bannerPos

Så er snart tid til generalforsamling – og valg

Landbrug & Fødevarers kommunikationsdirektør og tidligere rådgiver for Lars Løkke Rasmussen, Christian Hüttemeier, er gæstetaler ved Centrovice-generalforsamlingen den 13. marts.

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
06-03-2019 08:00
Centrovice afholder generalforsamling onsdag den 13. marts, hvor det kommende folketingsvalg kommer i fokus.

Når der er generalforsamling i landboforeningen, er der normalvis altid en valghandling. Det er der også ved årets generalforsamling i Centrovice onsdag den 13. marts, men det bliver også et andet valg, det kommende folketingsvalg, som kommer i fokus ved mødet.

Formanden Torben Povlsen vil givetvis i sin beretning komme ind på landbrugets rolle i valgkampen, hvor der allerede er spillet flere emner ind – på godt og ondt.

Men også aftenens gæstetaler er valgt for netop at belyse landbrugets situation her i den kommende tid frem mod det forestående valg, hvor de politiske bølger givetvis vil komme til at gå højt.

Efter generalforsamlingen vil Landbrug & Fødevarers kommunikationsdirektør Christian Hüttemeier således fortælle om organisationens kommunikationsstrategi op til valget. Med sin baggrund som tidligere rådgiver for Lars Løkke Rasmussen har han netop et særligt indblik i den spændende verden, en valgkamp altid vil være.

Selve generalforsamlingen starter klokken 19.00, men allerede fra klokken 18.00 vil der være spisning for alle. Det kræver tilmelding forinden på Centrovices hjemmeside.

 

Ud at opleve kødkvæg i den fynske natur

Ni fynske kødkvægbesætninger indbyder alle interesserede til besøg på Kødkvægets Dag på søndag den 26. maj.

Grimme grøntsager går som varmt brød

Siden 2017 har gartneriet Alfred Pedersen og Søn afsat hele gartneriets produktion af 2. sorteringsvarer som et led i bekæmpelsen af madspild.

Korinth klarer kloak og dræn i stor stil

Korinth Entreprenørfirma har hos Gøma fået skræddersyet 12 tons slamsuger/spuler til de mange opgaver for landbruget, virksomheder og private husstande.

Heden kører videre med Krampe-vogne

Som MI-forhandler har Heden Maskinforretning siden 2010 solgt de tyske kvalitetsvogne. Nu er maskinforretningen blevet Krampe-forhandler for hele det fynske område.

Fremragende fynsk fodboldgræs

Den fynske virksomhed AML Entreprise ApS, der også omfatter firmaerne NKI-Nordisk Kunstgræs Import, Mixto Hybridgræs DK og LB Watertech, er en af Danmarks førende virksomheder inden for anlæg og vedligehold af kunstgræsbaner – samt filtre til rensning af drænvand fra kunstgræsbaner og befæstede arealer.

Styrelse svarer på tvivlsspørgsmål om nye firmabil-regler

Nye registreringskrav for varebiler har høstet mange spørgsmål. Færdselsstyrelsen svarer her på de mest gængse.

- Jeg bliver aldrig den samme

Bent Juul Sørensen er netop blevet frikendt i et seks år langt sagsforløb om grøfter, dige og en privatvej i Rise Mose. Men med sagerne blev det nærmest legitimt at anklage ham for alt, oplevede den ærøske mælkeproducent og lokalpolitiker.

Krone-klar til sæsonen

JA Maskinstation i Brenderup har investeret i nyt grej til den forestående sæson med ensilering og halmbjærgning.

Det betaler sig at opdatere drænanlægget

Et nyt drænanlæg kan afskrives over fem år, så det bør ikke være svært at få økonomi i at få sine marker opdateret med hensyn til dræning, vurderer dræningsspecialist.

Medlemmer på gårdbesøg med Merrild

Centrovice inviterer for første gang alle medlemmer på bedriftsbesøg. Det foregår på Lykkeslund ved Uggerslev, hvor der også vil være mulighed for at møde og høre et indlæg af Landbrug & Fødevarers formand.
Side 1 af 28 (556 artikler)Prev1234567262728Next