bannerPos

Mæglervirksomhed indtager Vendsyssel

Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har indtaget Vendsyssel med en afdeling i Aalborg, som skal dække hele Nordjylland. Til den afdeling har de ansat Michael Kampp Mortensen (th), som sammen med Mogens Olesen Damm er klar til en god snak med nordjyderne på dyrskuet i Hjørring.

Tenna Bang

Redaktør, LandbrugNord
15-06-2019 15:02
Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har startet en ny afdeling i Aalborg, som skal dække hele Nordjylland, nu er de med på skuet i Hjørring for første gang.

Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har pr. 1. maj startet en ny afdeling i Aalborg. En afdeling som skal dække hele Nordjylland.

Det betyder at virksomheden nu er gået over Limfjorden.

- Tidligere har vi kun bevæget os syd for Limfjorden, men vi har set en kraftig vækst i markedet og ser et rigtig stort potentiale i Vendsyssel, som også står overfor mange ejendomshandler og generationsskifter, siger Michael Kampp Mortensen, som er nyansat i Aalborg-afdeling.

Michael er uddannet landmand og har arbejdet de seneste 15 år indenfor bankverdenen med landbrugskunder. Senest har han været ved Nordea, men han har også drevet sit eget konsulentfirma, hvor han blandt andet har hjulpet landmænd med generationsskifter og ejendomshandler.

 

Klar i Vendsyssel

Selvom den nye afdeling i Aalborg først er ved at finde sig til rette, har de allerede de første ejendomme til salg i Vendsyssel.

- Der er også produktionslandbrug imellem, blandt andet en planteavlsejendom, fortæller Michael Kampp Mortensen.

Med den nye afdeling i Aalborg har John Frandsen 29 afdelinger som dækker området fra Skagen og ned til Horsens.

- Måske på sigt med en mægler i Herning også, tilføjer Mogens Olesen Damm, som sammen med Michael Kampp Mortensen glæder sig til at møde nordjyderne på skuet i Hjørring.

 

En aften med Hammerslag

Værten fra det populære tv-program besøger Centrovice den 28. oktober.

Økologer holder årsmøde i Odense

Økologien frem mod 2030 er et tema, når L&F’s økologisektion i næste uge holder årsmøde på Dalum Landbrugsskole.

Perfekt persille

I sidste uge høstede Michael Pedersen på Hindsholm persillefrø, som har været halvandet år undervejs på 2,5 hektar. Og den erfarne specialafgrødeavler kunne glæde sig over et godt udbytte på omkring to tons pr. hektar og dermed 40.000 kroner pr. hektar.

Seges jagter krydsningsgevinst hos malkekvæg

Det giver økonomisk gevinst at krydse flere racer af malkekvæg, godtgør et EU-støttet avlsprojekt. Men fordomme skal overvindes, før danske mælkebønder tager midlet i brug i større stil til at forbedre deres økonomi.

Et høstår med udbytter og priser i top for havefrø

- Overordnet set, så har det været et kanongodt høstår, både hvad angår kornafgrøder, frøgræs og havefrø, lyder det fra Per Funch Clausen hos Jensen Seeds i Birkum.

Ukrudtsplante kan true dyrkningen af majs

EU-støttede markforsøg hjælper til at dæmme op for ukrudtsplanten hanespore, der truer med at vokse majsplanter over hovedet.

Svinepest øger afregningen

Den afrikanske svinepest i specielt Kina giver en højere svinenotering. Patriotisk Selskab anbefaler, at merindtjeningen – for de fleste svineproducenters vedkommende – bruges til at afdrage på gælden.

En containerløsning som passer sig selv

Et ETA-fyr sørger for at 30.000 smågrise årligt kan holde varmen. Vigtigst for landmanden selv er, at fyret passer sig selv, at olie er fortid og, at han kan bruge egenproduceret flis og restprodukter fra planteproduktionen.

Skoleelever lærer om økologi

82 elever fra 6. årgang på Havrehedskolen var forleden på besøg hos den økologiske landmand Finn Thorslund i Fangel.

Fine langelandske furer

Flagalleen var rejst, solen skinnede og den hyggelige og traditionsrige pløjedag trak igen i år deltagere helt fra Sjælland til Simmerbølle.
Side 1 af 37 (737 artikler)Prev1234567353637Next