bannerPos

Kom til hestefaglig aften

LMO inviterer til hestefaglig aften den 21. marts, hvor der især sættes fokus på skat, moms, miljø, ansættelser og rettigheder ved køb og salg af heste. Arkivfoto: Anders Kurt Simonsen

Redaktionen

10-03-2019 07:42

Om end du driver et stutteri, laver regnskab for din lokale rideklub eller du bare er generelt hesteinteresseret, så har du nu chancen for helt gratis at komme hestefaglig aften hos LMO. Det foregår torsdag den 21. marts i Søften med start fra klokken 16.30.

Rådgivningsselskabet har linet sine eksperter op, som giver dig en unik mulighed for at få svar på netop dit spørgsmål omkring skat, moms, miljø, ansættelser eller måske dine rettigheder ved køb og salg af heste.

Således vil skatteekspert Mimi Shin Jensen og revisor Inger Dorscheus Laursen give dig overblik over skat og momsregler. De gennemgår alt fra moms på foder og momspligt for rideklubber til stutteriers betingelser for at blive betragtet som erhvervsmæssig virksomhed. Ligesom de også gør dig klogere på de forskellige skatteordninger, du som selvstændig kan have gavn af.

Bagefter vil arbejdsrådgiver Merete Uhrskov Larsen lære dig om kontrakter, løn under sygdom og barsel, når du har ansatte. Og sidst men ikke mindst vil miljøkonsulent Anne Kirkegaard give dig en opdatering på, hvilke miljømæssige forhold du skal være særligt opmærksom på, når du skal opføre ridehal på din ejendom. Advokat Kenny Elkjær Terp slutter aftenen af med at indvie dig i tips og tricks, når du skal købe, sælge eller leje din hest ud.

Arrangementet varer 2,5 time og er ganske gratis, du skal blot tilmelde dig senest den 15. marts hos LMO.

 

Regler for nødslagtning præciseres

Kreaturer må kun slagtes på marken ved akut tilskadekomst eller hvis et vildt dyr på slagteriet vil kunne være til fare for sig selv og sine omgivelser.

Handelsgigant i højt gear

Gasa Group er blandt de helt store spillere på det europæiske blomstermarked, og med det nye domicil i Odense er den fynske handelsvirksomhed gearet til fremtiden.

Fordel for følgeerhverv

EU’s støttekroner har med udvidelsen af Lars Iversens bedrift også åbnet for flere arbejdspladser.

Miljøtilskud har styrket landmands overlevelsesevne

Lars Iversens kvægbrug er blevet rustet bedre til fremtiden af myndighedskrav til dyrevelfærd og miljø.

Fynsk Kvæg har fået ny formand

Næstformand Peter Høj tager over efter Lars Iversen, der siden år 2000 var været de fynske kvægbrugeres førstemand.

Udfordringer og muligheder i grovfoder

Fynske majsmarker og attraktive græssorter var i fokus, da Kvægrådgivning Danmark sammen med DLG forleden inviterede til grovfodermøde hos mælkeproducent Palle Bjerggaard Hansen i Såderup på Østfyn.

Fra kultur til køer

Den tidligere kulturchef i Odeon er ansat som ny dyrskuechef.

Blev selvstændig uden bankens hjælp

Banken sagde nej, og så måtte den unge Thomas Bæk Jensen gøre det selv. Købe et slidt husmandssted, etablere malkerum og købe 40 køer. I dag sidder han for bordenden på Kjærholm – en mælkeproduktionsejendom med plads til knap 300 malkekøer.

Gør plads til næste års blomsterstriber

Det er en god idé at tænke de populære sommerblomster ind i efterårsarbejdet, opfordrer maskinstationsejer Bjarne Nygaard.

Rytteriet opfylder rytterens ønsker

Eva Overgaard har pr. 30. august fået indfriet drømmen om at blive selvstændig erhvervsdrivende, og byder nu hestefolket velkommen til et bredt udvalg af rideudstyr i »Rytteriet«, der har til huse i snedkeriet på Valdemars Slot.
Side 1 af 36 (704 artikler)Prev1234567343536Next