bannerPos

Netværksgruppe for udlejere

Patriotisk Selskab står bag en ny netværksgruppe med fokus på udlejning. Arkivfoto.

Redaktionen

15-07-2019 08:00
Patriotisk Selskab har oprettet en netværksgruppe, hvor udlejere blandt andet kan blive klogere på lejekontrakter, husleje, forbrugsregnskaber og alt det andet, som udlejere skal have styr på.

Udlejer du boliger? Og synes du også, at det kan være svært at finde rundt i reglerne om udlejning, og hvordan du smartest administrerer de opgaver, der er forbundet med udlejningen? Så skal du måske kigge nærmere på en ny netværksgruppe med fokus på udlejning, som Patriotisk Selskab står bag.

Som udlejer er det vigtigt, at du er professionel. Der kan hurtigt opstå udfordringer, eksempelvis i form af uenigheder med lejeren. Og følger du ikke nøje lejelovgivningens formkrav, har det store konsekvenser for gyldigheden af aftaler, varslinger om lejestigning, forbedringer og andet.

Netværksgruppen er derfor for dig, der – som en ekstra indtægtskilde – udlejer boliger ved siden af landbrugsdriften, men godt kunne bruge noget mere viden om reglerne på området og et netværk at dele praktiske spørgsmål med.

Ved at deltage i netværksgruppen kan du blandt andet blive klogere på lejekontrakter, husleje, hvad du gør, hvis lejeren ikke betaler, forbrugsregnskaber og alt det andet, du som udlejer skal have styr på.

Det er chefjurist Rikke Gade Trinskjær, Patriotisk Selskab, som bliver facilitator for netværksgruppen og sørger for dagsorden og det faglige program, der udarbejdes i tæt samarbejde med gruppen. Af og til inviteres også en anden indlægsholder.

Møderne afholdes på skift hos netværksgruppens deltagere, hvor der også tages hensyn til geografisk placering. Hvis du er interesseret, kan du kontakte Patriotisk Selskab.

 

Gylle kræver præcision

Det er tid for såning af raps. Det betyder blandt andet travlhed med nedfældning af gylle, inden rapsen skal sås. Derfor er Skovsgårde Maskinstations nye avancerede Vredo gyllenedfælder i fuldt sving i denne tid.

Friske rabarber og porrer til københavnerne

- Det er lokalproducerede råvarer og den gode historie, der tæller. Ikke nødvendigvis prisen, konstaterer Bjarne Nielsen, der i mange år har levet godt af tre hektar med hver af de to specialafgrøder på sin sandjord i Vester Kærby.

Altid nyeste model på Nordskov

Gennem generationer har seneste model af den danskudviklede mejetærsker høstet afgrøderne på den midtfynske bedrift. Til denne sæson er indkøbt det første eksemplar af MF Ideal 7-modellen, som er skabt på Agco’s udviklingscenter i Randers, men produceres i Italien.

EU-støtte gav kovelfærden et skub

For mælkeproducent Karsten Mikkelsen faldt ønsket om bedre velfærd i stalden sammen med en af EU’s moderniseringsordninger. I dag har forbedringerne givet stigende ydelse. Og landmanden mener, at støtteordningerne skubber landbruget fremad trods bøvl med ansøgningerne.

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Dyrskuechefen til Lundsgaard

Alex Nielsen er blevet ansat som eventchef for Anexet på godset ved Kerteminde.

Stougaard vil holde regeringen op på klimaløfter

Halmbranchen glæder sig over en klimaambitiøs regering. Men nu skal der handling bag ordene, mener Danske Halmleverandører.

Køng-landmand styrer sin risiko med succes

Hans Raahauge har gode erfaringer med DLG’s risikostyringsværktøj Risk Management.

Plovekspert holder nyt pløjekursus

Landbrugsrådgivning Syd inviterer til pløjekursus ved Ørbæk den 3. september, hvor man kan deltage både med og uden plov.
Side 1 af 34 (667 artikler)Prev1234567323334Next