bannerPos

Skattemøde hos Centrovice

Torsdag den 8. november klokken 19-22 inviterer Centrovice til skattemøde. Foto: Colourbox

Camilla Bønløkke

Journalist (Svineproduktion)
24-10-2018 08:00
Skatteområdet, ejerskifte, pension og andre emner tages op ved mødet den 8. november.

Torsdag den 8. november klokken 19-22 inviterer Centrovice til skattemøde, hvor deltagerne bliver opdateret på, hvad der er værd at vide på skatteområdet lige nu, samt, hvordan landbruget »måles« af eksterne investorer.

Aftenen starter med indlæg af Centrovices egne konsulenter, der gør deltagerne klogere på emnerne planlægning af ejerskifte, den nye ejendomsvurderingslov, seneste nyt på skatteområdet og pensionsstrategi i god tid.

Om emnet pensionsstrategi fortæller seniorøkonomikonsulent, Lars Jacobsen:

- Landmænd generelt har for lidt i pensionsopsparing og kommer for sent i gang med en ordentlig opsparing. På samme måde ser det ud på forsikringsområdet, hvor mange desværre er forsikret for dårligt. Derfor vil jeg på mødet sætte deltagerne ind i hvilke aktuelle pensionsordninger, der er, og give et overblik over hvilke muligheder, der er både i løbende drift og ved salg af ejendom.

Ejendomsvurdering og pantsikkerhed

Deltagerne får ligeledes overblik og viden om den nye ejendomsvurderingslov, når økonomikonsulent Rikke Skov dykker ned i, hvad den betyder for den løbende ejendomsbeskatning og beskatningen ved køb og salg.

Afslutningsvis er Niels Hald fra konsulenthuset Hald og Lie inviteret til at give et inspirerende foredrag om Due diligence. Ifølge Niels Hald kigger man eksempelvis på pantsikkerhed, men med den situation som den animalske produktion står i for tiden, er der ikke meget pantsikkerhed der. Og det efterlader jord og management tilbage at se nærmere på.

Tilmelding til mødet skal ske til Centrovice senest tirsdag den 6. november.

 

- Jeg sidder sjældent stille

Den nyvalgte første kvindelige formand for DM&E Fyn trives med travlheden og de mangeartede opgaver både hjemme på maskinstationen, i den fynske forening og i landsorganisationen.

Jagten på spild er skudt i gang

Tørken kom naturligvis til at præge tallene hos de fynske besætninger i KvægNøglen for 2018, der lander med lidt lavere dækningsbidrag for året forinden. Stor spredning i resultaterne får dog konsulenterne til at opfordrer til at gå på spildjagt.

Dyretilmeldingen er åbnet

Det er frem til 15. maj at tilmelde kvæg og får til årets fynske dyrskue.

Aktiv fåredag i Sallinge

I år er Lotte og Martin Philip fra Sallinge for tredje gang med på Fårets Dag.

Ud at se påskelam

13 fynske fåreavlere holder åben stald på Fårets Dag påskelørdag. Heriblandt Lotte og Martin Philip i Sallinge, der er med for tredje gang.

Multihåndværker med tre spidskompetencer

Jonas Nielsens virksomhed i Mesinge startede med smedearbejde og småjobs som underleverandør. I dag er Joni Manpower miljønedbrydning, jord, beton og kloakarbjede, samt nærmest dansk mester i anlæg af græsplæner.

Landbrugsforeninger sender skarp kritik af minister

Tolv landbrugsforeninger, der har berørte medlemmer af gasledningen Baltic Pipe, er utilfredse over manglende hjælp fra energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.

Over 200.000 på gårdbesøg i søndags

På Fyn var der 4.000 gæster hos Anita og Niels Erik Maegaard i Eskildstrup, og ikke mindre end 12-13.000 deltog ved økodagen på Statsfængslet Søbysøgaard.

Fræser sår blomster på stribe

Mads Møller Andersen, Ørbækgård, tilbyder såning af blomsterstriber med selvudviklet redskab, som både kan så frø i rækker og som bredsåning.
Side 1 af 26 (516 artikler)Prev1234567242526Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer