bannerPos

Centrovice sætter fokus på finansiering

Chefanalytiker ved AgroMarkets John Jensen indleder Centrovice-mødet den 20. november med en økonomisk vejrudsigt.
Deltagerne ved mødet den 20. november vil blive rustet til finansforhandlinger og få et aktuelt økonomisk indblik.

Onsdag den 20. november klokken 19.00 inviterer Centrovice til mødet »Sæt fokus på din finansiering«.

Her vil deltagerne blive klædt grundigt på til forhandlingerne med banken og andre finansielle samarbejdspartnere. Samtidig får de styrket beslutningsgrundlaget i forhold til for eksempel at vurdere, om finansieringens sammensætning kan optimeres, hvornår timingen for en omlægning er bedst, og hvad der økonomisk er mest optimalt både på kort og langt sigt, ud fra den viden der foreligger om finansmarkedet i dag.

Chefanalytiker ved AgroMarkets John Jensen indleder mødet med en økonomisk vejrudsigt og stiller blandt andet skarpt på, om vi skal gøre klar til en recession, når vi kigger ud i fremtiden.

Herefter vil Centrovices konsulenter blandt andet sætte fokus på, hvordan man i dialogen med banken kan komme på forkant med et finansoverblik og en finansstrategi og derved blive herre i egen butik. Samt de skattemæssige overvejelser man skal gøre sig ved omlægning af lån, potentielle faldgruber og mulighederne for alternativ finansiering. Hvordan fungerer det i praksis, og hvilken proces ligger bag?

Deltagelse er gratis med kræver tilmelding senest den 17. november til Centrovice.

 

Gårdbiogasanlæg bidrager til CO2-neutralt kvægbrug

Det batter tungt i klimaregnskabet for det økologiske kvægbrug, Kroghsminde, at et biogasanlæg laver strøm og afgasset gødning af gyllen fra bedriften selv og fire naboer.

- Udfordringer skal til åben diskussion

Der var vilje til smidigere sagsbehandling og en løsning på kreditudfordringer for LAG-midlerne, da erhvervsminister Simon Kollerup (S) gæstede landsbytopmøde

Nye muligheder med ny Lawsonia-vaccine

MSD Animal Health lancerer nu en intramuskulær Lawsonia-vaccine, der giver mulighed for et fleksibelt og arbejdsbesparende vaccinationsprogram.

Novana-rapport bekymrer miljøminister

Nye tal fra årets NOVANA-rapport viser, at kvælstofudledning er på samme niveau som tidligere. Derudover er der flere fund af sprøjtemidler i drikkevand og grundvand.

Landboforeningen fortsætter uændret

Centrovice består som landboforening fuldt selvstændigt med øgede muligheder og kræfter, blev det fastslået ved fusions-generalforsamlingen.

Stort ja til storfusionen

147 stemte for, 13 imod, da det blev vedtaget at sammenlægge rådgivningen i Centrovice og LMO med tilbagevirkende kraft fra 1. november til landets største rådgivningsselskab indenfor landbruget.

Endnu bedre service fra Samson Agrolize

Den danske salgs- og serviceorganisation bag Samson gyllevogne og møgspredere, Samson Agrolize, justerer nu sin serviceorganisation i Danmark og opnår derved en endnu bedre dækning med specialiserede servicemedarbejdere og reservedelsadgang for sine kunder.

Centrovice sætter fokus på finansiering

Deltagerne ved mødet den 20. november vil blive rustet til finansforhandlinger og få et aktuelt økonomisk indblik.

Øerne klar til fremtiden

På generalforsamlingen i Skovdyrkerforeningen Øerne glædede formanden, Rudolf Iuel, sig over succes med to nye kampagner til hvervning af nye medlemmer.

Manitou til Fyn

KSM Maskinservice på Fyn er blevet forhandler af Manitous store læsser- og teleskopprogram.
Side 1 af 39 (774 artikler)Prev1234567373839Next