bannerPos

Nye lokaler med plads til meget mere

2.600 kvadratmeter under tag med alt fra indgangsparti med kontor, mødelokaler og personalefaciliteter, et topmoderne værksted, en vaskehal og en stor lagerhal

Tekst og foto: Tenna Bang

Redaktør, LandbrugNord
18-07-2019 06:39
Hallund Staldservice, Brønderslev, har væltet alle deres gamle bygninger og er nu klar til at vise kunderne godt 2.600 kvadratmeter splinter nye rammer.

Alt er ved det gamle hos Hallund Staldservice lidt udenfor Hallund ved Brønderslev. Det handler stadig om indendørs staldteknik med alt fra automatiske foderblandere til gylleteknik, som det har gjort siden Anne Marie og Anders Larsen startede virksomheden i 2004.

Alligevel er det et noget andet syn, der møder en, når man lægger vejen forbi. Alle gamle bygninger er nemlig jævnet med jorden og nu står der godt 2.600 kvadratmeter spritnye bygninger.

 

Byggeri afspejler virksomhedsværdier

Et stort indgangsparti med kontor, mødelokaler og personalefaciliteter, et topmoderne værksted, en vaskehal og en stor lagerhal. Alt sammen noget, som skal afspejle virksomhedens værdier om kvalitet, brugbare løsninger, funktionalitet, nærhed, tætte relationer og et højt serviceniveau.

For selvom virksomheden også indebar alt dette tidligere, var det ikke det kunderne oplevede udefra med knæhøjt græs, murbrokker og fodervogne oven i en byggeplads.

- Vi havde intet gjort de seks år vi havde været her da vi begyndt at bygge og allerede dengang kunne det ikke mere, forklarer Anne Marie.

 

Ferie i virksomheden

Byggeprojektet blev udført i to etaper. Først skød en ny lagerhal op og mens de ansatte fik afholdt deres sommerferie, inviterede Anne Marie og Anders deres egne børn på sommerferie få meter fra privaten. Her brugte de hele skolerne sommerferie, fra tidlig morgen til sen aften, på at tømme de gamle bygninger og flytte det hele hen i den ny lagerhal.

- Vi havde en deadline hvor vi skulle være færdig, for da ville de komme og rage de gamle bygninger ned, fortæller Anne Marie Larsen.

Bygningerne blev jævnet med jorden og dag for dag kom de tættere og tættere på det endelige resultat. Nu har entreprenør Arne Andersen Vrå A/S forladt stedet, men parret ser alligevel mange arbejdstimer forude, for at få det til at blive lige som de drømmer om.

- Børnene har spurgt hvad vi skal i sommerferien i år, siger Anne Marie Larsen og kigger rundt i det nye personalekøkken – et stort rum, hvor der endnu ikke er meget andet end et bord og en stol.

- Vi skal jo have flyttet det hele tilbage igen, griner hun.

 

Opgaver nok

Det har været en lang proces for Hallund Staldservice at bygge nyt samme sted som de har revet det gamle og oven i det samtidig drive en virksomhed.

- Det sidste år har været rodet også for vores kunder, så det er dejligt endelig at være færdig med at bygge, fortæller Anne Marie Larsen.

For virksomheden har hele vejen igennem byggeprocessen haft massere at lave, med salg af både nye og brugte anlæg, service og reparationer.

 

Høj service

De mange nye kvadratmeter kommer for kunderne, ud over et flottere look både ude og inde i virksomheden også til at betyde, at der nu er plads til mere på lager, da der er kommet mere kapacitet til at have ting på hylder.

- Ellers kører det hele videre som det plejer. Vi bor her jo og det betyder stadigvæk, at kunderne kan få låst en reservedel ud lørdag eftermiddag uden beregning, siger Anne Marie.

 

Novana-rapport bekymrer miljøminister

Nye tal fra årets NOVANA-rapport viser, at kvælstofudledning er på samme niveau som tidligere. Derudover er der flere fund af sprøjtemidler i drikkevand og grundvand.

Landboforeningen fortsætter uændret

Centrovice består som landboforening fuldt selvstændigt med øgede muligheder og kræfter, blev det fastslået ved fusions-generalforsamlingen.

Stort ja til storfusionen

147 stemte for, 13 imod, da det blev vedtaget at sammenlægge rådgivningen i Centrovice og LMO med tilbagevirkende kraft fra 1. november til landets største rådgivningsselskab indenfor landbruget.

Endnu bedre service fra Samson Agrolize

Den danske salgs- og serviceorganisation bag Samson gyllevogne og møgspredere, Samson Agrolize, justerer nu sin serviceorganisation i Danmark og opnår derved en endnu bedre dækning med specialiserede servicemedarbejdere og reservedelsadgang for sine kunder.

Centrovice sætter fokus på finansiering

Deltagerne ved mødet den 20. november vil blive rustet til finansforhandlinger og få et aktuelt økonomisk indblik.

Øerne klar til fremtiden

På generalforsamlingen i Skovdyrkerforeningen Øerne glædede formanden, Rudolf Iuel, sig over succes med to nye kampagner til hvervning af nye medlemmer.

Manitou til Fyn

KSM Maskinservice på Fyn er blevet forhandler af Manitous store læsser- og teleskopprogram.

Stort fynsk ja til fusion

Rådgivningen i Centrovice og LMO sammenlægges med tilbagevirkende kraft fra 1. november til nyt stort rådgivningsselskab.

Vagtskifte efter 40 år

Svanninge Auto & Traktorservice A/S fortsætter uændret under det nye partnerskab mellem René Helding og Brian M. Andersen.

- Støtte skal målrettes hele sektoren

Økolandmand Nicolaj Pedersen mener, at EU-støttemidler i mindre grad bør kunne søges af den enkelte landmand.
Side 1 af 39 (771 artikler)Prev1234567373839Next