bannerPos

Passer kanterne på 900 km Svendborg-veje

Madsen’s Have- og Graveservice står for vedligeholdelsen af vejrabatterne langs alle Svendborg Kommunes veje. Her gælder det slåning af rabatterne i ialt fire meters bredde langs Rødmevejen ved Stenstrup.

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
02-10-2018 08:00
Madsen’s Have- og Graveservice i Gislev løser mange opgaver. 26-årige Claus Quist Madsen vil gerne yderligere udbygge sin virksomhed med mere maskinstationsdrift.

Tre gange om året tager traktorerne fra Madsen’s Have- og Graveservice i Gislev turen til Svendborg for at vedligeholde rabatterne langs kommunens i alt 900 kilometer veje.

En opgave, 26-årige Claus Quist Madsens firma har for andet år i træk, og som underentreprenør for HedeDanmark har kontraktlig aftale på i foreløbig endnu to år.

I forhold til starten for otte år siden, da Claus Madsen som kun 18-årig startede med en minigraver og passede private haver for folk på hjemegnen omkring Refsvindinge, er opgaverne og firmaet vokset markant, til nu at beskæftige seks mand.

Foruden rabatklipningen vedligeholdes også alle bevoksningerne langs Svendborg Kommunes veje med to GreenTec hegnssnittere, som pulveriserer grenene og de nye skud.

Udover denne store opgave for HedeDanmark udfører Madsen’s Have- og Graveservice mange øvrige opgaver for både kommuner, virksomheder, landbrug og private. Det gælder eksempelvis skårlægning og wrapning af græs, dræning, nedbrydning og forskelligt andet entreprenør- og maskinstationsarbejde. Maskinparken tæller blandt andet en 1.800 kg minigraver, 6 tons gravemaskine, fire traktorer og en nyindkøbt stor jordvogn.

Læs mere om det unge entreprenørfirma fra Gislev i denne uges tema om entreprenørmaskiner i LandbrugFyn

 

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Dyrskuechefen til Lundsgaard

Alex Nielsen er blevet ansat som eventchef for Anexet på godset ved Kerteminde.

Stougaard vil holde regeringen op på klimaløfter

Halmbranchen glæder sig over en klimaambitiøs regering. Men nu skal der handling bag ordene, mener Danske Halmleverandører.

Køng-landmand styrer sin risiko med succes

Hans Raahauge har gode erfaringer med DLG’s risikostyringsværktøj Risk Management.

Plovekspert holder nyt pløjekursus

Landbrugsrådgivning Syd inviterer til pløjekursus ved Ørbæk den 3. september, hvor man kan deltage både med og uden plov.

Dyrskuechef har søgt nye muligheder

Siden oktober 2018 har Alex Nielsen stået i spidsen for Danmarks ældste dyrskue. Han har nu efter flere overvejelser valgt at søge nye veje og fratræder derfor stillingen som dyrskuechef.

Direktør fik syn for skoven

Fra en karriere i byggebranchen har Lars Muldbak tilpasset organisationen og intensiveret fremtidssikringen af Skovdyrkerne Øerne.

Begrænsningens kunst ved skovrejsning

- Vi er midt i en ansøgningsperiode for tilskud til privat skovrejsning, og mange spændende projekter er på tegnebrættet, lyder det fra skovrider Thomas Ravn, der har gode råd til, hvordan skovrejsningsprojekter kommer vellykket fra start og bliver til bæredygtig skov og ikke krat.

Gør kulturerne klar til salg

Langesømessen er lig med startskuddet for fremvisning af kulturer.

Fremmer madforståelse og sociale færdigheder

1.900 børn har i år deltaget på en af de over 100 madskoler, som 4H arrangerer i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Rema 1000.
Side 1 af 34 (662 artikler)Prev1234567323334Next