bannerPos

Velbesøgt åbent hus i Glamsbjerg

Det var et velbesøgt åbent hus som Glamsbjerg Maskincenter forleden var værter ved. Fotos: Bettina Ravn

Tekst og foto: Camilla Bønløkke

Fagjournalist
08-05-2019 12:15
Glamsbjerg Maskincenter havde mange besøgende i fredags.

Det er forår og dermed også tradition for festlige åbent hus dage med pølser, kaffe på kanden og slagtilbud på noget af det »gamle«, så der blive plads til det nye på hylderne.

Fredag den 3. maj bød Glamsbjerg Maskincenter indenfor i en butik der bugnede af specialpriser og prisbaskere, og det var noget der trak kunder og nysgerrige sjæle hjemmefra.

Flere gik efter de gode tilbud og en snak med kolleger over en kold øl. Andre kom for at få en uddybende snak om markredskaber eller traktorer, der eventuelt måtte være på ønske- eller investeringslisten.

0

Vent med at tegne lange mineralkontrakter

En lukning af den kinesiske mineralproduktion har medført prisstigninger på mineraler på op til 20 procent siden januar. Derfor skal der kun tegnes korte kontrakter nu, lyder rådet fra Jonas Bøge Breinholt, svinekonsulent hos Velas.

Store varmeforskelle kan give udfordringer i stalden

Maj måneds varme dage og kolde nætter er en udfordring for staldenes ventilationsanlæg. Det koster både på dyrenes produktionstal og sundheden, lyder det fra svinekonsulent, der opfordrer til at få tjekket staldenes luftstrømme netop nu.

Stærke køer på Dyregård

Endnu en jerseyko i besætningen hos Anders Nielsen i Gelsted er blevet hædret for en livsydelse på over 10.000 kg værdistof.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.

- Vi skal også dyrke landbruget her

Tidligere i år fik Sparekassen Sjælland-Fyn ny landbrugschef. Peter Jørgensen har en fortid som markedschef hos VKST. Og det giver klare fordele for bankens landbrugskunder, mener han.

Høst solens stråler og få 15.000 kroner pr. hektar

Solceller er en ny »afgrøde«, som kan give landmanden et solidt dækningsbidrag.

Personlig relation prioriteres højt

I over 20 år har minkavler Thomas Beck haft alle sine forsikringer i Lokal Forsikring med landbrugsassurandør Christian Bang som tæt samarbejdspartner.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.
Side 1 af 52 (1030 artikler)Prev1234567505152Next