bannerPos

Årets særlige indsats: Indstil nu

Sidste år blev prisen »Årets særlige indsats« uddelt til Jens Gudike Fly Christensen. Han var blevet indstillet af sin dyrlæge for at bygge bro mellem by og land via sin Facebook-side. Arkivfotos
07-07-2020 17:45

Kender du en svineproducent, som gør en særlig indsats for dansk svineproduktion? Så er det nu du kan indstille ham eller hende til prisen »Årets særlige indsats«.

Overalt i Danmark er der dygtige og passionerede svineproducenter, som hver dag arbejder på at udvikle erhvervet. Det er dem, som Landbrug & Fødevarer Svineproduktion ønsker at hylde ved at uddele prisen »Årets særlige indsats«, i forbindelse med afholdelsen af afløseren for årets Svinekongres - »Viden på tværs«.

Hvad enten du er landmand, konsulent, dyrlæge, i familie med eller på anden måde har en relation til en dygtig svineproducent, kan du indstille til prisen. Deadline er den 15. august.

Stolt over anerkendelsen

Sidste år blev prisen uddelt til Jens Gudike Fly Christensen fra Oddense nær Skive.  Han var blevet indstillet af sin dyrlæge for at bygge bro mellem by og land via sin Facebook-side.

- Jeg var enormt stolt over at vinde og over at min dyrlæge indstillede mig. Det, at andre anerkender, at man gør en forskel, er virkelig stort, siger han i dag.

I år er Jens Gudike Fly Christensen selv i dommerkomitéen, og han glæder sig til at se indstillingerne.

- Det er selvfølgelig fedt at vinde. Men jeg synes faktisk også, det at blive indstillet var en ære i sig selv. Derfor håber jeg, at så mange som muligt vil indstille de dygtige svineproducenter, der er, siger han.

Indstil nu

Hvad enten du er landmand, konsulent, dyrlæge, familie eller på anden måde har en relation til en dygtig svineproducent, kan du indstille til prisen.

Den kan ske inden for følgende fire kategorier: Hele haler; Den gode arbejdsplads; Løsgående, diegivende søer eller under kategorien Andet.

Indstil her: https://www.tilmeld.dk/aaretsindsats2020.

cab

 

0

Landbrugsrådgivning Syd opruster på ejendomsfronten

1. august tiltræder Niels Jepsen som revisor og ejendomsrådgiver.

Fynsk bondegårdsferie melder alt optaget

Kulinariske Kildegaarden i Frørup må sige nej til flere, som gerne vil på bondegårdsferie.

Middel høst i sigte

Høsten af vinterbyggen er overstået, og nu går høsten af raps og de store afgrøder som hvede, rug og vårbyg for alvor i gang.

En aften med natur på Aalegaarden

Velas indbyder torsdag aften til markvandring med fokus på læhegn, skov, eng og biodiversitet.

Landbrugsjord omlægges til skov

Fynsk projekt er blandt de første med multifunktionel jordfordeling, hvor 630 hektar øst for Svendborg forventes at blive omlagt til skov. I alt regner Landbrugsstyrelsen med, at der kan blive omfordelt mere end 2.000 hektar landbrugsjord gennem frivillige aftaler.

50-års fødselsdag i Glamsbjerg

Hos GMC indbydes på fredag til reception i anledning af medindehaver Kristian Jørgensens runde fødselsdag.

Coronakrisen slår hårdest til i landdistrikterne

Der er brug for en langsigtet plan, mener Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug og Fødevarer, som er kommet med et udspil.

Resultat af forsøg med no-till skal nu vise sig i høsten på Nordlangeland

Ulrik Bremholm på Nordlangeland nåede at høste en god portion af sin vinterbyg, inden regnen satte ind. I år har han eksperimenteret med no-till på en femtedel af bedriften, så det er spændende at se, hvad udbyttemålerne viser.

Overarbejde kan koste dyrt

En medarbejder må over en periode på fire måneder i gennemsnit maksimalt arbejde 48 timer om ugen, påpeger Patriotisk Selskab.
Side 1 af 56 (1111 artikler)Prev1234567545556Next