bannerPos

Bag en kage online i efterårsferien

Alle børn, der har lyst kan bage live sammen med Frida på ni år via Arlas facebookside tirsdag den 13. oktober. Der skal blot handles ind til opskriften på græskarmuffins, som findes i denne udgave af LandbrugNord under »Pusterummet«. Foto: Arla

Tekst og foto: Camilla Bønløkke

Fagjournalist
07-10-2020 08:00
Tirsdag den 13. oktober kan børn bage sammen en ni-årig pige på Arlas facebookside. Hent opskriften her i avisen.

I foråret arrangerede Arla live-bagning for børn på facebook med stor succes. Den skal nu gentages i efterårsferien.

Tirsdag den 13. oktober klokken 10 kan alle børn, der har lyst derfor bage sammen med Frida på ni år – live på Arlas facebookside. 

Forinden skal blot handles ind til opskriften på græskarmuffins, som findes her i avisen på Pusterummet-siden under den populære »Ugens opskrift« fra Karolines Køkken.

Deltagende børn skal blot være klar med en elpisker, en skål, ni mellemstore muffinforme, et decilitermål, en pose med en stjernetyl, et rivejern, en kniv og en teske.

Det anbefales, at det sker (næsten) uden hjælp fra forældre fra ni år og op. Børn under ni år skal have sin mor eller far med i køkkenet.

0

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Mange landmænd har en mere bæredygtig virksomhed, end de tror

Ifølge Patriotisk Selskab kan en RISE-analyse give landmændene et overblik over, hvor bæredygtig deres virksomhed faktisk er.

Manden med de gode nødder

Lars Olesen er Danmarks største valnøddeavler. Hans mål er at gøre de sunde nødder til en nicheproduktion med en god indtjening.

New Holland i jysk samarbejde

De to fynske forhandlere, Kragmann og Egebjerg Smedie, har indgået strategisk samarbejde med Lyngfeldt A/S i Hadsten. Det vil styrke virksomhederne og vores kompetencer overfor kunderne, understreger Jesper Kragmann.

Ærlighed og god service

Et solidt kundeunderlag, specielt indenfor landbrugs- og entreprenørmaskiner, men også transport og personvognskunder, har været med til at sikre Ovethi – Dansk Dæk Service en stabil omsætning, trods coronasituationen i Danmark.

Besøg et minivådområde

Fire fynske landmænd inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober.

Kartoffelfabrik er stadig i kog

Med kun 4.000 tilmeldte hektarer undersøger de fynske initiativtagere de sidste muligheder for at etablere en kartoffelmelsfabrik.

Geder skal pleje Svanninge Bakker

Naturstyrelsen vil benytte et større gedehold til at holde græsset, gyvel og den øvrige bevoksning i ave i det unikke naturområde på 80 hektar.

Solrig dag i den økologiske vinterraps

Vejret viste sig fra sin bedste side, da små 20 interesserede var samlet hos Jørgen Schiøttz-Christensen i Skårup, for at blive klogere på dyrkningen af økologisk vinterraps. Og budskabet var de erfarne dyrkere og konsulenter enige om: Et veletableret såbed er første skridt mod en succesfuld økologisk høst af vinterraps.
Side 1 af 61 (1207 artikler)Prev1234567596061Next