bannerPos

En aften med Hammerslag

Mandag den 28. oktober inviterer Centrovice til foredrag med vært Christian Degn fra det populære tv-program »Hammerslag«.
15-10-2019 08:00

Værten fra det populære tv-program besøger Centrovice den 28. oktober.

Mandag den 28. oktober klokken 19.00 danner Centrovice i Vissenbjerg kulisse, eller studie om man vil, når tv-værten Christian Degn inviterer med ind bag kameraet på det populære program »Hammerslag«.

Programmet har samlet danskerne foran tv-skærmene i 27 år til en dyst om at gætte huspriser med ejendomsmæglerne på Hold Øst og Hold Vest, og på denne aften fortæller Christian Degn om alt det, man ikke ser på skærmen. Han deler alle de gode og sjove historier fra optagelserne, viser nogle flotte boliger, og afslører hemmeligheden bag tv-programmets store succes gennem mange år.

Prisen for at deltage er 200 kroner inkl. moms. Der er mulighed for at begynde aftenen fra klokken 17 med en gang tapas inden foredraget til 135 kroner pr. person. Det kræver, at man hos Centrovice eller på hjemmesiden bestiller bord på forhånd.

 

0

Spildevandsbombe også på Fyn?

Erling Bonnesen (V) vil have miljøministeren til at redegøre for, hvad der udledes af urenset spildevand fra de fynske renseanlæg til vandmiljøet.

Vent med at tegne lange mineralkontrakter

En lukning af den kinesiske mineralproduktion har medført prisstigninger på mineraler på op til 20 procent siden januar. Derfor skal der kun tegnes korte kontrakter nu, lyder rådet fra Jonas Bøge Breinholt, svinekonsulent hos Velas.

Store varmeforskelle kan give udfordringer i stalden

Maj måneds varme dage og kolde nætter er en udfordring for staldenes ventilationsanlæg. Det koster både på dyrenes produktionstal og sundheden, lyder det fra svinekonsulent, der opfordrer til at få tjekket staldenes luftstrømme netop nu.

Stærke køer på Dyregård

Endnu en jerseyko i besætningen hos Anders Nielsen i Gelsted er blevet hædret for en livsydelse på over 10.000 kg værdistof.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.

- Vi skal også dyrke landbruget her

Tidligere i år fik Sparekassen Sjælland-Fyn ny landbrugschef. Peter Jørgensen har en fortid som markedschef hos VKST. Og det giver klare fordele for bankens landbrugskunder, mener han.

Høst solens stråler og få 15.000 kroner pr. hektar

Solceller er en ny »afgrøde«, som kan give landmanden et solidt dækningsbidrag.

Personlig relation prioriteres højt

I over 20 år har minkavler Thomas Beck haft alle sine forsikringer i Lokal Forsikring med landbrugsassurandør Christian Bang som tæt samarbejdspartner.
Side 1 af 52 (1031 artikler)Prev1234567505152Next