bannerPos

Sekretær fra egne rækker

Driftsøkonomikonsulent Luise Søvrup, der siden 2013 har været medarbejdervalgt medlem af Centrovice-bestyrelsen, er pr. 1. januar ansat som direktionssekretær.

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
10-01-2019 10:44
Luise Søvrup tiltrådte 1. januar som direktionssekretær hos Centrovice.

Det er et kendt ansigt på gangene i rådgivningscentret i Vissenbjerg, som nu har indtaget rollen som sekretær for direktionen og bestyrelsen i Centrovice.

Efter Kirsten Louise Schmidt, som trådte tilbage som direktionssekretær for at gå på pension sidste år, er det nu 46-årige Luise Søndergård Søvrup, som varetager sekretærposten.

Luise Søvrup været ansat i den fynske landboorganisation, lige siden hun i 1992 fik elevplads i det daværende Sydfyns Landbocenter.
Sekretæropgaverne for direktion og bestyrelse vil for Luise Søvrup ikke være ukendt, idet hun siden 2013 har været medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem.

Sideløbende med arbejdet som direktionssekretær varetager hun fortsat opgaver i økonomiafdelingen.

Mere om den nye direktionssekretær i næste uges LandbrugFyn.

 

Besøg i Odense tæt ved sidste års tal

43.459 besøgte Det Fynske Dyrskue, trods det elendige vejr lørdag.

Halm er fremtiden

Der er masser af nye muligheder for udnyttelse af halm som miljø- og klimavenlig råvare til blandt andet energi. Det er emnet for et arrangement, som Danske Halmleverandører indbyder alle interesserede til hos Heden Maskinforretning på torsdag.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Spirende fynsk kartoffelprojekt

Et år efter offentliggørelsen af planerne om en kartoffelmelsfabrik ser bestyrelsesformand Lau Hvid Hansen optimistisk på realiseringen af muligheden for, at fynske landmænd kan føje denne specialafgrøde til markplanen.

Præmieliste for kødkvæg på Det Fynske Dyrskue

Se her, hvor alle kødkvæg blev bedømt af dommerne på førstedagen. Dyrskuet i Odense fortsætter i dag og i morgen.

Præmieliste for malkekvæg på Det Fynske Dyrskue

Se her, hvor alle malkekøer blev bedømt af dommerne på førstedagen. Dyrskuet i Odense fortsætter i dag og i morgen.

- Stoltheden springer i øjnene her på dyrskuepladsen

- Her midt i Odense er Det Fynske Dyrskue hvert år med til at minde os om, hvorfor vi med god grund kan være stolte af dansk landbrug og danske fødevarer, lød det fra Torben Povlsen ved åbningen af årets skue.

Operationel leasing kræver indblik i timetal og hektarer

For traktorer skal timebehovet generelt nærme sig 850-1.000 timer pr. år, før operationel leasing er interessant, mens der også ses eksempler på positive kalkulationer ved mindre timetal, vurderer DM&E Agro i en leasing-analyse.

Praktisk Porcus-app letter dokumentationen

Siden 1. januar i år har et EU-krav betydet, at behovet for halekupering skal dokumenteres skriftligt. Porcus Svinefagdyrlæger er klar med en gratis app, der gør dokumentationen ualmindelig enkel.
Side 1 af 30 (600 artikler)Prev1234567282930Next