bannerPos

Roedag på Tåsinge

Motor Veterantraktor Klubben Fyn arrangerer roedag lørdag den 3. november fra klokken 10-15 i Søby på Tåsinge. Arkivfoto: Erik Hansen

Camilla Bønløkke

Journalist (Svineproduktion)
10-10-2018 08:00
Roeoptagere, veterantraktorer, vogne og de der kan gribe en greb eller et aftopperjern er sammen med publikum velkommen, når der den første weekend i november holdes roedag i Søby på Tåsinge. Husk tilmelding senest den 13. oktober, hvis du vil deltage.

Motor Veterantraktor Klubben Fyn arrangerer igen i år roedag på Tåsinge. Det foregår lørdag den 3. november fra klokken 10-15 hos Julie Nymark og Henrik Møller, Stald Kærsgård, Søbyvej 3 på Tåsinge.

- Vi har lånt en roemark, så nu skal vi bare have lidt hjælp til at tage dem op. Vi skal bruge alt, hvad der har med roer at gøre. Gerne mange vogne, da det er her, at flaskehalsen er – og hjælpere er meget velkomne. Så medbring bare en greb eller et aftopperjern, lyder det på bestyrelsens vegne fra Knud Bjerring Hansen.

Under arrangementet vil der hele dagen være fri kaffe til udstillere. Derudover kan der købes pølser, kage, øl og vand.

Sidste frist for tilmelding for deltagere/udstillere er på lørdag den 13. oktober.

 

Ud at opleve kødkvæg i den fynske natur

Ni fynske kødkvægbesætninger indbyder alle interesserede til besøg på Kødkvægets Dag på søndag den 26. maj.

Grimme grøntsager går som varmt brød

Siden 2017 har gartneriet Alfred Pedersen og Søn afsat hele gartneriets produktion af 2. sorteringsvarer som et led i bekæmpelsen af madspild.

Korinth klarer kloak og dræn i stor stil

Korinth Entreprenørfirma har hos Gøma fået skræddersyet 12 tons slamsuger/spuler til de mange opgaver for landbruget, virksomheder og private husstande.

Heden kører videre med Krampe-vogne

Som MI-forhandler har Heden Maskinforretning siden 2010 solgt de tyske kvalitetsvogne. Nu er maskinforretningen blevet Krampe-forhandler for hele det fynske område.

Fremragende fynsk fodboldgræs

Den fynske virksomhed AML Entreprise ApS, der også omfatter firmaerne NKI-Nordisk Kunstgræs Import, Mixto Hybridgræs DK og LB Watertech, er en af Danmarks førende virksomheder inden for anlæg og vedligehold af kunstgræsbaner – samt filtre til rensning af drænvand fra kunstgræsbaner og befæstede arealer.

Styrelse svarer på tvivlsspørgsmål om nye firmabil-regler

Nye registreringskrav for varebiler har høstet mange spørgsmål. Færdselsstyrelsen svarer her på de mest gængse.

- Jeg bliver aldrig den samme

Bent Juul Sørensen er netop blevet frikendt i et seks år langt sagsforløb om grøfter, dige og en privatvej i Rise Mose. Men med sagerne blev det nærmest legitimt at anklage ham for alt, oplevede den ærøske mælkeproducent og lokalpolitiker.

Krone-klar til sæsonen

JA Maskinstation i Brenderup har investeret i nyt grej til den forestående sæson med ensilering og halmbjærgning.

Det betaler sig at opdatere drænanlægget

Et nyt drænanlæg kan afskrives over fem år, så det bør ikke være svært at få økonomi i at få sine marker opdateret med hensyn til dræning, vurderer dræningsspecialist.

Medlemmer på gårdbesøg med Merrild

Centrovice inviterer for første gang alle medlemmer på bedriftsbesøg. Det foregår på Lykkeslund ved Uggerslev, hvor der også vil være mulighed for at møde og høre et indlæg af Landbrug & Fødevarers formand.
Side 1 af 28 (556 artikler)Prev1234567262728Next