bannerPos

Afsked med direktøren

Louise Helmer ser afskeden som direktør for Centrovice som en mulighed til måske at prøve noget helt andet. På onsdag holdes afskedsreception for den administrerende direktør, som ikke kunne se sig i en rolle i den nye fusion.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
18-11-2019 08:00
Onsdag eftermiddag holdes der på Centrovice reception for Louise Helmer, der har været administrerende direktør gennem de sidste fem og et halvt år

Fusionen af rådgivningsvirksomhederne i Centrovice og LMO har bevirket, at der tages afsked med den hidtidige Centrovice-direktør gennem de seneste godt fem år, Louise Helmer. Det sker ved en reception i Vissenbjerg onsdag den 20. november fra klokken 13.30 til 16.

- Louise Helmer har hele fasen arbejdet loyalt med processen, men desværre kunne hun ikke se sig selv i en rolle i den nye fusion, siger formanden for Centrovice, Torben L. Povlsen, og takker hende for den kæmpestore indsats for virksomheden gennem de mange år.

Louise Helmer understreger, at det har været en rigtig spændende rejse sammen med de mange dedikerede og dygtige medarbejdere, hvor virksomheden har haft en stabil udvikling, trods hårde år i landbruget.

- Selvfølgelig er jeg ked af at skulle forlade Centrovice. Men jeg har jo vidst i flere måneder, at der var en mulig fusion på vej for at sikre virksomheden til fremtidens konkurrence og udfordringer. Derfor har jeg i stedet fokuseret på, at dette kunne være muligheden for at prøve noget andet.

- Men, fortsætter Louise Helmer, jeg har snart været i landbruget i 40 år, startende derhjemme på fødegården, og i 20 år i landbrugsrådgivningen. Så hvem ved, måske bliver det alligevel i landbrugsverdenen.

Louise Helmer tiltrådte i 2007 i det daværende LandboFyn som chef for planteavl, svinebrug og miljø. Fra 2014 har hun været administrerende direktør for Centrovice, og inden hun helt siger farvel, medvirker hun ved færdiggørelsen af det sidste årsregnskab for rådgivningsvirksomheden i Vissenbjerg, der altså kun blev på 10 måneder.

 

0

14.300 kroner for DSV-frø

Sidste år satte frøfirmaets avlere ny rekord i alm. rajgræs med 1.892 kg pr. hektar.

Dyhr står på flere ben

Gudbjerg-virksomheden startede for 50 år siden med reparation af alt fra knallerter til traktorer, biler, lastvogne og entreprenørmaskiner. J. Dyhr A/S er i dag en moderne maskinforretning, hvor værkstedsarbejdet er en stor aktivitet, blandt andet med klargøring og service af lastvogne med kraner.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Problemplanter op med rod

Selektiv fjernelse af stive bundplanter som pindsvineknop vil gavne både miljø, dyreliv og vandgennemstrømning, lyder det fra erfarne vandløbsfolk, der udfører grødeskæringsforsøget i Assens Kommune.

Vestfynske vandløb med i enestående forsøg

I Assens Kommune kører nu et firårigt projekt, som skal medvirke til en forbedret grødeskæring til gavn for både vandløb, fisk, dyreliv og de omkringliggende arealer.

Dalum tredobler antallet af ansøgere til 10. klasse

Alle stole er optaget, når Dalum Landbrugsskole efter sommerferien byder velkommen til et nyt hold elever i 10. klasse.

Kuhn-maskiner i øko-græs

I det flotte sommervejr var græskaravanen fra Maskinhandler Indkøbsringen forleden nået til Fyn.
Side 1 af 55 (1093 artikler)Prev1234567535455Next