bannerPos

Mæglervirksomhed indtager Vendsyssel

Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har indtaget Vendsyssel med en afdeling i Aalborg, som skal dække hele Nordjylland. Til den afdeling har de ansat Michael Kampp Mortensen (th), som sammen med Mogens Olesen Damm er klar til en god snak med nordjyderne på dyrskuet i Hjørring.

Tenna Bang

Journalist
15-06-2019 15:02
Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har startet en ny afdeling i Aalborg, som skal dække hele Nordjylland, nu er de med på skuet i Hjørring for første gang.

Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har pr. 1. maj startet en ny afdeling i Aalborg. En afdeling som skal dække hele Nordjylland.

Det betyder at virksomheden nu er gået over Limfjorden.

- Tidligere har vi kun bevæget os syd for Limfjorden, men vi har set en kraftig vækst i markedet og ser et rigtig stort potentiale i Vendsyssel, som også står overfor mange ejendomshandler og generationsskifter, siger Michael Kampp Mortensen, som er nyansat i Aalborg-afdeling.

Michael er uddannet landmand og har arbejdet de seneste 15 år indenfor bankverdenen med landbrugskunder. Senest har han været ved Nordea, men han har også drevet sit eget konsulentfirma, hvor han blandt andet har hjulpet landmænd med generationsskifter og ejendomshandler.

 

Klar i Vendsyssel

Selvom den nye afdeling i Aalborg først er ved at finde sig til rette, har de allerede de første ejendomme til salg i Vendsyssel.

- Der er også produktionslandbrug imellem, blandt andet en planteavlsejendom, fortæller Michael Kampp Mortensen.

Med den nye afdeling i Aalborg har John Frandsen 29 afdelinger som dækker området fra Skagen og ned til Horsens.

- Måske på sigt med en mægler i Herning også, tilføjer Mogens Olesen Damm, som sammen med Michael Kampp Mortensen glæder sig til at møde nordjyderne på skuet i Hjørring.

 

Korn i amerikanersiloer kræver korrekt management

- Husk, at korn opbevaret i amerikanersiloer skal beluftes hver tredje uge hele året rundt. Det er blot en af anbefalingerne fra chefkonsulent Jan Brochstedt Olsen.

IT-bøvl skubber tilsagnsfrister

Landbrugsstyrelsen udskyder efter IT-problemer fristen til at søge nyt tilsagn til økologi eller pleje af græs til 30. september.

Legat til talentfuld montør

Landbrugsmaskinmekaniker Mathias Lundehave Kristensen fra Flemløse Maskinforretning overrakt Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat og 10.000 kroner.

Renset drænvand risler ud i Kongshøj Å

Første fynske minivådområde er færdigetableret for cirka 520.000 kroner på Anhof i Øksendrup.

51.309 besøgte Landsskuet

Lunefuldt dansk sommervejr afholdt ikke publikum fra at besøge Landsskuet i Herning

Konceptavl med fynske fortrin

- Herhjemme kan vi ikke konkurrere på bulkvarer, påpegede Danish Agros detaildirektør, der ved åbent hus-arrangementet i Centrovice’s forsøgsmark ikke forudskikkede stigning i kornprisen.

Afgrøderne står rigtig flot

Efter en vejrmæssig skiftende sæson tegner det til en stor avl på de fynske marker. Det var konklusionen efter en rundtur i Centrovice-forsøgsmarken ved Nr. Søby, hvor over 100 fynske planteavlere deltog forleden.

Solrig 2. dag på Landsskuet

En grå og halvvåd torsdag bød gav godt 15.000 gæster på Landsskuet i Herning. Fredag er startet ud i dansk sommer med sol og lune temperaturer

En effektiv og klimavenlig landbrugsproduktion

Den nyslåede fødevareminister, Mogens Jensen, (S), ser frem til et givtigt samarbejde med landbruget og fødevaresektoren – som han mener både er, og bør være både effektiv og klimavenlig

Skarpere østfynsk korn og foderstoffer

Østfyns Korn & Foderstof har ansat Hans Jørgen Hansen, der har over 30 års erfaring i branchen.
Side 1 af 32 (622 artikler)Prev1234567303132Next