bannerPos

Centrovice sætter fokus på finansiering

Chefanalytiker ved AgroMarkets John Jensen indleder Centrovice-mødet den 20. november med en økonomisk vejrudsigt.
06-11-2019 08:00

Deltagerne ved mødet den 20. november vil blive rustet til finansforhandlinger og få et aktuelt økonomisk indblik.

Onsdag den 20. november klokken 19.00 inviterer Centrovice til mødet »Sæt fokus på din finansiering«.

Her vil deltagerne blive klædt grundigt på til forhandlingerne med banken og andre finansielle samarbejdspartnere. Samtidig får de styrket beslutningsgrundlaget i forhold til for eksempel at vurdere, om finansieringens sammensætning kan optimeres, hvornår timingen for en omlægning er bedst, og hvad der økonomisk er mest optimalt både på kort og langt sigt, ud fra den viden der foreligger om finansmarkedet i dag.

Chefanalytiker ved AgroMarkets John Jensen indleder mødet med en økonomisk vejrudsigt og stiller blandt andet skarpt på, om vi skal gøre klar til en recession, når vi kigger ud i fremtiden.

Herefter vil Centrovices konsulenter blandt andet sætte fokus på, hvordan man i dialogen med banken kan komme på forkant med et finansoverblik og en finansstrategi og derved blive herre i egen butik. Samt de skattemæssige overvejelser man skal gøre sig ved omlægning af lån, potentielle faldgruber og mulighederne for alternativ finansiering. Hvordan fungerer det i praksis, og hvilken proces ligger bag?

Deltagelse er gratis med kræver tilmelding senest den 17. november til Centrovice.

 

0

Vent med at tegne lange mineralkontrakter

En lukning af den kinesiske mineralproduktion har medført prisstigninger på mineraler på op til 20 procent siden januar. Derfor skal der kun tegnes korte kontrakter nu, lyder rådet fra Jonas Bøge Breinholt, svinekonsulent hos Velas.

Store varmeforskelle kan give udfordringer i stalden

Maj måneds varme dage og kolde nætter er en udfordring for staldenes ventilationsanlæg. Det koster både på dyrenes produktionstal og sundheden, lyder det fra svinekonsulent, der opfordrer til at få tjekket staldenes luftstrømme netop nu.

Stærke køer på Dyregård

Endnu en jerseyko i besætningen hos Anders Nielsen i Gelsted er blevet hædret for en livsydelse på over 10.000 kg værdistof.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.

- Vi skal også dyrke landbruget her

Tidligere i år fik Sparekassen Sjælland-Fyn ny landbrugschef. Peter Jørgensen har en fortid som markedschef hos VKST. Og det giver klare fordele for bankens landbrugskunder, mener han.

Høst solens stråler og få 15.000 kroner pr. hektar

Solceller er en ny »afgrøde«, som kan give landmanden et solidt dækningsbidrag.

Personlig relation prioriteres højt

I over 20 år har minkavler Thomas Beck haft alle sine forsikringer i Lokal Forsikring med landbrugsassurandør Christian Bang som tæt samarbejdspartner.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.
Side 1 af 52 (1030 artikler)Prev1234567505152Next