kom til hestefaglig aften

LMO inviterer til hestefaglig aften den 21. marts, hvor der især sættes fokus på skat, moms, miljø, ansættelser og rettigheder ved køb og salg af heste. Arkivfoto: Anders Kurt Simonsen
10-03-2019 07:42

Om end du driver et stutteri, laver regnskab for din lokale rideklub eller du bare er generelt hesteinteresseret, så har du nu chancen for helt gratis at komme hestefaglig aften hos LMO. Det foregår torsdag den 21. marts i Søften med start fra klokken 16.30.

Rådgivningsselskabet har linet sine eksperter op, som giver dig en unik mulighed for at få svar på netop dit spørgsmål omkring skat, moms, miljø, ansættelser eller måske dine rettigheder ved køb og salg af heste.

Således vil skatteekspert Mimi Shin Jensen og revisor Inger Dorscheus Laursen give dig overblik over skat og momsregler. De gennemgår alt fra moms på foder og momspligt for rideklubber til stutteriers betingelser for at blive betragtet som erhvervsmæssig virksomhed. Ligesom de også gør dig klogere på de forskellige skatteordninger, du som selvstændig kan have gavn af.

Bagefter vil arbejdsrådgiver Merete Uhrskov Larsen lære dig om kontrakter, løn under sygdom og barsel, når du har ansatte. Og sidst men ikke mindst vil miljøkonsulent Anne Kirkegaard give dig en opdatering på, hvilke miljømæssige forhold du skal være særligt opmærksom på, når du skal opføre ridehal på din ejendom. Advokat Kenny Elkjær Terp slutter aftenen af med at indvie dig i tips og tricks, når du skal købe, sælge eller leje din hest ud.

Arrangementet varer 2,5 time og er ganske gratis, du skal blot tilmelde dig senest den 15. marts hos LMO.

 

Ib Jensen stopper

Fyns Familielandbrug skal vælge ny formand på den kommende generalforsamling.

Vådt år for planteavlen

Efter tørken i 2018 blev 2019 et af de vådeste år nogensinde, fastslog Fyns Familielandbrugs formand på LRS’s planteavlsaften i Svendborg.

Dødeligheden blandt køer og kalve kan nedbringes trods stigning

Seges har med tilskud fra Landdistriktsfonden udviklet værktøjer til at forebygge mod sygdom og skader i besætningerne.

Øget viden og større motivation gør en forskel

Der skal mere systematik og stor selverkendelse til i besætningerne for at gøre noget ved dødeligheden, påpeger Seges.

Fleksible bladgødninger

Flex Fertilizer-systemet tildeler næringsstofferne effektivt til afgrøden og efter aktuelt behov. Samtidig er det en både klima- og miljøvenlig gødningsform.

Energinet kom i dobbeltild i Davinde

Der blev skudt på Energinet både fra lodsejere og miljøforkæmpere under et møde om Baltic Pipe-gasledningen i Davinde Forsamlingshus.

35 millioner fra Danish Agro

Andelsgrovvareselskabet havde sidste år rekordomsætning og et overskud før skat på 402 millioner kroner.

Tysk sag kostede DLG dyrt

Tørken i sommeren 2018 kostede DLG et trecifret millionbeløb på bundlinjen i regnskabet. I 2019 er det en konkurrencesag fra Tyskland, som koster koncernen 119 millioner kroner.

Oplagt for de unge

DM&E Fyns nye formand opfordrede ved generalforsamlingen medlemmerne til at tage flere elever ind i virksomheden.

Formandsskifte i Fyns LandboUngdom

Da Fyns LandboUngdom for nylig afholdt Årssamling, inkluderede det en overlevering af formandsposten. Den afgående formand Frederik Petersen går efter post i LandboUngdoms landsledelse.
Side 1 af 45 (890 artikler)Prev1234567434445Next