bannerPos

Transport af farligt gods (ADR KAP. 1.3)

Redaktionen

04-02-2019 14:05:42

LRS afholder kursus i TRANSPORT AF FARLIGT GODS (ADR kap. 1.3) tirsdag den 19. februar 2019 kl. 12.30 - 16.00 i Odense

Håndterer og transporterer du farligt gods (herunder dieselolie, gasflasker, svovlsyre eller andre faremærkede produkter) ad offentlige vej og med registreringspligtigt køretøj, så kræves det i mange tilfælde at du har et ”transport af farlig gods kursusbevis (også kaldet ADR kap. 1.3 kursusbevis). Har man ikke et kursusbevis, kan det resultere i store bøder til både den ansatte og for virksomheden.

Kursets formål og indhold

  • At give chauffører, der transporterer farligt gods (under frimængden) ad offentlig vej med registreringspligtigt køretøj, kendskab til de generelle bestemmelser i reglerne vedr. transport af farligt gods (F.eks. transport af dieselolie til maskiner i marken i tank på arbejds-/ladbil)
  • Viden om regler og kendskab til risici og farer forbundet med farligt gods
  • Sikker håndtering og optræden i nødsituation
  • Krav om afmærkning og dokumentation (faresedler, transportdokument, sikkerhedsinstruktioner, sikkerhedsudstyr og værnemidler)
  • Sikker håndtering af farligt gods i opslag mv.

Der kræves ikke viden om farligt gods.

Kurset henvender sig til ejere og medarbejdere mfl., der arbejder med det/de pågældende arbejdsområder i virksomheden. (Medarbejdere der modtager, afgiver ordrer, håndterer, transporterer, pakker og forsender farligt gods).

Tidspunkt:
19. februar 2019 kl. 12:30 - 16:00

Sted:
Landbrugsrådgivning Syd Odense, Rugårdsvej 197, 5210 Odense NV

Arrangør:
Landbrugsrådgivning Syd

Kontaktperson/underviser:
Vagn Theilgaard

Tilmeldingsfrist:
8. februar 2019 
tilmelding til receptionen på tlf. 7374 2020

Pris: 600,- kr. pr. deltager. 
Ved tilmelding efter frist pålægges gebyr på 50,- kr. 

Øvrige aktuelle arrangementer

Fårets dag på Fyn

Dato(er): 20-04-2019


Gartnernes Forsikring - generalforsamling

Dato(er): 24-04-2019


Åben stald hos Simmental besætning

Dato(er): 27-04-2019


Stutteri Ask

Dato(er): 27-04-2019


Åbent hus med ZeroTurn Race

Dato(er): 03-05-2019


Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer