bannerPos

Afsked med direktøren

Louise Helmer ser afskeden som direktør for Centrovice som en mulighed til måske at prøve noget helt andet. På onsdag holdes afskedsreception for den administrerende direktør, som ikke kunne se sig i en rolle i den nye fusion.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
18-11-2019 08:00
Onsdag eftermiddag holdes der på Centrovice reception for Louise Helmer, der har været administrerende direktør gennem de sidste fem og et halvt år

Fusionen af rådgivningsvirksomhederne i Centrovice og LMO har bevirket, at der tages afsked med den hidtidige Centrovice-direktør gennem de seneste godt fem år, Louise Helmer. Det sker ved en reception i Vissenbjerg onsdag den 20. november fra klokken 13.30 til 16.

- Louise Helmer har hele fasen arbejdet loyalt med processen, men desværre kunne hun ikke se sig selv i en rolle i den nye fusion, siger formanden for Centrovice, Torben L. Povlsen, og takker hende for den kæmpestore indsats for virksomheden gennem de mange år.

Louise Helmer understreger, at det har været en rigtig spændende rejse sammen med de mange dedikerede og dygtige medarbejdere, hvor virksomheden har haft en stabil udvikling, trods hårde år i landbruget.

- Selvfølgelig er jeg ked af at skulle forlade Centrovice. Men jeg har jo vidst i flere måneder, at der var en mulig fusion på vej for at sikre virksomheden til fremtidens konkurrence og udfordringer. Derfor har jeg i stedet fokuseret på, at dette kunne være muligheden for at prøve noget andet.

- Men, fortsætter Louise Helmer, jeg har snart været i landbruget i 40 år, startende derhjemme på fødegården, og i 20 år i landbrugsrådgivningen. Så hvem ved, måske bliver det alligevel i landbrugsverdenen.

Louise Helmer tiltrådte i 2007 i det daværende LandboFyn som chef for planteavl, svinebrug og miljø. Fra 2014 har hun været administrerende direktør for Centrovice, og inden hun helt siger farvel, medvirker hun ved færdiggørelsen af det sidste årsregnskab for rådgivningsvirksomheden i Vissenbjerg, der altså kun blev på 10 måneder.

 

En dag i køernes tegn

Fynsk Kvægs årsmøde afvikles torsdag den 12. december med mange spændende programpunkter.

25 års guldkorn til marken

Siden det første kursus blev afholdt i 1995, har planteavlerne Steen Jessen, Arne Larsen og Hans Banke troligt gennempløjet programmet hvert år, og endnu ikke fundet det for let til ikke at deltage. Sammen med kursusleder og planteavlskonsulent Kirsten Larsen kan de i år fejre jubilæum.

Syv fynske delegerede til Danish Agro

På et ekstraordinært regionsmøde er den fynske repræsentation til grovvareselskabets nye folkevalgte struktur blevet udpeget.

Småt med økologi uden EU-støtte

Priserne på økologiske fødevarer ville være meget højere uden støtten fra EU’s landbrugsordning.

Mange tilskudskroner til øko-arealstøtte er spildt

Mens politikerne agter at booste de økologiske tilskud, så får mange økologer flere støttekroner, end de har behov for i kompensation for deres ekstra dyrkningsomkostninger.

Over en femtedel af tilskudskroner er overflødige

Mange landmænd ville investere i stalde eller teknologi også uden at få støtte til det, konstaterer Landbrugsstyrelsen.

- Vissenbjerg skal udvikles videre

Den nye fusions full-line rådgivning med nærhed skal sikre merindtjening i landbruget og det gode liv på landet.

- Du fik skabt en god virksomhed

Mange roser til Louise Helmer ved afskedsreceptionen for Centrovice-direktøren.

Få fynske miljøanlæg gennem systemet

- Systemet modarbejder os, lyder det fra Centrovice-formand Torben Povlsen, der samtidig må konstatere, at landmændene nu mødes af massive miljøkrav på 380.000 hektar efterafgrøder på landsplan - for at kompensere for landbrugets manglende miljøindsats.

Intet nyt i forhold til aflivning

Fødevarestyrelsen giver nu landmænd mulighed for at få slagtet deres får, svin, kvæg eller andre dyr på deres egen gård fremfor på et slagteri. Nyheden er dog vanskelig at få øje på.
Side 1 af 41 (804 artikler)Prev1234567394041Next