bannerPos

En aften med Hammerslag

Mandag den 28. oktober inviterer Centrovice til foredrag med vært Christian Degn fra det populære tv-program »Hammerslag«.
Værten fra det populære tv-program besøger Centrovice den 28. oktober.

Mandag den 28. oktober klokken 19.00 danner Centrovice i Vissenbjerg kulisse, eller studie om man vil, når tv-værten Christian Degn inviterer med ind bag kameraet på det populære program »Hammerslag«.

Programmet har samlet danskerne foran tv-skærmene i 27 år til en dyst om at gætte huspriser med ejendomsmæglerne på Hold Øst og Hold Vest, og på denne aften fortæller Christian Degn om alt det, man ikke ser på skærmen. Han deler alle de gode og sjove historier fra optagelserne, viser nogle flotte boliger, og afslører hemmeligheden bag tv-programmets store succes gennem mange år.

Prisen for at deltage er 200 kroner inkl. moms. Der er mulighed for at begynde aftenen fra klokken 17 med en gang tapas inden foredraget til 135 kroner pr. person. Det kræver, at man hos Centrovice eller på hjemmesiden bestiller bord på forhånd.

 

Gårdbiogasanlæg bidrager til CO2-neutralt kvægbrug

Det batter tungt i klimaregnskabet for det økologiske kvægbrug, Kroghsminde, at et biogasanlæg laver strøm og afgasset gødning af gyllen fra bedriften selv og fire naboer.

- Udfordringer skal til åben diskussion

Der var vilje til smidigere sagsbehandling og en løsning på kreditudfordringer for LAG-midlerne, da erhvervsminister Simon Kollerup (S) gæstede landsbytopmøde

Nye muligheder med ny Lawsonia-vaccine

MSD Animal Health lancerer nu en intramuskulær Lawsonia-vaccine, der giver mulighed for et fleksibelt og arbejdsbesparende vaccinationsprogram.

Novana-rapport bekymrer miljøminister

Nye tal fra årets NOVANA-rapport viser, at kvælstofudledning er på samme niveau som tidligere. Derudover er der flere fund af sprøjtemidler i drikkevand og grundvand.

Landboforeningen fortsætter uændret

Centrovice består som landboforening fuldt selvstændigt med øgede muligheder og kræfter, blev det fastslået ved fusions-generalforsamlingen.

Stort ja til storfusionen

147 stemte for, 13 imod, da det blev vedtaget at sammenlægge rådgivningen i Centrovice og LMO med tilbagevirkende kraft fra 1. november til landets største rådgivningsselskab indenfor landbruget.

Endnu bedre service fra Samson Agrolize

Den danske salgs- og serviceorganisation bag Samson gyllevogne og møgspredere, Samson Agrolize, justerer nu sin serviceorganisation i Danmark og opnår derved en endnu bedre dækning med specialiserede servicemedarbejdere og reservedelsadgang for sine kunder.

Centrovice sætter fokus på finansiering

Deltagerne ved mødet den 20. november vil blive rustet til finansforhandlinger og få et aktuelt økonomisk indblik.

Øerne klar til fremtiden

På generalforsamlingen i Skovdyrkerforeningen Øerne glædede formanden, Rudolf Iuel, sig over succes med to nye kampagner til hvervning af nye medlemmer.

Manitou til Fyn

KSM Maskinservice på Fyn er blevet forhandler af Manitous store læsser- og teleskopprogram.
Side 1 af 39 (774 artikler)Prev1234567373839Next