bannerPos

Ny markedsplads til handel med korn og råvarer

Bag Commiditrader står Ida Boesen, som her ses ved et møde om handelsplatformen i mandags, og Julie Karl Koch Fahler. Foto: Morten Ipsen

Tekst og foto: Morten Ipsen

Redaktionschef
06-10-2018 08:00
Fremover vil landmænd, der vil købe eller sælge korn og råvarer, kunne få kontakt med andre landmænd, møller, malterier, foderstoffer og handelshuse på en digital handelsplatform, www.commoditrader.com.

Vil du sælge hvede til en mølle i Tyskland? Vil du købe soja til at fylde i hjemmeblanderanlægget? Så kan du fremover få direkte kontakt til andre producenter og handelsaktører på www.commoditrader.com.

Den digitale markedsplads betyder, at købere og sælgere af korn og råvarer nemt kan finde hinanden, uanset om de er naboer eller bor i hver deres land, fortæller Julie Karl Koch Fahler og Ida Boesen, der har grundla

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

0

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.

Bukkejagten er belønningen for en god forvaltning af områdets råvildt

Jagtfaglig chef peger på en voldsom underhøstning af hundyr og unge dyr, når de fynske jægere skyder to bukke ud af rådyr.

Det Fynske Dyrskue sælger støtteaktier

Arrangørerne håber på økonomisk hjælp til et endnu større skue næste år.

Nordfyn tror på storken

Alt tyder på, at storken er på vej tilbage til Danmark. Kendt storkeekspert »møblerede« forleden to storkereder på taget af Oregaard.

Intet skue på Brahetrolleborg i år

På grund af den verdensomspændende coronakrise er årets Brahetrolleborg Heste- og Ponyskue aflyst.

Danskerne køber fleste øko-varer

Sidste år steg salget med ni procent og Landbrug & Fødevarer forudser, at danskernes lyst til økologiske fødevarer vil fortsætte i 2020.

Agernæs Øko udvider det økologiske areal

De nuværende 200 hektar udvides med 120 hektar over de næste fem år.

Landbruget går en spændende fremtid i møde

- Jeg tror, landbruget står foran et økonomisk kvantespring, siger Patriotisk Selskabs formand, Peter Cederfeld, der fylder 60 år fredag den 22. maj.

Omlægningstjek kan bane vej for nye muligheder

Økologisk VKST tilbyder alle konventionelle landmænd et gratis omlægningstjek, der giver overblik over mulighederne for økologisk drift på den enkelte ejendom.
Side 1 af 51 (1020 artikler)Prev1234567495051Next