bannerPos

Kursus i rottebekæmpelse - Odense

Redaktionen

04-02-2019 15:00:06

Landbrugsrådgivning Syd udbyder nu kursus i rottebekæmpelse for landmænd.

Kurserne er målrettet vores kunder. Deltagelse forudsætter, at kursisten i forvejen har et sprøjtebevis som er opdateret.

I et samarbejde med Nomus giver vi dig nu mulighed for at få en R2-autorisation, og dermed retten til at bekæmpe rotter på din egen bedrift, herunder anvende kemiske bekæmpelsesmidler.

Torsdag d. 7. marts 2019 kl. 8.00 stiller Nomus med veluddannede undervisere på kurset i rottebekæmpelse. Alle undervisere har omfattende erfaring med forebyggelse og bekæmpelse af rotter, specielt inden for landbrug. Kurset afsluttes med en eksamen.

I løbet af dagen kommer vi ind på følgende emner:

  • Lovgrundlag
  • Rotters biologi og kendetegn
  • Forebyggelse og bekæmpelse i praksis
  • Vejledning til registrering i MAB (Miljøstyrelsens Autorisationssystem til brug af Bekæmpelsesmidler)

Efter gennemført kursus i R2-autorisation og bestået eksamen kan du som ejer under særlige vilkår bekæmpe rotter med rottegift på egen ejendom samt købe og anvende visse kemiske bekæmpelsesmidler.

Adgangskrav og info om kurset

Forudsætningen for, at du kan deltage på rottekurset er, at du har gennemført et kursus eller uddannelse, hvor du her igennem har opnået kendskab til lovgivningen omkring håndtering af kemikalier og værnemidler. Det kan fx være et lovligt, opdateret sprøjtebevis eller sprøjtecertifikat.

Du er ejer af ejendommen, da det kun er ejeren der må udføre bekæmpelse på ejendommen. 
Vær OBS på at man ikke kan erhverve en R2-autorisation, hvis man driver et A/S eller ApS, da man her betragtes som leder og ikke som ejer. 
Ejere af I/S kan opnå R2-autorisation.

Kurset varer 7 timer. Kurset afsluttes med en prøve, der skal bestås.

Efter gennemført kursus i R2-autorisation og bestået eksamen kan du som ejer under særlige vilkår bekæmpe rotter med rottegift på egen ejendom samt købe og anvende visse kemiske bekæmpelsesmidler.

R2-autorisationen er gyldig i højest 5 år og skal fornys via et opfølgningskursus
Ved bestået prøve, registreres dette i Miljøstyrelsens Autorisationssystem til brug af Bekæmpelsesmidler (MAB).

Pris for kurset er 1575,- kr. + moms. Prisen er inkl. Forplejning og undervisningsmaterialer. 
Husk gyldigt sprøjtebevis/certifikat

Maksimum deltagerantal: 15 
Tilmeldingsfrist: 10 dage før kursusstart 
LRS forbeholder sig ret til at aflyse kurset ved for få tilmeldinger

Hvis du ønsker at tilmelde dig et kursus eller har spørgsmål til ovennævnte, så kontakt os på mail rky@lrs.dk eller telefon 73742020. 
Husk ved tilmelding at oplyse deltagerens: navn og virksomheds SE-nr/CVR nr. og tjekke at dit sprøjtebevis er gyldigt 

Tidspunkt:
7. marts 2019 kl. 08:00 - 16:00

Sted:
Landbrugsrådgivning Syd, Rugårdsvej 197, 5210 Odense NV

Arrangør:
Landbrugsrådgivning Syd og Nomus

Kontaktperson:
Rikke Kyhn

Tilmeldingsfrist:
25. februar 2019

Øvrige aktuelle arrangementer

Fårets dag på Fyn

Dato(er): 20-04-2019


Gartnernes Forsikring - generalforsamling

Dato(er): 24-04-2019


Åben stald hos Simmental besætning

Dato(er): 27-04-2019


Stutteri Ask

Dato(er): 27-04-2019


Åbent hus med ZeroTurn Race

Dato(er): 03-05-2019


Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer