bannerPos

Brede dæk i Ringe

Foto: Erik Hansen

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
11-04-2019 09:31
To virksomheder langs Svendborg-motorvejen ved Ringe holdt åbent hus i fredags.

Ovethi indviede det nye store dækcenter, hvor der serviceres alle former for dæk.

Da Ovethi – Dansk Dæk Service indviede det nye store dækcenter i Ringe, var det med denne monstertruck med brede landbrugsdæk som blikfang.

Centret er indrettet i lejede lokaler, som Bergholdt Bus sidste år opførte ud til motorvejen.

Dækcentret har det mest moderne udstyr og et stort dæklager. Der er plads til større landbrugsmaskiner, ligesom en servicebil kører ud fra det nye center.

- og hegn til hele landet

Forårets komme er traditionen tro lig med to dages åbent hus hos PIT Hegn, som nu sælger landbrugshegn, sikringshegn og smedejernslåger i hele landet gennem grossister eller direkte til kunderne.

- Vi har haft kunder helt fra København og forespørgsler fra hele landet. Også rigtig mange kunder her i butikken, lød det fra direktør og indehaver Thomas Bentsen (billedet), da PIT Hegn i forrige weekend afviklede åbent hus.

Han oplyser, at virksomheden i dag har to egne jyske afdelinger, og ellers afsætter hegnsartiklerne til både landbrugsformål, virksomheder og private gennem hegnscentre som grossister eller direkte til kunder. Hegnfirmaet har tre sælgere kørende i hele landet, og direktøren melder om et godt aktivitetsniveau.

Korn i amerikanersiloer kræver korrekt management

- Husk, at korn opbevaret i amerikanersiloer skal beluftes hver tredje uge hele året rundt. Det er blot en af anbefalingerne fra chefkonsulent Jan Brochstedt Olsen.

IT-bøvl skubber tilsagnsfrister

Landbrugsstyrelsen udskyder efter IT-problemer fristen til at søge nyt tilsagn til økologi eller pleje af græs til 30. september.

Legat til talentfuld montør

Landbrugsmaskinmekaniker Mathias Lundehave Kristensen fra Flemløse Maskinforretning overrakt Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat og 10.000 kroner.

Renset drænvand risler ud i Kongshøj Å

Første fynske minivådområde er færdigetableret for cirka 520.000 kroner på Anhof i Øksendrup.

51.309 besøgte Landsskuet

Lunefuldt dansk sommervejr afholdt ikke publikum fra at besøge Landsskuet i Herning

Konceptavl med fynske fortrin

- Herhjemme kan vi ikke konkurrere på bulkvarer, påpegede Danish Agros detaildirektør, der ved åbent hus-arrangementet i Centrovice’s forsøgsmark ikke forudskikkede stigning i kornprisen.

Afgrøderne står rigtig flot

Efter en vejrmæssig skiftende sæson tegner det til en stor avl på de fynske marker. Det var konklusionen efter en rundtur i Centrovice-forsøgsmarken ved Nr. Søby, hvor over 100 fynske planteavlere deltog forleden.

Solrig 2. dag på Landsskuet

En grå og halvvåd torsdag bød gav godt 15.000 gæster på Landsskuet i Herning. Fredag er startet ud i dansk sommer med sol og lune temperaturer

En effektiv og klimavenlig landbrugsproduktion

Den nyslåede fødevareminister, Mogens Jensen, (S), ser frem til et givtigt samarbejde med landbruget og fødevaresektoren – som han mener både er, og bør være både effektiv og klimavenlig

Skarpere østfynsk korn og foderstoffer

Østfyns Korn & Foderstof har ansat Hans Jørgen Hansen, der har over 30 års erfaring i branchen.
Side 1 af 32 (622 artikler)Prev1234567303132Next