bannerPos

Dyretilmeldingen er åbnet

Det er frem til den 15. maj muligt at tilmelde kvæg og får via dyrskuets hjemmeside. Foto: Erik Hansen

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
19-04-2019 08:00
Det er frem til 15. maj at tilmelde kvæg og får til årets fynske dyrskue.

Det er nu tid til at tilmelde sig sommerens fynske dyrskue, der foregår fra den 14. til 16. juni.

Der kan tilmeldes får, kødkvæg og malkekvæg frem til 15. maj på hjemmesiden www.detfynskedyrskue.dk, hvor der også findes information om priser og regler.

Tilmeldingssystemet er ændret i forhold til de foregående år, så der i år udsendes faktura, efter at tilmeldingen er foretaget.

Det Fynske Dyrskues ledelse håber også i år på god opbakning fra udstillerne af drøvtyggere, og ser i det hele taget frem til et levende og dynamisk dyrskue, spækket med udstillinger, opvisninger og spændende aktiviteter.

- Netop kombinationen af kvæg, får, konkurrencer og aktiviteter gør skuet til en spændende og attraktiv begivenhed med tilbud for hele familien, påpeges det fra dyrskuechef Alex Nielsen.

Grimme grøntsager går som varmt brød

Siden 2017 har gartneriet Alfred Pedersen og Søn afsat hele gartneriets produktion af 2. sorteringsvarer som et led i bekæmpelsen af madspild.

Korinth klarer kloak og dræn i stor stil

Korinth Entreprenørfirma har hos Gøma fået skræddersyet 12 tons slamsuger/spuler til de mange opgaver for landbruget, virksomheder og private husstande.

Heden kører videre med Krampe-vogne

Som MI-forhandler har Heden Maskinforretning siden 2010 solgt de tyske kvalitetsvogne. Nu er maskinforretningen blevet Krampe-forhandler for hele det fynske område.

Fremragende fynsk fodboldgræs

Den fynske virksomhed AML Entreprise ApS, der også omfatter firmaerne NKI-Nordisk Kunstgræs Import, Mixto Hybridgræs DK og LB Watertech, er en af Danmarks førende virksomheder inden for anlæg og vedligehold af kunstgræsbaner – samt filtre til rensning af drænvand fra kunstgræsbaner og befæstede arealer.

Styrelse svarer på tvivlsspørgsmål om nye firmabil-regler

Nye registreringskrav for varebiler har høstet mange spørgsmål. Færdselsstyrelsen svarer her på de mest gængse.

- Jeg bliver aldrig den samme

Bent Juul Sørensen er netop blevet frikendt i et seks år langt sagsforløb om grøfter, dige og en privatvej i Rise Mose. Men med sagerne blev det nærmest legitimt at anklage ham for alt, oplevede den ærøske mælkeproducent og lokalpolitiker.

Krone-klar til sæsonen

JA Maskinstation i Brenderup har investeret i nyt grej til den forestående sæson med ensilering og halmbjærgning.

Det betaler sig at opdatere drænanlægget

Et nyt drænanlæg kan afskrives over fem år, så det bør ikke være svært at få økonomi i at få sine marker opdateret med hensyn til dræning, vurderer dræningsspecialist.

Medlemmer på gårdbesøg med Merrild

Centrovice inviterer for første gang alle medlemmer på bedriftsbesøg. Det foregår på Lykkeslund ved Uggerslev, hvor der også vil være mulighed for at møde og høre et indlæg af Landbrug & Fødevarers formand.

Møde om strategier for råvarehandel

Centrovice inviterer til møde om økonomi og strategi i forbindelse med handel med råvarer.
Side 1 af 28 (555 artikler)Prev1234567262728Next