bannerPos

De nye Baltic Pipe-planer lægges frem

Her ses den nuværende linjeføring hen over Fyn på Baltic Pipe-rørledningen. Rørene er mellem 80 og 100 cm i diameter. Foto: Henning K. Andersen

Redaktionen

08-03-2019 08:59
Orienteringsmøder tirsdag og torsdag aften i henholdsvis Odense og Middelfart.

Det omstridte Baltic Pipe-projekt er kommet tættere på at blive en realitet. Nu kommer folkene bag gasledningsprojektet, Energinet, til Fyn og afholder to informationsmøder om ledningen, der kommer til at gå hen over Fyn.

Projektleder for Baltic Pipe i Danmark, Søren Juul Larsen og hans medarbejdere fra Energinet er klar til at svare på spørgsmål fra lodsejere og andre interesserede på Odense Congress Center tirsdag den 12. marts klokken 19, og den 14. på Cromwell i Middelfart, også klokken 19.

Her kan man få yderligere facts om byggeriet, og høre nærmere om, hvilken indvirkning på miljø og arealer, som byggeriet kan få.

Samtidig er der mulighed for at tale med projektmedarbejdere, høre oplæg fra blandt andet Miljøstyrelsen, og deltage i en debatsession i åbent plenum.

 

Ud at opleve kødkvæg i den fynske natur

Ni fynske kødkvægbesætninger indbyder alle interesserede til besøg på Kødkvægets Dag på søndag den 26. maj.

Grimme grøntsager går som varmt brød

Siden 2017 har gartneriet Alfred Pedersen og Søn afsat hele gartneriets produktion af 2. sorteringsvarer som et led i bekæmpelsen af madspild.

Korinth klarer kloak og dræn i stor stil

Korinth Entreprenørfirma har hos Gøma fået skræddersyet 12 tons slamsuger/spuler til de mange opgaver for landbruget, virksomheder og private husstande.

Heden kører videre med Krampe-vogne

Som MI-forhandler har Heden Maskinforretning siden 2010 solgt de tyske kvalitetsvogne. Nu er maskinforretningen blevet Krampe-forhandler for hele det fynske område.

Fremragende fynsk fodboldgræs

Den fynske virksomhed AML Entreprise ApS, der også omfatter firmaerne NKI-Nordisk Kunstgræs Import, Mixto Hybridgræs DK og LB Watertech, er en af Danmarks førende virksomheder inden for anlæg og vedligehold af kunstgræsbaner – samt filtre til rensning af drænvand fra kunstgræsbaner og befæstede arealer.

Styrelse svarer på tvivlsspørgsmål om nye firmabil-regler

Nye registreringskrav for varebiler har høstet mange spørgsmål. Færdselsstyrelsen svarer her på de mest gængse.

- Jeg bliver aldrig den samme

Bent Juul Sørensen er netop blevet frikendt i et seks år langt sagsforløb om grøfter, dige og en privatvej i Rise Mose. Men med sagerne blev det nærmest legitimt at anklage ham for alt, oplevede den ærøske mælkeproducent og lokalpolitiker.

Krone-klar til sæsonen

JA Maskinstation i Brenderup har investeret i nyt grej til den forestående sæson med ensilering og halmbjærgning.

Det betaler sig at opdatere drænanlægget

Et nyt drænanlæg kan afskrives over fem år, så det bør ikke være svært at få økonomi i at få sine marker opdateret med hensyn til dræning, vurderer dræningsspecialist.

Medlemmer på gårdbesøg med Merrild

Centrovice inviterer for første gang alle medlemmer på bedriftsbesøg. Det foregår på Lykkeslund ved Uggerslev, hvor der også vil være mulighed for at møde og høre et indlæg af Landbrug & Fødevarers formand.
Side 1 af 28 (556 artikler)Prev1234567262728Next