bannerPos

Efterårsferie med Dyrskuet

I forbindelse med efterårsferien har Det Fynske Dyrskue samlet en række aktiviteter, som børn kan lave indenfor i ferieugen. Find aktiviteterne via dyrskuets hjemmesiden.

Tekst og foto: Camilla Bønløkke

Fagjournalist
10-10-2020 08:00

Det er ferietid og efteråret er kommet. I den forbindelse har Det Fynske Dyrskue samlet en række aktiviteter, som børn kan lave indenfor i ferieugen.

Der er tale om aktiviteter som alle kan være med til helt enkelt og gratis. Interesserede skal blot gå ind på dyrskuets hjemmeside under Info for besøgende - For børn - Efterårsferie med Dyrskuet og her klikke på »Tegnebog« for at downloade pdf’en, der guider til kreativitet, læring og leg med dyrskuet. 

Der er både en dyrskuequiz, en malebog og idéer til et kastanjedyrskue.

Og Dyrskuet meddeler, at de meget gerne vil se, hvordan kreativiteten udfolder sig med aktiviteterne. Der er derfor mulighed for at dele på #Efterårpådyrskue.

0

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Mange landmænd har en mere bæredygtig virksomhed, end de tror

Ifølge Patriotisk Selskab kan en RISE-analyse give landmændene et overblik over, hvor bæredygtig deres virksomhed faktisk er.

Manden med de gode nødder

Lars Olesen er Danmarks største valnøddeavler. Hans mål er at gøre de sunde nødder til en nicheproduktion med en god indtjening.

New Holland i jysk samarbejde

De to fynske forhandlere, Kragmann og Egebjerg Smedie, har indgået strategisk samarbejde med Lyngfeldt A/S i Hadsten. Det vil styrke virksomhederne og vores kompetencer overfor kunderne, understreger Jesper Kragmann.

Ærlighed og god service

Et solidt kundeunderlag, specielt indenfor landbrugs- og entreprenørmaskiner, men også transport og personvognskunder, har været med til at sikre Ovethi – Dansk Dæk Service en stabil omsætning, trods coronasituationen i Danmark.

Besøg et minivådområde

Fire fynske landmænd inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober.

Kartoffelfabrik er stadig i kog

Med kun 4.000 tilmeldte hektarer undersøger de fynske initiativtagere de sidste muligheder for at etablere en kartoffelmelsfabrik.

Geder skal pleje Svanninge Bakker

Naturstyrelsen vil benytte et større gedehold til at holde græsset, gyvel og den øvrige bevoksning i ave i det unikke naturområde på 80 hektar.
Side 1 af 61 (1208 artikler)Prev1234567596061Next