bannerPos

Det fynske dyrskues nye chef

Alex Nielsen – den nye chef for Det Fynske Dyrskue.

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
15-10-2018 10:06
48-årige Alex Nielsen, som fremover kommer til at stå i spidsen for Det Fynske Dyrskue, kommer senest fra en stilling som leder af spillestedet Fermaten i Herning.

Her i weekenden kunne Fynsk Landbrugs Eventforening offentliggøre, hvem der fremover kommer til at det stå i spidsen for Det Fynske Dyrskue i den nyoprettede stilling som dyrskuechef.

Det bliver 48-årige Alex Nielsen fra Viborg, der kommer fra en stilling som leder af spillestedet Fermaten i Herning, hvor han har stået i spidsen og haft ansvar for musikere, kunstnere, bookere, personale, sponsorer og en stor stab af frivillige.

- Jeg glæder mig til at få min daglige gang i Odense og på Fyn og glæder mig til at overtage en veldrevet event med et tårnhøjt kendskab. Jeg glæder mig til samarbejdet med Det Fynske Dyrskues mange samarbejdspartnere og udstillere og de mange ildsjæle, der brænder for dyrskuet, siger Alex Nielsen, som har godt 25 års erfaring inden for det kulturelle område, blandet andet som kulturchef i Skive Kommune.

Bestyrelsesformand i Fynsk Landbrugs Eventforening Torben L. Povlsen siger om ansættelsen:

- Vi har haft en særdeles grundig proces med at finde en ny dyrskuechef, og vi er meget glade for valget af Alex Nielsen. Med Alex Nielsen får Det Fynske Dyrskue en dygtig og rutineret leder og et engageret menneske, der ser samarbejde og relationer som et vigtigt element i at skabe de gode løsninger. Sammen med de øvrige aktører rundt om Det Fynske Dyrskue ser vi frem til, at Alex Nielsen skal løse de opgaver, der ligger foran os i de kommende år.

- Vi ser Alex Nielsen som den helt rette profil med de rigtige kompetencer og ambitioner - og den rigtige indstilling til at klare opgaven. Det er derfor også en enig bestyrelse, der står bag valget af Alex Nielsen som ny chef for Det Fynske Dyrskue, siger Torben L. Povlsen.

Mere om den nye dyrskuechef i næste uges LandbrugFyn

- Jeg sidder sjældent stille

Den nyvalgte første kvindelige formand for DM&E Fyn trives med travlheden og de mangeartede opgaver både hjemme på maskinstationen, i den fynske forening og i landsorganisationen.

Jagten på spild er skudt i gang

Tørken kom naturligvis til at præge tallene hos de fynske besætninger i KvægNøglen for 2018, der lander med lidt lavere dækningsbidrag for året forinden. Stor spredning i resultaterne får dog konsulenterne til at opfordrer til at gå på spildjagt.

Dyretilmeldingen er åbnet

Det er frem til 15. maj at tilmelde kvæg og får til årets fynske dyrskue.

Aktiv fåredag i Sallinge

I år er Lotte og Martin Philip fra Sallinge for tredje gang med på Fårets Dag.

Ud at se påskelam

13 fynske fåreavlere holder åben stald på Fårets Dag påskelørdag. Heriblandt Lotte og Martin Philip i Sallinge, der er med for tredje gang.

Multihåndværker med tre spidskompetencer

Jonas Nielsens virksomhed i Mesinge startede med smedearbejde og småjobs som underleverandør. I dag er Joni Manpower miljønedbrydning, jord, beton og kloakarbjede, samt nærmest dansk mester i anlæg af græsplæner.

Landbrugsforeninger sender skarp kritik af minister

Tolv landbrugsforeninger, der har berørte medlemmer af gasledningen Baltic Pipe, er utilfredse over manglende hjælp fra energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.

Over 200.000 på gårdbesøg i søndags

På Fyn var der 4.000 gæster hos Anita og Niels Erik Maegaard i Eskildstrup, og ikke mindre end 12-13.000 deltog ved økodagen på Statsfængslet Søbysøgaard.

Fræser sår blomster på stribe

Mads Møller Andersen, Ørbækgård, tilbyder såning af blomsterstriber med selvudviklet redskab, som både kan så frø i rækker og som bredsåning.
Side 1 af 26 (516 artikler)Prev1234567242526Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer